Hejsan! 

Som sagt byter jag blogg nu, så om ni vill följa mig så är det bara att kika in på denna adressen: http://nouw.com/aleeyxoxo

Kommer ta bort denna bloggen efter någon vecka eller så. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Back at it again med denna jävla mens. Det är verkligen bland det värsta som finns. Men jaja ingen bryr sig, så jag får la gå och gråta i ett hörn. Hejdå.

Likes

Comments

Heyy.
Igr var jag o såg Deadpool med Fanny. Den var skitbra, lätt roligaste filmen jag sett på länge!
Efter det så pallade vi inte ta en seg bussjävel hem, så vi åkte hem med Hannah, packat som satan. Fanny i mitt knä. Och idag åkte jag o la familia till Småland. Vi hade jättetrevligt o tog ett avkopplande bad i jaquzzin, så mysigt! Käkade god mat o kollade på mello.

Likes

Comments

Hoppas jag kommer ha så jävla roligt iår, om jag ska va ärlig så var inte 2015 ett bra år för mig. Detta året hoppas jag att hitta migsjälv, även fast jag upptäckte mycket nytt om migsjälv förra året. Jag hoppas även att jag är lyckligare detta året.

Dessutom har jag redan planerat in en himla massa skoj iår. Ska bland annat se 5 Seconds Of Summer i stockhom, åka till cypern osv. Men imorrn ska jag göra något helt nytt med håret, bilder kommer.

Hoppas ni har det extra bra iår.

See ya.

Likes

Comments

Länge sen vi sågs, sorry about that. Men har mått förjävligt. 18 Oktober fick jag veta att min allra finaste prins hade somnat in. Det har varit så himla kämpigt. Med allt, egentligen. Men nu mat jag bättre igen. Hörs.

Likes

Comments