Header

Jeg er så heldig. Jeg er så vanvittig heldig.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg er litt tom for ord egentlig. Det eneste jeg vet er at jeg har verdens beste venner. Og jeg er så vanvittig takknemlig. Dere rørte meg virkelig i går. Med fine ord, blomster, bobler, sjokolade, klemmer, allsang, gaver og bilder.

Dere er noe for dere selv. Tusen takk for at dere ville feire meg. Jeg er så glad i dere.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I samarbeid med Escape

Eszape Hairdressing

Håkons VIIs Gate 10

Coffee and chatting
The Change...
Curls and highligts

For et sted. For en atmosfære.

Idet du kommer inn døren blir du møtt av ansatte som smiler og håndhilser. Den boblende fontenen tar fokus før man etterpå legger merke til de lange, runde speilene som lyser blått.

Alle har hver sin oppgave. Noen farger, noen vasker hår, og noen andre igjen klipper. De er spesialiserte på hvert sitt område. Og alle er like flinke og hyggelige.

De presenterer seg. Smiler. Lytter til hva du tenker. Smiler enda litt mer og kommer med forslag om du vil ha det.

Håret blir vasket, hodebunnen blir massert og i tillegg får man sitte i en massasjestol som masserer både rygg og rumpe (ja, rumpe). David passer på at kaffekoppen ikke er tom og gir deg kanskje en ekstra sjokolade. Og jentene er veldig flinke til å spørre om det er noe annet du trenger.

En stilren og moderne salong, med talentfulle frisører i vakre omgivelser.

Wow. Det er det eneste jeg har å si.I går var jeg og @henriettehonsrud på besøk hos Escape Hairdressing. Jeg var innom en gang i forrige uke for å snakke med David Wyke. Aldri før har jeg møtt en så engasjerende og inspirerende mann! David har vært med å starte opp Toni & Guy, men nå har han altså startet sin helt egne salong. Her har han samlet noen av Norges beste frisører i et dødskult lokale, i tillegg til å ha åpnet en klassisk og luksuriøs "Barber shop" som ligger i nabolokalet.

Escape sin Facebookside: HER

Escape sin hjemmeside: HER (anbefaler faktisk å trykke seg inn hit, da de har en dødskul video som forside)

Håret mitt ble en del kortere, men det er endelig sunt og friskt. I tillegg til å lysne fronten og tuppene ville jeg bli litt mørkere i bunnen. Derfor dro vi striper i etterveksten sin farge fra bunnen og litt lenger ned i resten av håret. Det var deilig å kunne freshe seg litt opp. Bursdagen min er på fredag, så dette kunne ikke passet bedre!


Tusen takk til David og alle andre hos Escape som gjorde frisørtimen min så bra! 


Likes

Comments

Inked Up Oslo

Skippergaten 28


Jeg har kanskje ikke skrevet om hvor flink Emanuel er før. Eller hvor tålmodig og snill han er. Dette siste halve året har jeg vært en del inn og ut av dette tatoveringsstudioet. Bitt av basillen. Og det smitter kanskje litt over på vennene mine også, etter som Emanuel snart hilst på hele vennegjengen min.

Det er ganske mange som spør om hva alle tatoveringene mine betyr. Og det er faktisk en mening bak hver eneste en. Haha. Det er kanskje litt klisjé, men alle har faktisk en enorm betydning for meg. Jeg legger nok litt for mye i det meste. Men jeg synes det er litt fint å tillegge ting en ekstra verdi.


Likes

Comments

Kolonihagen med Emil


Ah. Jeg er jo så forelsket i dette stedet. Så da jeg og Emil skulle ta en kaffe måtte han ta seg turen fra Grünerløkka til Frogner (for de som ikke har vært så mye i Oslo, eller ikke kjører kollektivt tar det en eeeevighet). Men forhåpentligvis var det verdt det! Tomatsalaten var i alle fall dødsgod, så i tillegg til å være så pent er maten også tipp topp! 


Likes

Comments

Pink Pants from Zara
Kill Em With Kindness


Da jeg så at venninnen til Vilde hadde denne buksen var det ikke et spørsmål om jeg skulle ha den eller ikke. Farger er noe jeg trenger i garderoben, da omtrent alt jeg eier er sort, grått eller hvitt. Og hva er vel ikke finere enn litt farger nå som det er sommer?

Jeg brukte nesten akkurat dette antrekket på sommerfesten til Nouw - jeg bare byttet ut toppen og puttet på meg en blomsterkrans. Ettersom det har vært så varmt i det siste ble outfiten litt i det varmeste laget da vi vorset tidligere på dagen, men på kvelden var det helt perfekt! Ah... Det er virkelig deilig med sommer.


Likes

Comments

Sommerfest med Nouw

Verdens fineste @adaekrem

Stjålet av @henriettehonsrud hihi

Foto: @eddam

For en kveld. Og for noen jenter. Bloggerne hos Nouw begynner å bli en fin liten gjeng. En liten familie, hvor vi prøver å løfte hverandre opp istedenfor å tråkke hverandre ned.

Det blir noen glass alkohol. Fine samtaler. Engasjerende samtaler. Mange bilder. Så ekstremt mange bilder. Og det er kanskje det som gjør alt ekstra gøy. Festen var på Lekter'n, hvor vi hadde konkurranser, kåringer, snacks og champagne. I tillegg hadde vi besøk av Fotobaren AS, noe som var helt fantastisk. Her kunne man ta både bilder og boomerang, få bildene skrevet ut på kun noen sekunder eller få de tilsendt på mail.

Jeg gleder meg til utviklingen av Nouw fremover. Og jeg gleder meg til å være mer med alle disse fantastiske menneskene. For dere er virkelig bra <3


Likes

Comments

Sommerferie

Kvelden i går var helt fantastisk. Jeg, @adaekrem @henriettehonsrud og @anneliaaland vorset litt på båten til Henriette før sommerfesten til Nouw. Det ble en hyggelig kveld, men er relativt redusert i dag - noe som er litt kjipt når jeg skal ha event på Gol i kveld. 

 Bildene fra sommerfesten kommer i morgen!


Likes

Comments

Albert Bistro

Stranden 3,Oslo


Herregud så deilig det er med sommerferie. Og hva er vel bedre enn å nyte en helt fantastisk lunsj i solen sammen med venner? Jeg er så glad for at vi har funnet denne franske lille skatten på Aker Brygge. Plutselig vet man ikke helt om man er i Paris eller Oslo. Makroner, croissanter, kaffe og ferskpresset appelsinjuice. Kan det bli bedre?

Fremover skal jeg bare være med venner og nyte livet. Man må nyte det når man kan.Likes

Comments


Hun stikker av med klærne mine. Jeg stikker av med hennes. Selv om hennes er for små og mine er for store.

Vi synger til Marcus og Martinus. Lager danser og musically til listepop. Jeg lærer henne tekster til sanger jeg elsker, slik at hun kan elske dem like mye som meg - selv om de inneholder ord mamma ikke liker.

Hun vil pynte seg og være fin. Sminke seg litt som søsteren sin. Men bare litt. For hun liker ikke at det blir for mye, slik som det noen ganger kan bli hos meg.

Hun gjør narr av meg om jeg er for prippen. Om jeg gjør meg til, drar hun meg tilbake til realiteten. Etterligner den lyse stemmen eller den falske latteren. Forteller meg at det ikke er sånn jeg er. Og at det er teit å prøve å være noe annet enn seg selv.

Vi snakker om venninner, gutter og foreldrene våre. Mine venninner er hennes venninner, og plutselig er vi alle en liten gjeng med forbilder.

Det er hun som gjør at jeg ikke opererer meg. Det er på grunn av henne at jeg kjemper for det naturlige - fordi jeg vil at hun skal føle seg fin akkurat som hun er. For det er hun.


11 + 11 = 22

En varm sommerdag for elleve år siden fikk jeg en lillesøster. Da var jeg elleve. Nå er det hun som er elleve. Den lille babyen som en gang beit meg i skulderen og gråt om natten - hun har ikke vært baby på en stund.

Å se på henne og tenke tilbake på alle tankene jeg hadde på hennes alder, forstår jeg at man ikke skal dømme et barn. Det er mye følelser og mange tanker i et ungt hode. Selv om hun nettopp har fullført femte klasse på barneskolen, og man skulle trodd at så unge mennesker ikke hadde bekymringer i det hele tatt - så har de det.

For man blir forelsket. Man har intriger. Det er uenigheter. Ja - det er mobbing. Grov mobbing. Fordi barn kanskje ikke tenker over konsekvenser. Det er kjærlighet og hat. Kanskje til og med med enda sterkere følelser enn hva vi føler nå.For jeg føler vi mister både følelser og fantasi jo eldre vi blir. Og jeg merker det selv. Hvor mye vanskeligere det er å tegne eller male, uten å vite nøyaktig hva det er jeg skal lage.

Tiden har gått veldig fort. Neste fredag fyller jeg 22. Det er jeg som begynner å bli voksen, selv om jeg ikke føler meg voksen i det hele tatt. Derfor er jeg så ubeskrivelig takknemlig for at jeg har en lillesøster. Som selv om hun snart er tenåring, fremdeles holder det lille barnet i meg i live. Jeg er så glad i den tullekoppen der.

Og det er jo på en måte det bursdager handler om. Å vise andre mennesker hvor mye de betyr for deg.Og selv om det noen ganger er meg og henne mot hverandre......vil det alltid være meg og henne mot verden.Gratulerer med dagen i går, Bjørg. Jeg elsker deg.


Likes

Comments