Hey everyone🌸, hope your all doing well! About a week ago i came back from Italy and Lord do i miss that place!. The weather , food and everthing was just beyond perfect! I found some decent restaurants there and noted them down in case i head back there again!. I’ve been busy with this recipe for you guys hence quite a few of you were interested in it after i postet the result on my insta-stories. This is actually a recipe my husband and i have been working on together. We both have been eating wok a lot at restaurants lately and one day he suggested to try making it at home! Im not shy to admit that it took us a little while to get it to the point where we were satisfied. It definitely is one of those dishes my family LOVES. The words i would use to describe this dish is spicy, saucy and savoury.🔥

//Hey allesammen🌸, håber i alle har det godt! For ca en uge siden vendte jeg tilbage fra min ferie i Italien og Gud hvor jeg dog savner det!.. Vejret, maden og alt andet var bare så perfekt dernede! Jeg fandt en del lækre spisesteder som jeg også har noteret ned i tilfælde af jeg skulle være så heldig at komme derhen igen .Jeg har haft lidt travlt med denne opskrift til jer, der var nemlig en del der var interesseret i opskriften da jeg havde den på min insta-story. Det er faktisk en opskrift min mand og jeg har arbejdet en hel del med sammen. Vi har på det sidste spist rigtig meget wok ude på restauranter og en dag forslog han at vi skulle prøve at lave den derhjemme! Jeg er overhovedet ikke genert for at indrømme at der skulle flere forsøg til før den blev perfekt til vores smag (haha) . Det er også helt klart en af de retter min familie ELSKER! Få ord til at beskrive retten må være stærk, sovset og smagsfuld.🔥

After trying a few variations of sauces this is the mixture that works best for me. Oyster sauce, soya sauce and Phad thai sauce from Santa Maria. Im in love with the sauce from Santa Maria, it’s so delicious and the portion in the sachet is just perfect. I usually start out with mixing the sauce which consists of 2 tbsp Oyster sauce, 2 tbsp soya sauce and the Phad thai mixture from the sachet. 1 tbsp sweet chili sauce (optional).

//Efter at have haft prøvet en del variation af sauce, virker disse tre som den bedste kombi for mig. Oyster sauce, soya sauce & Phad thai sauce(Santa Maria), den sidstnævnte er jeg vild glad for da den er rigtig lækker i smagen og portionen i indpakning er lige tilpas. Jeg plejer typisk at starte ud med at blande saucen som består af 2 spsk oyster sauce og 2 spsk soya sauce og Phad thai saucen fra posen. 1 spsk sød chilli sauce(valgfrit).


When it comes to the choice of vegetables i LOVE having fine sliced cabbage, carrots , chunks of onion, bean sprouts, garlic, chilli and sliced. Bell pepper are great as well to add some colour to the dish!

//Når det kommer til valget af grøntsager elsker jeg at have finthakket kål, snittede gulerødder, grovhakket løg, bønnespirer, hvidløg og chili. Peberfrugt er også rigtig lækkert at komme i og giver retten noget farve..


I start by putting 2tbs olive oil in my wok skillet over medium heat, then i add in the fine chopped chilli and garlic. Let it fry until golden brown. Add in the chicken pieces and stir for about 5-6 minutes. Now toss in all the veggies and give it a good stir. Remember not to overcook the veggies they have to be al dente. Add in the sauce and after mixing it with the veggies add in the noodles you have boiled (follow packet instruction). Voila!

//Jeg starter med at varme 2 spsk oliven olie i min wok gryde og så kommer jeg finthakket chili & hvidløg i. Efter de har fået en gylden farve kommer jeg hakket kylling bryst og steger i ca 5-6 min. Så putter jeg alle de resterende grøntsager i og drejer godt rundt. Det er vigtigt ikke at stege grøntsagerne alt for meget da de skal være al dente. Til sidst tilsætter jeg ‘saucen’ og (kogte) nudler i lidt efter lidt. Voila !

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


Hey to all you lovely people and a big welcome to my Blog. Its with great pleasure that i’m writing my first post. After considering the topics for this blog, i’ve decided to post about the following; Recipes, Food places(restaurant cafe etc) and a bit about my everyday. To be honest i’m not really sure where i see this blog in years from now but its all about living in the NOW right? thats why im just jumping straight into it! Hence a lot of my followers are Danes i will try my best to always do a translation below. Enjoy <3



Hej alle i skønne mennesker og velkommen til min blog. Efter en masse overvejelser har jeg endelig oprettet min blog og det er med stor glæde jeg skriver mit første indlæg til jer. Da størstdelen af mine følgere er Danskere, vil jeg altid indsætte en dansk-oversat tekst under mine indlæg. Efter at have overvejet hvilke emner jeg vil skrive om er jeg kommet frem til at det primært vil være Opskrifter, Spise-steder(restauranter, cafeer etc) og en smule privatliv. For at være ærlig så har jeg ingen anelse om hvor jeg ser denne blog henne om nogle år men det handler jo vel om at leve i NU’et ikke? derfor springer jeg bare ud i det! Nyd det <3

Likes

Comments