Header

Det är ganska längesedan som jag slutade att aktivt uppdatera min gamla blogg XCS Majken. Den kretsade till 100% kring min längdsatsning mot en topplacering i Vasaloppet och jag ville hålla det jag skrev om till just längdskidorna. För läsares skull men också lite för min egen skull. Jag var aldrig riktigt privat och därför blev det hellre inget "krav" att vara privat, i och med att bloggen alltid handlat mycket om yta och inte så mycket om mig, vad jag känner eller hur jag har det utöver längdskidåkningen.

Men så kom Charlie, så kom en ny träningsform (crossfit!) och så kom ett nytt jobb och sakerna man ville skriva om blev helt plötsligt så många fler! I och med Charlie blev det samtidigt både svårt och tråkigt att bara skriva om den där ytan. Barn är ju så långt från bara yta som det går komma.

Därför kör vi nu ett nytt race på en ny sida! Fortfarande allt som det brukade skrivas om, men med den lilla skillnaden att det blir lite mer vardag, lite mer från jobbet, mer styrkelyft/crossfit och väldigt mycket Charlie. Välkomna att hänga på :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments