Header

Jakke x Zara // T-skjorte x Happy Underwear // Bukse x Junkyard (her) // Sko x Nike // Solbriller x Kjøpt i NYC

Photocred: Grethe Kv

Likes

Comments

BEAUTY, HÅR

Sponset behandling

Herreguuud! Kald luft, mørkere kvelder, varme farger og lukten av høst... Er det ikke den perfekte årstiden for å gå mørkere?! De hos Escape Hairdressing har vært redde for at etterveksten min vil vokse ut og skape et "lyst-mørkt-lyst" hår - og helt ærlig så er det ikke så fint med et hår som ser ut som en tress is. Men denne gangen, etter å ha blitt grundig forklart hva som kan bli konsekvensene, fant vi løsningen! Så nå har håret mitt blitt enda mørkere og enda gråere.

Jeg får aldri skrytt nok av Escape. Jeg har det så utrolig koselig hver eneste gang jeg er der. Det kan bli litt mange timer i stolen, og da blir det både prating men også tid for meg til å svare på mailer, forberede blogginnlegg eller hva enn jeg måtte ønske. Jeg får kaffe, sjokolade, hodebunnsmassasje, i tillegg er det massasjestoler der. Luksus. Og i tillegg til luksus har alle som jobber der ekstremt god kompetanse. Det er kanskje derfor jeg faktisk turte å gjøre litt endring. Jeg vet at jeg alltid er i gode hender, uansett hvem jeg er hos.

Escape Hairdressing 

Haakon VIIs gate 10, 0161 Oslo


Hva synes dere? <3


Likes

Comments

Inneholder sponset produkt


Daniel Wellington kom for litt siden med kolleksjonen "Classic Petite" som inneholder litt mindre klokker med mesh-reimer. Klokkene var på 32mm, men nå har de kommet med noen enda mindre!! Hos de nyeste klokkene er urskiven på 28mm og denne modellen har faktisk blitt min absolutte favoritt. Helt enkel, liten og klassisk. Jeg er jo veldig flink til å bruke sølv, men nå prøver jeg å variere litt. Derfor har jeg i denne runden valgt ut klokken som heter Classic Petite Melrose, som er rosegull. Var den ikke fin??Med koden "xanjac" får dere 15% rabatt av på alt på siden deres. Den klokken jeg har koster faktisk bare rundt 800kr med rabatten!! Til klokke å være må jeg faktisk si at det er ganske billig. Kanskje du kan kjøpe en tidlig julegave?

15% OFF: "XANJAC"

Likes

Comments

Hverdag

Egentlig hater jeg mandager, men denne dagen har faktisk ikke vært så verst. Mandag er den dagen i uken hvor jeg trenger å vite at jeg har noe å se frem til. Derfor tenkte jeg å fortelle dere om alt jeg skal fremover!

Det er fint å ha lyspunkter i hverdagen, men noen ganger er det ikke alltid like lett å se dem. Og har du ikke noe du føler du ser frem til, legg planer så du har det! Det kan jo være noe så enkelt som å ta en kaffe med en venn eller catche up med noen du ikke har sett på lenge. Det skal jeg også gjøre innimellom alle disse litt "større" tingene som skjer de neste ukene. Som oftest er det faktisk de små tingene som er de viktigste.

♡  Besøke Coverbrands

Åååh, dette blir bral. I morgen skal jeg på besøk til Coverbrands hvor jeg og Erlend Bratland skal spille inn en ny video! Vi har laget en tutorial sammen før, men denne gangen kommer det til å bli enda kulere!! Jeg vil holde så mye som mulig hemmelig frem til dere får se resultatet, men følg med på både Instagram og Snapchat i morgen. Jeg lover - det blir kult.

Her er den første videoen vår.


♡  Fikse håret 

Onsdag skal jeg til Escape for å fikse håret mitt igjen <3 Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre enda, men jeg fortsetter nok med den kalde fargen. Mulig jeg skal gå litt mørkere, men vi får se...


♡  Fikse bryn

Etter en litt uheldig microblading skal verdens flinkeste Nina Williams prøve å fikse brynene mine. Jeg har ikke fått lov til å nappe eller gjøre noen ting med brynene selv de siste ukene, så her stoler jeg 110% på henne. (Man ser litt hvordan brynene ser ut uten sminke i videoen øverst, hvis dere skulle være nysgjerrige)


♡  Arrangere Oktoberfest på Gol 

ALLE SOM BOR I HALLINGDAL! Kom-kom-kom. Jeg arrangerer Oktoberfest på Pers Hotell sammen med Little Amerika. Vi gjorde dette i fjor også, men i år håper jeg mange flere stiller med kostyme! Det skal nemlig jeg ;)


♡  Pressedag på VASS PR + Besøk hos MagMaLou

Det er alltid veldig hyggelig med pressedager og eventer. @SiljePauline jobber jo i VASS og denne gangen blir @TuvaSvare også med. Jeg skal bare en kjapp tur innom legen mellom slagene før vi drar videre til MagMaLou med INSP Love teamet.


♡  Frokostmøte

Dagen etter VASS sin pressedag skal jeg rett på frokostmøte med noen fra Nouw. Det blir veldig spennende!


♡  Københavntur med PR-linjen 

Denne turen blir helt fantastisk. PR-linjen på BI arrangerer to linjeturer i året, så i fjor var vi på akkurat samme turen til København. Fine mennesker, god stemning, shopping og god mat. Blir det bedre? Jeg tror ikke det.


♡  Klessalg 29.Oktober

Her sier jeg også "kom-kom-kom"!! Vi skal selge masse klær, det blir servert snacks og det kommer til å bli god utrolig stemning. Kom innom for å si hei, kjøpe klær eller bare spise snacks. Du velger selv hva som er mest attraktivt for deg.


♡  Halloween

JEG ELSKER HALLOWEEN. Jeg elsker å kle meg ut, se hva andre har kledd seg ut som, høststemningen med spindelvev, gresskar... Absolutt alt. Tenker jeg skal poste et kostymeinnlegg i år også, slik jeg gjorde i fjor. Kanskje dere kan få litt inspirasjon.

♡ ♡ ♡   Og kanskje det jeg gleder meg aller mest til...

Så fort Oktober er ferdig drar jeg opp til Kirkenes for å besøke Lars igjen. Det gleder jeg meg virkelig til.

Likes

Comments

PERSONLIG, Psyke

"Thoughts could leave deeper scarring than almost anything else" - J. K. Rowling

Dette innlegget har faktisk ligget som utkast i et halvt år. Kanskje fordi jeg plutselig ikke følte for å dele hemmeligheten bak den lille tatoveringen min, men også fordi jeg ikke ville prøve å gjøre det å ta en tatovering så ekstraordinært. Men det var litt spesielt. Det der å ta min første tatovering. Kanskje det ikke er sånn for alle, men det var sånn for meg.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke ta tatoveringen i det hele tatt. Jeg bestilte time to ganger, for så å avlyse. Jeg fikk mamma til å dra meg opp av sengen altfor tidlig den siste dagen vår i Praha, fordi jeg absolutt skulle ha denne tatoveringen. Så hadde jeg mareritt om at tatoveringen ble stygg samme natten, så jeg droppet det. Jeg fant aldri ut av hvor jeg ville ha den heller. Planen var først å ta den langs ribbeina. Men så fikk jeg ideer om å ha den i nakken, bak armen, langs bicepsen, under håndleddet... Altså jeg vet ikke hvor mange plasseringer jeg har vært gjennom.

Jeg fikk dessverre høre at "alle" ler av små tatoveringer som betyr noe. En annen fortalte meg at tatoveringsartister hater quotes, skrift eller noe som helst som er lignende den jeg ville ha. Likevel, etter å ha gått med tatoveringen i bakhodet i tre år, måtte jeg bare få gjort det.

Fordi jeg hadde hørt så mye rart gruet jeg meg til å fortelle hva jeg ville ta. Men da jeg så hvor nøye Emanuel var med hver eneste millimeter med blekk, forstod jeg at alt jeg hadde hørt var helt feil. Og det er kanskje akkurat det som virkelig er å være en kunstner. Å legge sjelen sin i alt man gjør, uansett hvor stort eller lite arbeidet er.Det er mange som ikke klarer å lese hva som står. Det er flere som spør hva det betyr. Hvilket språk det er. Men de som kjenner igjen setningen ler kanskje litt ved tanken på at jeg har tatovert en fuckings trylleformel fra Harry Potter på armen. De fleste tror jeg er en ekstrem Harry Potter fan. Kanskje jeg er det også, men det er en grunn til at jeg valgte å tatovere akkurat denne formelen på kroppen min, istedenfor å skaffe meg et Deathly Hallows smykke.

J.K Rowling var en genial kvinne. Ikke bare fordi hun skapte et magisk univers jeg har tilhørt siden jeg var liten, men fordi man finner så mye av virkeligheten mellom linjene. Kanskje det er litt fordi hun ikke ga opp boken sin heller. Selv om hun fikk avslag på avslag. Haha ja, jeg vet jeg lever meg litt inn i en fantasiverden. Jeg slukte bøkene på både norsk og engelsk. Og før jeg klarte å lese såpass tykke bøker lånte jeg lydbøker på biblioteket.

Ja. Jeg er kanskje en fan. Men noen ganger er det litt fint å kunne trekke paralleller mellom virkelighet og fantasi. Man kan vel kalle det metaforer. Men disse koblingene så jeg ikke før jeg ble litt eldre."Though they are blind, they can sense and feed on positive feelings, draining their victims happiness."


Om du noen gang har vært deprimert er det lett å se likhetene mellom depresjon og en "Desperant". Og det er faktisk hele poenget til Rowling. Hun laget disse skapningene som en metafor for depresjon. Desperantene suger all glede og lykke ut av deg, før du til slutt dør. Du mister sjelen din. Som det så fint er beskrevet i bøkene til J. K Rowling føles det ut som man aldri kan bli glad igjen. Og det er akkurat slik det føles når man er på sitt mørkeste.

Å være deprimert er ikke noe man skal synse med. Man mister faktisk bakkekontakt fordi ingenting gir mening. Ingenting gir deg glede. Og hva er livet å leve hvis man ikke klarer å kjenne glede?

"Det hadde vært så mye enklere om jeg bare kunne sagt dette enkelt. Sagt det kort og enkelt, så alle kunne forstått det. Jeg skulle ønske jeg kunne sagt noe så enkelt som at "faren min døde", noe som hadde gitt meg en ordentlig forklaring. En grunn som alle kunne satt seg inn i og forstått. En som alle kunne hatt medlidenhet med, fordi man vet hvor vondt det er å miste noen. Fordi man kan se for seg den skarpe følelsen i brystet, den verkende magen og den forferdelige følelsen av savn. Det blir vanskeligere å kjenne igjen den følelsen jeg har. Antakeligvis vil det være vanskelig å forstå også, uansett hvor mye jeg prøver å forklare den. Det er følelsen av utmattelse. Av å ikke orke noe. Eller ikke å ville noe. Noe du egentlig pleide å elske å gjøre før, som du rett og slett ikke ser meningen med å gjøre lenger.

Bare tenk deg en gang dere har vært så triste at dere har lyst til å dø. Da hver minste lille ting kunne få deg til å bryte ut i gråt. Den gangen du bare følte deg tom flere dager i strekk. For eksempel ved kjærlighetssorg, eller hvis du hadde kranglet med noen. Eller mistet noen. Det går over, sant. Man blir glad igjen, fordi man har noe annet i livet som betyr noe. Noe annet som gjør at du ikke vil gi slipp. Det triste forsvinner når du får andre ting å tenke på. Den følelsen, den forsvinner ikke hos meg. Den er der. Hele tiden. Og jeg tenker. Hele tiden."

Dette var begynnelsen på et innlegg jeg skrev til venninnene mine en vinternatt det siste året på videregående. Det er fire år siden nå. Likevel er det like relevant. Jeg kan fremdeles kjenne på den følelsen jeg satt med den perioden. Det var helt jævlig, og noen dager er det fremdeles like jævlig.


Expecto Patronum

Expecto Patronum er en skyttsverge. Rent oversatt fra Latin betyr setningen "I await a protector". For å kaste trylleformelen må man tenke på det som gjør deg glad. Og jo lykkeligere minnet du tenker på er, jo sterkere blir skyttsvergen. Og slik jager den bort desperantene.

Det er på en måte det som er hele greia. For alt som ligger i denne lille trylleformelen, er faktisk løsningen på å komme seg gjennom de tyngste dagene. For noen dager kommer disse "desperantene" og møter deg i døren. Noe som kanskje gjør at du helst vil holde deg inne. Under dynen. Ikke gjøre noe. Gi opp livet. Bare forsvinne fra virkeligheten. Fordi du ikke kjenner den gleden.

Og det er da du må bruke deg selv. For selv om "du venter på en beskytter", er det til syvende og sist du som beskytter deg selv. Du er den eneste som kan redde deg fra det her. Det handler om at den styrken finnes inne i deg. Du må bare huske å tenke på de riktige tingene.

Jeg glemmer litt hvor viktig denne tatoveringen egentlig er for meg. Spesielt når jeg har et såpass klart budskap som "bra nok" i nakken. Dette er min lille trylleformel, med et viktig budskap jeg må minne meg selv på hver eneste dag. Spesielt de dagene som er litt tyngre enn andre. Expecto Patronum. Tving deg selv til å tenke på det som faktisk gjør deg glad, selv om det kjennes ut som du aldri kan bli glad igjen. Så kommer du deg gjennom denne dagen også. Før du til slutt en dag vil føle glede igjen. Jeg lover. Du kommer til å føle glede igjen.


Likes

Comments

FASHION, Hverdag
Pink & Black & Gold
I love you

Denne helgen skal jeg slappe skikkelig av. Så i kveld går turen til @TuvaSvare. Begge er litt lei av festing og alkohol, så det blir deilig med en rolig venninnekveld. Noen ganger trenger man det også. Ha en fin helg alle sammen <3 Husk hvor bra dere er.


Likes

Comments

FASHION
We don't need anything or anyone
Details

Genser Gina Tricot

Bukse Bikbok

Øredobber Glitter

Smykke Glitter

Klokke Daniel Wellington

Ring Bjørg Jewellery

Likes

Comments