Som ni märkt så bloggar jag inte så värst mycket pga stress så har mest ingen tid till detta längre.. Jobb, häst, jobb och lite mer jobb men jag slänger in lite bilder osv så något kort inlägg då och då! Hoppas ni alla där ute i världen mår bra iaf!!:) puss!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som sagt är väl inte världsbäst på blogga, jag är väl en sån där periodmänniska av nått slag! Men får väl ta och uppdatera mina fina läsare :)

De senaste har de vart väldigt mycket att göra och väldigt mycket som har hänt osv !:) bl.a. Så är jag hos mynewlove varje dag! Att ha en kärlek till ett djur är den enda Sanna kärleken!<3 belive="" me!="" tävling="" säsongen="" har="" startat="" sakta="" men="" säkert!="" jag="" har="" även="" vart="" ute="" på="" spännande="" äventyr="" tillsammans="" med="" åsa!="" fast="" de="" får="" ni="" inte="" veta="" än="" ;)="" inhandlat="" en="" ny="" ridväst="" i="" matchande="" täcke="" och="" grimma="" till="" hästen="" !:)="" snacka="" om="" utseendefixerad="" ute="" på="" landet="" liksom="" !="" haha="" jag="" slänger="" upp="" lite="" bilder="" från="" de="" senaste="" och="" se="" om="" de="" blivit="" någon="" förändring="" på="" mitt="" liv="" idag="" och="" då="" :)="" see="" yaa!="">Likes

Comments

Nu blev de ju så igen då att jag slutade blogga! Fan också.. Tror inte detta med blogg är riktigt min grej asså :p de sista så har jag mest bara vart med nära och kära! Jävligt gött! Har bara vart lugnt det sista och tagit det lugnt !:) nu så är jag på väg ut till hästen i de sköna vädret och ska rida med mammasen som sällskap!:) slänger även upp lite bilder från de sista !:)
Likes

Comments

Mycket tankar och funderingar över saker och ting som borde vara självklara..

1: förhållande skadad
2: känslokall
3: bryr mig inte
4: kör mitt egna race
5: passar de inte så dra

Är det verkligen så de ska vara? Nej de ska de inte. Man ska kunna mötas upp på halva vägen utan att de ska vara några problem. Vet inte vad det är med mig. Kanske lika bra att ge upp de där som ska kallas "kärlek", sikken SKIT! Ett citat som jag alltid använder mig utav " lev dagen som om den vore den sista " så kan man ju inte heller leva för då är ju inte de heller bra.. ÄH orka..

Hörs imorgon ! Natti:)

Likes

Comments

Kvällen blev att jag och Åsa fick för oss att gå ut och ta ett glas vin men de slutade med att vi blev radar.. Vi skulle ta ett glas vin och ta de lugnt för att vi har en jävla träningsvärk som heter duga! Jag har satt igång med ridningen igen vilket känns awesome ! Så nu sitter jag här med träningsvärk i ben, arslet och magen och ännu värre blev den efter igår! Pain!
Vi gick till en bar där det befann sig en trubadur och lite annat smått och gott! Bonne-landet gör sitt satt säga. Jag brukar inte gå ut i den här stan för att folk är efterblivna men för en gångs skull så var de en riktig lyckad kväll!😊 Jag slänger upp lite bilder från igår och från ridningen!😊 Hörs sen PÖSS!
Likes

Comments

Jag har världens finaste och underbaraste vänner !💕 Big love!
Likes

Comments

Jag är nog en jävel på sova skulle jag tro, 13 timmars sömn! Nu så är jag barnvakt åt älskade Elsa ! Mys!

Idag så ska de fixas och donas och kanske göra något skoj, kanske träffa bästa ?😉

Lördagen var awesome när vi var ute i Skövde, sen var de bara att ta de lugnt hela söndagen och den spenderades med bästa vän Andreas !😊 Resterande dagar har jag också bara tagit de lugnt och igår var jag på massage och även var jag och klippte mig. Fyfan att jag inte dog.. Jag har så fruktansvärt ont i axlar och svank så ibland kan jag knappt gå då jag har köpt mig ett foglossningsbälte som jag får gå runt med och se ut som en gravid kossa😄 hahaha. Men aldrig inventerat mig något bättre än de där förbannade bältet asså 👍 idag så har jag ont i hela kroppen efter massagen igår men de var de värt ! Slänger upp lite bilder från de senaste dagarna. PÖSS!


Likes

Comments

Dagen började med att jag och Sandra bara var hemma hos mig och jag fixade hennes hår osv 😊 sen klippte jag Andreas och Mattias. Vi planerade att gå ut på kvällen vilket vi gjorde 😊 hade svin kul igår! Party like a rockstar 😜

Började med att vi var på förfest hemma hos Carro och Mattias där vi sjöng Singstar😊 awesome!😊 Sen så drog vi vidare till Skövde ( Bogrens) tvär bra ställe👍

De var den bästa kvällen! Vidare till Max för att käka lite, slutade iaf med att vi var hemma kl 05 på morgonen😘 idag så blir de bara att ligga i sängen och ta de lugnt😊 kl 21 så blir de bio 😃 slänger upp lite bilder från igår!

Hoppas alla haft en lika go helg som jag !
Likes

Comments

Dålig bloggare - indeed

Har vart hos Carro i skara en natt och umgåtts med henne sen har jag vart med bästa vän 3 dagar i rad vilket inte var så poppis.. Kvittar vem jag umgås med, vad jag gör så blir de fel tjej som kille.. Jobbigt! ( en känsla bara )

Nu mitt i natten fick jag och Sooz för oss att färga håret 😊 vilket kanske inte var jätte smidigt då mitt hår är redan är gummi och nu sitter jag med hårinpackning och en handduk virat runt huvudet. Sooz står i duschen och sköljer sitt hår:)

Ringde även ett samtal ner till Göteborg så jag och Sandra blir la hämtade inatt redan för att festa till ordentligt!
Likes

Comments

Då åker jag och bästa Johanna ner till Göteborg över helgen !:) var även hos frissan idag och gjorde en dip and dye! Blev as nice !:)


Likes

Comments