Hey my lovely foodies! I hope your all doing well. Its crazy how the weather is changing day by day, its getting SO COLD brrrr!☃️. As you are aware of one of my absolute favourite restaurants is opening here in Denmark and i was lucky to get to be one of the first along with @floweratelierdk to check out the space and let all my foodies know about my experience. I've had countless meals at Vapiano in other countries and i was curious to see if the service, food and atmosphere was the same.

🇩🇰Hej mine skønne foodies! Håber i alle har det fantastisk. Vejret er i færd med at skifte og det bliver koldere og koldere for hver dag der går☃️!! Som i nok har bemærket har en af mine ynglings restauranter valgt at slå dørene op her i Danmark. @floweratelierdk og jeg har været så heldige at være blandt de første til at tjekke stedet ud for at få muligheden for at dele min oplevelse med jer. Jeg har haft utallige måltider på Vapiano i andre lande og har været spændt på at se om servicen, maden og atmosfæren er på niveau her i Danmark.


First of all let me tell you about the concept. Vapiano serves Italian food. They serve everything from antipasti, pizza, pasta to delightful salads. Everything is made from scratch and at times you can enjoy the view of the Vapianisti creating various types of pasta right in front of you at the manifattura(ground floor). While entering the restaurant you receive a chip-card, this is the card you scan every time you order and while leaving all your order details are on it and you can pay. It's a self-service restaurant where you help yourself find table, order food from the individual stations and collect it. The things I adore most about vapiano is that the food gets prepared by wonderful chefs right in front of you, you can literally get your dish made to fit your personal preference.

On every table they have oils,balsamico and herbs that can be used in your dishes as you please. Nice !

🇩🇰Lad mig starte med at fortælle jer om konceptet: Vapiano serverer italiensk mad alt fra antipasti, pizza, pasta til vidunderlige salater. Alt er lavet fra bunden og til tider kan man besigtige nogle af vapianisterne lave pastaen fra bunden i deres Manifattura som er placeret i stue etagen. Når man træder ind i restauranten får man et chip kort, som man bruger til at bestille maden. Alle ens ordrer bliver lagret på kortet og på udvejen kan man betale. Vapiano kører med konceptet 'selvservering' så man finder selv en plads, vælger fra menukortet og går op og bestiller på de forskellige mad stationer. Noget af det jeg beundrer mest ved Vapiano er at maden bliver tilberedt af skønne kokke og man kan se det hele blive lavet lige foran en. Man kan bogstaveligt talt få sin mad lavet som man vil have det.

På hvert bord findes olier, balsamico og krydderurter som man frit kan benytte efter smag, så fedt!!


While entering the restaurant we were greeted by the waiters that were walking around and making sure everything was running smooth. All the staff seemed to be so excited and I really felt they were so proud of showing the restaurant which I fully understand. They've all really put an effort into the opening and the team spirit seemed to be so high !. We ordered a pizza Gamberetti E Rucola , All’Arrabbiata and Caesar salad- All these dishes are marked under the Vapianisti recommendation. Seriously , Im Craving for that caesar salad right know. If your a big fan of caesar salad as me you know its so hard to find a GOOD one, i've tried various caesar salads and the one from vapiano is the best so far.

🇩🇰Da vi trådte ind i restauranten blev vi hilset på af de forskellige tjenere som gik rundt i restauranten og sørgede for at alt var i den skønneste orden. Al personale så ud til virke meget spændte og stolt af at vise os restauranten - det kan jeg da godt forstå! De har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at sætte restauranten i stand og deres 'team spirit' lå i top. Vi bestilte en pizza Gamberetti E Rucola, All'Arrabbiata og Caesar salat- Alle disse retter er markeret under deres 'Vapianisti anbefaling'. Jeg har vilde cravings for den caesar salat lige nu. Hvis du er en kæmpe fan af Caesar salat som mig så ved du nok at det kan være svært at finde en GOD en og hånden på hjertet så af alle dem jeg indtil videre har prøvet så tager den fra Vapiano helt klart sejren.

We ordered the All’Arrabbiata with extra chilli and chicken and it was so satisfying! Try their ambrosial shea butter bread along with your pasta, its heavenly and wonderful.


🇩🇰Vi bestilte All'Arrabbiata med ekstra chilli og kylling og det var så tilfredsstillende! Prøv også deres yderst velsmagende Shea butter brød sammen med pasta, så vidunderligt og lækkert.

The pizza had a thin scrumptious crust and the amount of sauce,cheese and topping was PERFECT. I got rucola on top drizzled with garlic oil. When I had placed my order I saw they had a pesto pizza as well and I'm so trying it next time guys.

🇩🇰Pizzaen havde en tynd sprød bund og mængden af sovs, ost og andre toppings var PERFEKT. Jeg fik noget rucola på toppen efterfulgt af en sjat oliven olie. Da jeg havde afgivet min ordre så jeg at de også havde en pesto pizza og jeg skal så meget prøve den næste gang!

Did i mention they have set up charging stations on nearly every table? So helpful as i was running out of batteri on my iPhone.

🇩🇰De har iøvrigt også sat disse oplader stationer på næsten alle borde. Det var fedt for jeg stod faktisk liiige og var ved at løbe tør for strøm.

Overall the food is DELICIOUS and if your a foodie like me then the option of refining the dish just to your taste is available too which makes vapiano unique as its different from other restaurants.

-Opening 1st December 2017 in tivoli Gardens

-2nd restaurant opening soon near Nørreport station.

-Vegan and Lactose free option is available for some dishes.

-All beef and chicken is halal.

-Takeaway option will be available soon.


🇩🇰Generelt er maden ret lækker og hvis du er en foodie ligesom mig så er muligheden for at få retten tiberedt lige efter dine smagsløg der Du kan samtidigt følger med: det er hvad jeg synes gør Vapiano unikt. Selv kokkene står også klar til at hjælpe dig hvis du skulle være i tvivl.

-Åbner den 1 december 2017 i Tivoli haven.( Man behøver ikke adgang til tivoli)

- Restaurant nr 2 åbner snart tæt på nørreport station.

-Veganer og Lactose fri kan tilvælges til nogle retter

-Al oksekød og kylling er halal slagtet.

-Takeaway service bliver snart en mulighed.


PS dont forgot follow the lovely @floweratelierdk , she's such a sweetheart and has the BEST flowers in town ❤🇩🇰

                                                         With love... Xclusively


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey foodies <3 As seen on my instagram i've been making quite a lot cinnamon rolls lately. They're so easy to make that its nearly impossible not to make them once you've got all the ingredients home. This is a recipe from 'Amo' that i use all the time and its super easy.

Hey Foodies <3 Som set på min instagram har jeg haft lavet en masse kanel snegle her på det seneste. De er simpelthen så nemme at bage og det umuligt ikke at lave dem når man engang har alle ingredienserne i hus. Denne opskrift som jeg poster er fra 'Amo' og den så let and man ikke kan komme galt afsted.

INGREDIENSER

Dejen

  • 300 g Amo Hvedemel
  • 100 g smør eller margarine
  • 50 g gær
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 1 dl mælk

Remonce

  • 100 g smør eller margarine
  • 100 g brun farin
  • 2 tsk. kanel

Pynt

  • 100 g flormelis
  • 1 spsk. kogende vand

FREMGANGSMÅDE

1. Lun mælken og opløs gæren heri. Gæren må ikke varmes med. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser. Ælt til dejen er glat og ensartet.


2. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

3. Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter (ca. 30 x 30 cm). Fordel remoncen over hele fladen og drys med kanel. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker.

4. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade.

5. Lad sneglene efterhæve, tildækket og lunt, ca. 20 min., mens ovnen forvarmes.

6. Pensl med sammenpisket æg.

Bagetid:

Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 220° C) på ovnens midterste rille.

Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.

English

Ingredients:

Dough

  • 300 g flour
  • 100 g butter
  • 50 g yeast
  • 1 tbsp. sugar
  • ½ tsp. salt
  • 1 egg
  • 1 dl milk

Filling

  • 100 g butter
  • 100 g brown sugar
  • 2 tsp.. cinnamon powder

Glaze

  • 100 g powder sugar
  • 1 tbsp. hot water


Directions

  1. Warm the milk (fingertip warm) and dissolve the yeast in it. The yeast must not be varmed along the milk. Add the flour and the other ingredients. Knead it until the dough is smooth and formed.
  2. Cover the dough and let it rise until double the size (preferably at a varm place).
  3. Divide the dough into two big portions and roll both out into squares (ca. 30x30cm). Add the sugar filling in a good layer and sprinkle with cinnamon powder. Roll the squares into a swiss roll and cut out 12 big pieces.
  4. Add the rolls on an oven tray with baking sheet on and press them flat with your palms.
  5. Let the rolls raise a little more , covered and in ca 20mins, while the oven is warming up.
  6. Add on egg wash and let them bake.


Baking time:

About 8 min. in a varm oven at 220* in the middle on the oven.

When the rolls have cooled down add on the sagar glaze.



​Cinnammon swirls

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Denne suppe er en favorit herhjemme. Den er så lækker og så er det min skønne store søster @_myhomemadehome_ ’s opskrift jeg deler med jer. Suppen er super nem at lave og tager heller ikke så lang tid, perfekt til de travle hverdage. Den er iøvrigt også rigtig mættende så man kan sagtens have den som hovedret med noget brød til.


This soup is a favourite at home. Its so delicious and its actually my big sister @_myhomemadehome_ recipe that im sharing!. This soup is super easy to make and doesn’t take that much time either, perfect for those busy days. Lastly , this soup is pretty filling so it could definately serve as a main course alone with some bread.

_________________________________________________________________

Opskrift (english below)

50 g smør

500 g kartofler, skrællet og grov hakket.

ca. 2 porrer i ringe (den hvide den)

Halv liter l hønse- eller grønsagsbouillon

1 stort løg, skåret i tern

1 stk hvidløg

2dl piskefløde

salt & peber

chiliflager (valgfrit)


Sæt en gryde med smør over varme og lad det smelte. Put kartofler, porrer, løg og hvidløg i gryden og lad det stege over svag varme og konstant omrøring (de skal ikke blive brune). Lad det stege indtil det næsten er mørt. Kom salt, peber og chilli i og tilsæt også bouillonen. Lad det nu simre over svag varme og med låg på i ca 10-15 minutter(pas på med at koge grøntsagerne for meget da de kan miste smagen). Tag gryden af varmen og blend den cremet, gerne med en stavblender hvis du har en. Sæt mixen over varme igen og kom fløde i mens du drejer rundt (man kan sagtens også komme mere eller mindre i, end hvad der angivet i min opskrift ).

Servering: Serveres med creme fraiche på toppen og med hvidløgs baguettes til siden..

______________________

Recipe :

50g Butter

500g potatoes (peeled & cut in cubes)

2 leeks cut in rings (the white part)

half l chicken-or vegetable stock

1 big chopped onion

1 piece of garlic

2 dL double cream

salt and pepper

chilli flakes (optional)


In a large, thick-based saucepan, gently melt the butter, then add the leeks, onions,garlic and potatoes. Stir around and let it cook over very low heat until its tender(dont let them get colour). now put salt, pepper and chili falkes in and afterwards the stock. Let it simmer for over low heat with a lid on for approximately 10-15 minutes ( be careful of overcooking the veggies as they begin to loose their taste). Take the saucepan off the heat and blend the mixture with a hand blender if you have one. Put the blended creamy soup over the heat again and slowly add in the heavy cream while mixing (You can always add more or less cream than declared in my recipe )


Serving : This soup is delicious with cream fraiche on the top and along with garlic bread.

Enjoy

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Hey guys! This is one of my favourite fine-dine spots. Its called Mangal and is situated in 'Kødbyen'. It's a beautiful restaurant that serves Turkish food. I went there a few weeks ago with two of my girls and had some good snaps on my phone that I thought I'd upload. I actually had my anniversary dinner here as well.. every year my husband and I change to plan out our anniversary , so earlier this year I planned it and i decided to dine here which was a wonderful idea because we both loved it !.

Hey foodies!. Dette er nok en af min ynglings fin middag ish restaurant. Restauranten Mangal serverer tyrkisk mad og ligger i Kødbyen. Jeg var der for nogle uger siden med nogle veninder og havde nogle fine billeder på telefonen som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Jeg har faktisk også haft arrangeret vores årsdag middag her med min mand. Vi planlægger vores årsdage på skiftevis og da jeg tidligere på året bookede os et bord til Mangal blev vi begge rigtig glade! Det hele var så lækkert og velsmagende!

To start out with they serve a varm little bowl of lentil soup. Its not my favourite, unfortunately there's barely any taste to it. The menu itself is very short and it's not hard to decide the dishes. For starters they have meze. Meze is different types of small dishes that are appetising. Back when i came here for my Anni-dinner they had a a really good menu where the chef served his choice of meze dishes and then the main course, this was really nice because i got to try many different dishes i might would'nt order myself , however this time you have to order the meze one by one. The main course was very delicious i loved it. BTW all their meat is HALAL.


Til at starte med bliver der serveret med noget varm linsesuppe. Det nok en suppe jeg ku klare mig helt fint uden , der er ikke særligt meget smag til den. Selve menuen er ikke særlig lang så det meget nemt at finde frem til hvad man skal have. De har meze som forret. Meze er forskellige små retter man starter ud med og som er appetitvækkende. Jeg husker tilbage fra dengang vi spiste vores årsdag middag her så havde de en menu hvor man kunne få kokkens valg af forskellige meze og så hovedretten efter , det var er rigtig fedt concept for jeg fik prøvet en del retter som jeg normalt nok ikke ville bestille. Denne gang ku man dog kun bestille enkeltvis. Selve hovedretten smagte rigtig lækkert. Alt deres kød er HALAL :).

Looks good doesn't it ? I actually found some pics from my anni dinner that Im going to post in the end ❤


Ser lækkert ud ik? Jeg fandt forresten nogle billeder fra vores årsdag middag som jeg poster nederst ❤

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Cafe Norden - Østergade 61 1100 Kbh K (strøget)

This café is situated in the heart of copenhagen on the Walking street. Its a busy street with thousands of people walking by every single day!. My favourite spot to sit is on the 1st floor by a window while i calmly sip on my milkshake and enjoy my view over the busy street. The food is good and service is okay. Its a busy cafe so dont expect the whole tip top kind of service here..

Denne cafe ligger i hjertet af københavn på Strøget. Det er en meget travl gå gade med tusinde mennesker der går igennem hver eneste dag!. Mit ynglings spot i denne cafe er på første etage overfor vinduet mens jeg helt afslappet sidder og nyder en chai latte og nyder udsigten over den travle gade. Maden er god og servicen er tilpas. Der er typisk travl i cafeen og man kan desværre ikke forvente at få den helt fede top service her, desværre.



                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Hey foodies! So those of you who follow me on instagram probably saw I went to this beautiful restaurant past weekend as I had it up on my ig-story. The restaurant is called Chai Shai and is situated on Ålholmvej 17, 2500 Valby  in Copenhagen . First of all let me tell you about the interior it was ahhhmazing! I am in love with the colour combination so chic yet very classy.

🇩🇰 Kære foodies , de af jer der følger med på Instagram har jo nok set med på mine stories at jeg var ude og spise lækkert pakistansk mad på en flot restaurant sidste weekend. Restauranten hedder Chai shai og ligger på Ålholmvej 17 ,2500 Valby  i København.Først og fremmest så lad mig fortælle jer om indretningen for det var sååå smukt! Jeg er helt forelsket i farvekombinationen som var rigtig chic men også meget classy.



Lets get to the main part shall we ? The food! Chai shai serves a variety of Pakistani food (and drinks). Last week they introduced their 'NASHTA'(breakfast) menu and obviously I went to check it out. They have 2 menus put together for you and both are so good that you'll probably have some hard time deciding ;). I ended up trying both the dishes : Halwa puri and Nihari.The halwa puri was delicious and so was the Nihari. While eating the waiter served us with fresh hot naan and puri , it was wonderful!. I've actually been craving those naans ever since , so crispy yet soft mhmm... My partner wanted the dish to be extra spicy and he was immedietly served with some fresh cut green chillis .To end it off with we were served with some authentic Pakistani chai in the most cute glasses ever. Lol i have this thing for chai served in glasses rather than mugs hehe..

🇩🇰 Så lads da komme til den vigtige del : Maden ! Chai shai serverer et hav a pakistansk mad (og drikke). Sidste uge introducerede de deres 'NASHTA' (morgenmad) og det var jeg med til at prøve. De har sammensat to menuer og de er begge så lækre at man godt kan have lidt svært at vælge ;). Jeg endte faktisk med at smage begge menuer : Halwa puri og Nihari . Halwa puri var rigtig lækker og det samme med Nihari. Mens vi spiste blev serveret med friske varme naan og puri , så himmelsk!. Jeg har faktisk haft lyst til de lækre naan lige siden, Min partner kan nogen gange godt lide maden ekstra stærk og da han gjorde tjeneren opmærksom på dette fik han straks serveret nogle frisk skåret grønne chilier (perfekt!) . Til at slutte af med blev der serveret authentisk pakistansk Chai i de sødeste glass. Hehe jeg har en ting for te serveret i glas end i krus...




The service over all was spectacular. We were a group of 8-12 people. Every now and then the waiter would check up on us to see if we needed anything & assuring himself everything was good. To be honest there isn't a thing I could point a finger at that wasn't good. I can't wait to head there again and try their other dishes , I've heard so much about their famous Chaat. As the 'NASHTA' concept is pretty new they're actually having intro prices , i found they're Facebook page and Im linking it below .

*This post i not sponsored*. 

🇩🇰Servicen var spektakulært, Vi var en gruppe på 8-12 mennesker afsted, Tjeneren kiggede ofte forbi for at tjekke om vi manglede noget. Jeg synes det hele var rigtig fint og kommer helt klart igen! Jeg har hørt en hel del om deres velkendte 'chaat'.Siden NASHTA konceptet er relativ ny kører de faktisk med intro priser. Jeg har fundet deres facebook side for jer som jeg linker her .

*Dette post er på ingen måder sponsoreret*. 


Facebook : https://www.facebook.com/Chaishai.dk/

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Ingredients

2 tbs Olive oil

2 minced garlic

1 chopped onion

1 Hokkaido pumpkin

aprox. 1 cup chicken stock

salt

pepper

chili flakes


Chicken stock easy way: In a pan add 1 cup of water and 2 chicken stock cubes , let it boil for a while and voila.

Soup: Start by peeling the pumpkin and chop it. Heat the olive oil in a large saucepan and add in the onion, garlic and pumpkin pieces. Let it sautée for about 5-6 minutes and then add in the chicken stock, salt, pepper and chili. Put a lid on and let it simmer for about 15-20 minutes. Pureé the vegetables with a blender until the consistency you prefer is achieved. Serve the hot soup with cream fraiche, pumpkin seeds and croutons.


(Dansk)

Ingredienser

2 spsk oliven olie

2 hakket hvidløg

1 stor hakket løg

1 Hokkaido græskar

3 dl hønsebouillon

salt

peber

chili flager.


Hønsebouillon på den nemme måde: Sæt en gryde med 3 dl vand over kog og kom 2 boullion terninger i, lad det simre i lidt tid og voila!

Start med at skrælle græskeren og derefter hak den i tern. Varm olien i en gryde og steg løg, hvidløg og græskar stykkerne i. Lad det stege i ca 5-6 minutter og kom derefter hønseboullionen, salt,peber og chili i gryden. Put en låg på og lad det simre i ca 15-20 min. Blend derefter saucen med en stavblender indtil den ønsket konsistens er nået. Server suppen med creme fraiche, græsker kerne og kroutoner.

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments

Hey everyone🌸, hope your all doing well! About a week ago i came back from Italy and Lord do i miss that place!. The weather , food and everthing was just beyond perfect! I found some decent restaurants there and noted them down in case i head back there again!. I’ve been busy with this recipe for you guys hence quite a few of you were interested in it after i postet the result on my insta-stories. This is actually a recipe my husband and i have been working on together. We both have been eating wok a lot at restaurants lately and one day he suggested to try making it at home! Im not shy to admit that it took us a little while to get it to the point where we were satisfied. It definitely is one of those dishes my family LOVES. The words i would use to describe this dish is spicy, saucy and savoury.🔥

//Hey allesammen🌸, håber i alle har det godt! For ca en uge siden vendte jeg tilbage fra min ferie i Italien og Gud hvor jeg dog savner det!.. Vejret, maden og alt andet var bare så perfekt dernede! Jeg fandt en del lækre spisesteder som jeg også har noteret ned i tilfælde af jeg skulle være så heldig at komme derhen igen .Jeg har haft lidt travlt med denne opskrift til jer, der var nemlig en del der var interesseret i opskriften da jeg havde den på min insta-story. Det er faktisk en opskrift min mand og jeg har arbejdet en hel del med sammen. Vi har på det sidste spist rigtig meget wok ude på restauranter og en dag forslog han at vi skulle prøve at lave den derhjemme! Jeg er overhovedet ikke genert for at indrømme at der skulle flere forsøg til før den blev perfekt til vores smag (haha) . Det er også helt klart en af de retter min familie ELSKER! Få ord til at beskrive retten må være stærk, sovset og smagsfuld.🔥

After trying a few variations of sauces this is the mixture that works best for me. Oyster sauce, soya sauce and Phad thai sauce from Santa Maria. Im in love with the sauce from Santa Maria, it’s so delicious and the portion in the sachet is just perfect. I usually start out with mixing the sauce which consists of 2 tbsp Oyster sauce, 2 tbsp soya sauce and the Phad thai mixture from the sachet. 1 tbsp sweet chili sauce (optional).

//Efter at have haft prøvet en del variation af sauce, virker disse tre som den bedste kombi for mig. Oyster sauce, soya sauce & Phad thai sauce(Santa Maria), den sidstnævnte er jeg vild glad for da den er rigtig lækker i smagen og portionen i indpakning er lige tilpas. Jeg plejer typisk at starte ud med at blande saucen som består af 2 spsk oyster sauce og 2 spsk soya sauce og Phad thai saucen fra posen. 1 spsk sød chilli sauce(valgfrit).


When it comes to the choice of vegetables i LOVE having fine sliced cabbage, carrots , chunks of onion, bean sprouts, garlic, chilli and sliced. Bell pepper are great as well to add some colour to the dish!

//Når det kommer til valget af grøntsager elsker jeg at have finthakket kål, snittede gulerødder, grovhakket løg, bønnespirer, hvidløg og chili. Peberfrugt er også rigtig lækkert at komme i og giver retten noget farve..


I start by putting 2tbs olive oil in my wok skillet over medium heat, then i add in the fine chopped chilli and garlic. Let it fry until golden brown. Add in the chicken pieces and stir for about 5-6 minutes. Now toss in all the veggies and give it a good stir. Remember not to overcook the veggies they have to be al dente. Add in the sauce and after mixing it with the veggies add in the noodles you have boiled (follow packet instruction). Voila!

//Jeg starter med at varme 2 spsk oliven olie i min wok gryde og så kommer jeg finthakket chili & hvidløg i. Efter de har fået en gylden farve kommer jeg hakket kylling bryst og steger i ca 5-6 min. Så putter jeg alle de resterende grøntsager i og drejer godt rundt. Det er vigtigt ikke at stege grøntsagerne alt for meget da de skal være al dente. Til sidst tilsætter jeg ‘saucen’ og (kogte) nudler i lidt efter lidt. Voila !

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments


Hey to all you lovely people and a big welcome to my Blog. Its with great pleasure that i’m writing my first post. After considering the topics for this blog, i’ve decided to post about the following; Recipes, Food places(restaurant cafe etc) and a bit about my everyday. To be honest i’m not really sure where i see this blog in years from now but its all about living in the NOW right? thats why im just jumping straight into it! Hence a lot of my followers are Danes i will try my best to always do a translation below. Enjoy <3



Hej alle i skønne mennesker og velkommen til min blog. Efter en masse overvejelser har jeg endelig oprettet min blog og det er med stor glæde jeg skriver mit første indlæg til jer. Da størstdelen af mine følgere er Danskere, vil jeg altid indsætte en dansk-oversat tekst under mine indlæg. Efter at have overvejet hvilke emner jeg vil skrive om er jeg kommet frem til at det primært vil være Opskrifter, Spise-steder(restauranter, cafeer etc) og en smule privatliv. For at være ærlig så har jeg ingen anelse om hvor jeg ser denne blog henne om nogle år men det handler jo vel om at leve i NU’et ikke? derfor springer jeg bare ud i det! Nyd det <3

                                                         With love... Xclusively


Likes

Comments