Header

Gardeball 2017


Gardeball er virkelig noe helt for seg selv. Det har tydeligvis vært en tradisjon helt siden garden ble stiftet i Stockholm i 1856. Og jeg følte meg nesten som en prinsesse. For selv om denne kvelden handler om gardistene, handler den veldig mye om deres bedre halvdel. I tillegg til å åpne dører og trekke ut stoler, skal gardisten aldri gå fra følge sitt. Det vil si at han faktisk må følge deg til toalettet hver eneste gang man må "pudre nesen", og han må benytte sjansen til å gå på toalettet samtidig som deg. Han skal alltid ha deg på sin høyre side, arm i arm.

Det er med andre ord et veldig ordentlig opplegg, med mange regler å forholde seg til. Vi fikk servert en helt fantastisk 3-retters middag med flotte taler og god drikke. Etter middagen var det obligatorisk vals og polonese. Etter noen glass med vin ble det mye latter og stemningen løsnet veldig. Så var det etterfest i kjelleren da alt var ferdig.

Jeg gikk med en veldig god venn hjemmeifra som heter Erlend. Hallingdal er ikke så veldig stort og på videregående kjenner omtrent alle alle - men noen knytter man et ekstra godt bånd til. Akkurat hvordan vi ble kjent husker jeg faktisk ikke, men vi har hatt noen veldig morsomme år!Hva en gardist egentlig gjør har jeg ikke tenkt noe særlig over. Jeg har egentlig ikke visst om noe annet enn de lange vaktene utenfor slottet og Skaugum. Men etter en kveld sammen med en gjeng fantastiske gardister har jeg lært så mye mer. For det er enormt mye arbeid som ligger bak det å få lov til å bære denne uniformen.Tusen takk for en uforglemmelig kveld til både gutter og jenter. Jeg storkoste meg og unner alle jenter en slik kveld. Takk for at du ville ha meg med, Erlend <3


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Inneholder sponsede produkter


På YSL eventet i Stockholm gikk jeg for en «wetlook». Det var mye frem og tilbake om hva jeg skulle gjøre med håret, men det endte med dette jeg har gjort et par ganger før. Jeg synes wetlook er røft og stilig, samtidig som det kan være elegant. Å dra håret vekk fra ansiktet, gjør at trekkene dine kommer tydeligere frem og det kan ofte gi looken "det lille ekstra".

Jeg har har fått prøve ut Keune sin BLEND serie, så dette er produktene jeg pleier å bruke.


1. Håndkletørt hår & Gloss spray


Etter håret har tørket fra dusjen grer jeg gjennom det, før jeg sprayer gloss spray fra Keune i hele håret. Dette «prepper» håret for de andre produktene og gjør at de sitter bedre, i tillegg til å gjøre håret glansfullt.


2. GEL


Her begynner det å bli litt gris. I sommer da jeg prøvde dette for første gang brukte jeg det jeg hadde - voks til guttehår. Det fungerte helt greit, men for å få den ordentlige wetlook-effekten synes jeg gel er helt magisk.


3. Hårspray


Til slutt setter man frisyren med hårspray. Da jeg var i Stockholm brukte jeg bare gelen, noe som resulterte i at håret ikke holdt seg på plass. Derfor er hårspray lurt å bruke, selv om det kan fungere uten.Slik kan man enkelt style en kul frisyre, som ikke tar hundre år lage. Kult både til store og små festligheter. 


Likes

Comments

17.Mai.2017

For en dag. For en kveld. For et døgn.

Jeg er ikke vandt til å feire 17.Mai med alkohol og fest. Det er ikke en tradisjon hjemme hos oss i Hallingdal. Men i fjor fikk jeg være med Vilde og hennes venner å feire i Oslo. Det ga mersmak, så i år feiret jeg i Oslo igjen (litt lettere denne gangen med tanke på at jeg bor i Oslo nå og bodde i Bergen i fjor). Dagen begynte med champagnefrokost med både jenter og gutter fra Hallingdal, før vi dro på Lekter'n. Senere på kvelden dro jeg på hagefest med noen kompiser. Det morsomste er at jeg ikke ante hvem vi skulle til, og plutselig viser det seg at jeg kjenner han som bor der.

Haha, jeg ble så glad... Og når jeg blir glad går jeg rett i taket. Jeg tror hele kroppen min vibrerte. Jo mer tid som gikk, jo flere kjente møtte jeg på. Som nevnt feiret jeg med Vilde og vennene hennes i fjor, og hvem andre tror dere ikke jeg møtte på enn kjæresten hennes og hele gjengen hans? Haha herregud. Folk må jo ha trodd at jeg gikk på noe.

Til slutt toppet det seg med at bestevenninnen min fra New York plutselig dukket opp. Og da rant begeret over... Det ble en del gledestårer på meg og 17.mai endte opp med å bli en av de beste dagene jeg har hatt på lenge. Nå gleder jeg meg bare enda mer til bursdagen min, hvor jeg skal samle alle kjente og kjære.


Likes

Comments

Black outfits in Bergen

Caps ✖ HM

T-skjorte ✖ Good Authority

Hjertesmykke ✖ Bjørg Jewellery

Langt smykke ✖ Komo Jewellery

Bukse ✖ HM

Sko ✖ J. Lindeberg


x-roomie


Anny flyttet inn i leiligheten vår i Bergen rett etter nyttår i fjor. Jeg husker vi egentlig var litt furt for at kollektivet skulle få to nye beboere, ettersom to av rommene hadde stått tomme hele det første semesteret. Men jeg er veldig glad for at Anny og Eirik flyttet inn. Det ble et halvt år med mye latter, fine samtaler og masse bilder. Selv om jeg allerede hadde bodd en liten stund i Bergen, var det Anny som viste meg de bortgjemte «skattene» som stavkirken og slottet på Gamlehaugen.

Bergen er en fin by og jeg er takknemlig for året jeg hadde der. Men jeg merker at det er flere muligheter i Oslo, spesielt når jeg holder på med det jeg holder på med. Selv om jeg savner alt ved den byen noen ganger...


Likes

Comments


Etter et hektisk, men fantastisk døgn i Stockholm gikk turen til Bergen. Her overnattet jeg på noe som blir omtalt som Bergens mest fasjonable hotell. Hotellet ligger i etasjene over Matbørsen, som er en restaurant midt i sentrum. Et utrolig fint hotell, med utrolig hyggelige ansatte. De må i tillegg ha de beste sengene jeg noen gang har sovet i. Endelig fikk jeg slappet ordentlig av!

Dagen etter dro jeg til det gamle kollektivet mitt - og herregud så deilig det var å se igjen roomiene mine. Samtidig som det er litt merkelig. For selv om det kun er et år siden jeg bodde der føles det ut som et annet liv. 

Kanskje jeg bare var en litt annen person. Hvem vet.


Likes

Comments

YSL BEAUTYCLUB OUTFIT

Kjole ✖ Bikbok

Armbånd ✖ Pilgrim

Ring ✖ T-Raw

Smykke ✖ Bjørg Jewellery

Sko ✖ Nelly


Likes

Comments

YSL BEAUTYCLUB STOCKHOLM


Eventet i Stockholm var en stor suksess. Til tross for at jeg var veldig sliten og klare å tryne ned trappen (det er så typisk meg...) hadde jeg det veldig bra. Vi møtte influencers og andre bransjefolk fra hele Skandinavia. Jeg skulle gjerne hatt litt mer energi, men jeg tror eksamen stjal det lille ekstra jeg hadde. Men uansett - det var et dødskult event og jeg koste meg masse. 

Likes

Comments

YSL  goodiebags

Etter å ha sett instastoryen til de andre jentene som skulle til Stockholm forstod jeg at det ventet en ganske grei goodiebag på rommet. Og se så mye fint vi fikk! Produktene til YSL er ikke bare gode, men også utrolig pene å se på. Innlegg fra selve eventet kommer så fort som mulig, men jeg er fremdeles i Bergen og prøver å få mest ut av dagene her borte. I dag har vi faktisk fått tatt masse bilder, så jeg gleder meg til å vise dere litt av byen jeg bodde i før!

Likes

Comments

YSL EVENT x STOCKHOLM

Fy søren, i dag er jeg sliten. Som jeg nevnte dro jeg til Stockholm rett etter eksamen i går for å være med på et YSL event - og nå er jeg i Bergen. Det endte med litt stress og midt i alt kaoset ville ikke den ene øyevippen sitte (fikk lim i øyet sånn tre ganger før @henriettehonsrud måtte komme å hjelpe meg haha). Men det gikk til slutt og det ble en veldig vellykket kveld. Bilder kommer i morgen! Jeg gleder meg til å vise dere.


Likes

Comments

Burger på Lekteren

Det er helt forferdelig å se hvor fint det er utenfor vinduet når jeg må sitte inne å lese til eksamen. Jeg og Matilde var på butikken på fredag for å kjøpe litt snacks til lesingen. Jeg overdriver ikke når jeg sier at alle på butikken kjøpte engangsgrill og gikk i sommerklær.

Vi fikk heldigvis tid til å nyte solen etter eksamen forrige onsdag. Jeg, Caroline og Matilde tok oss en tur på Lekteren sammen med Wilma, hunden til Matilde. Jeg har aldri hatt hund før, så jeg har ikke noe spesielt forhold til hunder - men Wilma... fy søren jeg er helt forelsket i den skapningen der.


Seee så nydelig!

Nå er det bare to dager igjen, så er 2/4 eksamener overstått og jeg er på vei til Stockholm.


Likes

Comments