Om jag hade ett badkar hade jag tagit ett bad just nu. Planen är ju att hitta en söt liten lägenhet med ett badkar till sommaren och leva som Carrie i SATC och inte bo fyra mil från ett socialt liv. Men jag kanske inte ens får vara kvar på mitt jobb och planerar inte på att söka ett nytt heller för jag trivs så bra.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från i lördags då jag kände mig fin för första gången på super länge. Jag önskar att vi pratade mer öppet om våra känslor och hur vi egentligen mår, speciellt från när man är liten. Vi blir ju lärda på något sätt att det är skämmigt att må dåligt och att vi ska gömma våra känslor.

Det är svårt att sätta ett namn på en känsla man känner när man snart ska lämna sin vardagliga rutin, att träffa nya fantastiska människor och tappa kontakten med andra. Att man snart kommer lämna det enda man vetat i tre år och byta ut det mot nya främmande saker. Ett pirr i magen som snabbt kan gå över till ångest i bröstet, sömnlösa nätter eller lyckan i hopp om att allt snart kommer bli bättre. Samtidigt som man inte vill lämna något som känns så tryckt är hoppet om förändring och bättre saker det som håller en igång.

Likes

Comments

Efter en lång helg är jag tillbaka till mina vardagsrutiner. Jag startade helgen men att sminka mig på skolans toalett med Alice för att sedan dricka vin från en maxmugg påväg till en av kvällens alla locations. I lördags var jag på jobbfest och spenderade söndagen med Ali. Jag avslutade även helgen med att gå på bio med min bror. Bra helg!

(Lånade bilden från dig Alice, men vi är ju så fina<33!!?)

Likes

Comments

Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter några månaders avbrott, som vanligt. Vi får se hur länge det håller, men lovade faktiskt Alice att börja blogga igen så antar att hon kommer hålla min motivation uppe om att fortsätta blogga. Nej men det känns kul och jag är faktiskt lite excited till det här. Dels för att det är kul skriva av sig och för det är så himla kul att kolla tillbaka på vad man gjort efter ett tag.

För övrigt försöker jag bara överleva dem sista 80 dagarna fram till studenten!

Likes

Comments

Ligger hemma med feber och en stark känsla i min kropp som säger att jag inte ska till skolan imorgon, helst aldrig lol. Jag drömmer mig bort till ställen jag vill resa till och platser jag vill upptäcka. Längtar längtar längtar tills jag tar studenten och får börja göra något annat. Jag älskar nya kapitel i mitt liv. Att börja gymnasiet var en av de gångerna jag var otroligt LYCKLIG för något nytt i mitt liv haha men det börjar bli dags för något sånt life changing som den perioden i mitt liv igeeen. Exakt vad vet jag inte men det gör mig inte så mycket heller.Likes

Comments

Det är nästan exakt ett år (??????) sedan jag skrev något här. Nu när jag tänker på det har det gått jäkligt fort även fast det konstant känns så segt... hmm det är konstigt hur fungerar. ANYWAYS jag kanske börjar uppdatera här lite då och då när jag känner för det. Jag har så otroligt mycket bilder från året jag vill lägga upp och utrymmet i min mobil börjar bli riktigt trångt så bildinlägg kommer det iaf komma.

Likes

Comments

Har äntligen fått höstlov, eller jag har haft det i en vecka nu. Idag är första dagen jag inte ska träffa någon så jag har spenderat hela min morgon med att göra frukost och kollat på vänner. Igår vaknade jag upp brevid min fina pojkvän och senare på kvällen åkte jag till en halloween thing. Nu ska jag ut på promenad och fortsätta med att göra ingenting resten av dagen, så sköönt!

Likes

Comments

Oktober månad har nog varit den sämsta månaden på året och det är nog därför bloggen stått stilla. Hösten tar upp så mycket känslor för mig och det är bara ångest! Vill inget mer än att flytta från den här staden och ba få förändring i mitt liv nu.

Likes

Comments

dem senaste dagarna har jag inte gjort mer än att gå runt i lila läppstift, målat och fyllde även17 år igår! Ett år kvar tills 18 och det känns sååååå jävla bra! Har även ny mobil med ca två bilder på men tänkte gå ut och fota någon dag så så länge är det en bild på Zana från i veckan när vi besökte hallsberg

Likes

Comments

​Äntligen börjar den här veckan ta slut. Den här veckan har endast bestått utav ångest, sömnlösa nätter och tårar, hösten är alltså här! Var även med om sömnparalys för andra gången det här året vilket typ är det läskigaste som finns?? 

Inatt sov jag iaf för första gången på typ 3 dagar så idag har jag varit på as bra humör och allt känns bra igen iaf hehe. Nu ska jag kolla på Scream queens och bara vilaaaaa resten av helgen hejdå

Likes

Comments