Hejhej allesammans !

Idag är det lördag, och jag kan bara säga ett ord: suck. sure det är skönt att vara ensam hemma och göra ingenting men när jag har gjort det nästan hela lovet så är det jättetråkigt.

jag längtar till imorgon, för då ska jag till stallet och rida Granit. Han är ett litet fluffmonster, och även fast han är så liten så är han jätteduktig.

Jag har heller inte taget ett ända steg utanför ytterdörren då det snöar som in i helskotta. Jag gillar inte snö, inte julen heller för den delen. Jag gillar bara snö när man galopperar på ängarna, och åker pulka eller vagn bakom hästarna.

Jag inser nu att jag verkligen vill flytta utomlands, där det aldrig snöar och är kallt, suuck.

Över till SSO nu då!

Jag har levlat Honeydream lite, så nu är hon i lv 6, om jag fortsätter så kanske hon kommer vara i lv 8-9 idag. jag fick också en varning från staketet vid Marley's bondgård, att man inte för hoppa över det, för då gör den att man fastnar och måste ringa till hemstallet för att komma loss. Satt fast i, ja ungefär 10 minuter innan jag gav upp, en liten filmsnutt finns på min youtubekanal: Aida Youngheart.

Mer än det har jag inte gjort idag, tror jag borde göra lite dagliga och stänga dagens sprickor innan jag får vänta tills imorgon.

jag det låter som min plan i alla fall :) ni får ha det superbra tills nästa gång !

Flygande häst? ja det är möjligt...

"​Är jag inte bara för söt?" - Honeydream. "ursäkta mig, men det var mig vi skulle ta kort på!" - Aida.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenatjena !

Nu är bloggen här och jag är väldigt taggad :)

kan ju berätta lite om mig själv & om Aida.

Jag själv heter Bianca Andersson, född 7 april 2002 i Göteborg. Jag har snart ridit i 6 år. jag har ridit på ridskola sen förra året i april då jag blev medryttare på en av dom underbaraste hästarna som någonsin funnits. Hans namn VAR Wicke, och han var en gammal travare. hans ägare fick tyvärr ta bort honom någon månad efter sommarlovet, men jag är väldigt tacksam över den tid jag fick ha med honom. Kan berätta mer om Wicke någon annan gång.

Efter någon vecka eller två så frågade en tjej från samma stall om jag ville börja rida/hjälpa henne med en av hennes fjordingar, nämligen Granit. Han är 3 & fyller 4 i år. han är helt fantastisk. Wicke kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, samma med Granit.

Samtidigt som jag blev medryttare på Granit så började jag ta hand om två shettishingstar vid namm Napolion (nappe) & Crut. tar fortfarande hand om båda, med min kompis som rider Luxine, Granit's ägares andra fjording. Fast Crut är lite mer "min" eller hur nu man ska säga :)

Jag är ganska stökig av mig. jag hatar att städa, och jag älskar att lata mig. jag älskar mat, godis, helt enkelt allt ätbart. Fast är ganska kräsen xD

Jag gör nästan aldrig mina läxor, men försöker bli bättre på det. har det lite svårt med skolan, är en väldigt stressad person, och det hjälper inte med att man får ungefär 4 läxor varje vecka, suck.

Jag fann nyligen något nytt att älska, nämligen k-drama / k-pop. jag föredrar k-pop framför vanlig pop & k-drama framför vanliga filmer/serier. inom k-pop indrustrin så gillar jag banden: GOT7, Sistar, EXID, BTS, EXO, T-ARA, Red Velvet, Seventeen, AOA , TWICE & massa mer. inom k-drama så gillar jag serierna: Sassy Go Go!, Imaginary Cat, Chees In The Trap, EXO next door, Angry Mom & more.

Jag vet inte direkt vad jag mer jag ska skriva om min själv, så går vidare till Aida ^.^

Aida skapades i september 2015 med hjälp av min kompis. Jag visste vad SSO var sen innan men hade inte varit väldigt intresserad i det för hade inte fått lov att få star rider av min mamma. efter att jag tjatade ett tag så fick jag det äntligen, och då gjorde jag Aida. Jag spelade nästan varje dag, och man kan säga att jag har kommit ganska långt på 5 månader. Jag är redan i lv 17 och har 16 vackra hästar.

Hästarna heter: Onyxblaze aka Onyx, Starthäst.

Lionflame, Ponny.

Goldboy aka Golden, Morganhäst.

Nighthunter aka Hunter "kossan", Shirehäst.

Stormtear, Andalusier.

Ashpearl, Nordsvensk.

Wolfcloud aka Granit, Fjording.

Raspberrykiss aka Berry, Fjording.

Cocosmash aka Tintin, Fjording.

Pumpkinpie aka Putte, Morganäst.

Honeydream aka Honung, Quarter häst.

Vanillacloud, ponny.

Spiritsong aka Spunte, Andalusier.

Obsidiandancer, Arabiskt fullblod.

Cinnamoncookie aka Blesi, Islandshäst.

Royalprince aka Prinsen, Frieserhäst.

Mer får ni veta i framtiden ^.^

nu är jag trött och ska gå och lägga mig. (menar att jag ska gå & kolla på k-drama tills jag somnar med datorn över ansiktet).

Ni får ha det bra och jag hoppas ni ser fram emot allt som kommer hända i framtiden :)

tills dess, ha det bra ^.^

Jag & Wicke, några veckor innan han gick bort...

Jag & Granit, min lyckopingla...

Napolion aka Nappe, lilla ärtan...

Jag & Crut, min favorit minifrieser...

Mini friesern Crut till er känst...

Granit i ett nötskal, då han rullar sig varje gång han inte har en sadel på sig inne i paddocken...

Aida & några av hennes hästar :)

Från väster till höger av hästarna: Royalprince, Obsidiandancer, Vanillacloud, Cocosmash, Raspberrykiss, Wolfcloud, Cinnamoncookie, Pumpkinpie, Honeydream & Nighthunter :)

Likes

Comments