Asså ughhhhhhh jag blir så sur på dagens heteronormativa jävla samhälle och på att folk är så ointelligenta...😪😤 liksom hur kan folk inte fatta att kön är skapade av vårt samhälle??? Det har nästan ingenting att göra med någon bioliogi eller vafan det heter... Jävla kränkta vita cis män.... Kön är vad man identifierar sig som, inte vad man föds med, fattat? Ibland undrar jag vad man borde göra med vita heterosexuella män. Kan man inte typ hitta något läger de kan flytta till? Man kanske borde fixa ett i södra polen och döpa det till Manschwitz?

#vitakränktamän #cismän #krossapatriarkatet #transpride #suck

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är respektlöst att som pateronormativ,heterosexeull, cisgender människa att ifrågasätta mina känslor och det förtryckjag och andra transsexuella, transspecies upplever.

Vem har rättigheten att berätta för mig vem jag är? Att påstå at ens kön eller art har någon stark koppling till biologi ärextremt okunnig och troligtvis en pateronormativ cisgender man.

Jag har alltid märkt att något inte är riktigt rätt med mig. Jag har alltid känt att jag inte riktigt passar in varken det köneller den art jag föddes i. När jag var 13 år började jag förstå att den art jag föddes inte var den jag faktiskt definierar mig som. Jag har alltid haft ett väldigt starkt intresse för hästar och jag har alltid haft många, typ minst fyra, posters i mitt rum på de. Jag kollade alltid på hästvideor på internet ,och min största dröm var alltid att få bo med hästar. När jag var 13 märkte jag var detta enorma intresse kom från: jag är en häst. Jag bad mina föräldrar att acceptera min nya artidentitet, men eftersom de är pateronormativa människor som inaktivt stödjer vårt hatfulla patriarkat, bestämde de sig för att inte acceptera mig för den jag faktiskt är. Hur kan de ha rättigheten att berätta för mig vilken art jag är? Vårt samhälle äcklar mig. Mitt i denna röra märkte jag att jag även var transsexeull, något som mina föräldrar inte accepterade heller.

I skolan var jag konstant förnedrad och förtryckt. Jag fick inte äta den mat jag faktiskt tyckte om, jag menar, vilken häst äter människo-mat liksom? Jag försökte införa en ranson hö för frivilliga studenter, något skolan inte gick med på. Jag försökte införa en hö-måltid iveckan för frivilliga studenter, men det gick inte. Jag fick inte ens gå ut på skolgården och äta gräs utan att min manliga rektor stoppade mig. Vilket tarmig till min nästa topic: män.

Utan män skulle allt vara så mycket bättre. Jag menar inte att vi borde döda, men vi som Sally Miller Gearhart, sa så anser jag att vi borde minska antalet män på jorden.

“The proportion of men must be reduced to andmaintained at approximately 10% of the human race.”

Utan män skulle inte de patriarkalastrukturerna eller ens i närheten av allt hat vi upplever finnas kvar. Och, förer som säger att det inte är ok att hata män vill jag bara säga att det är okatt hata sin förtryckare. Jag menar, om någon slår dig, borde du inte få hata den personen då?

Ingen tar mig på allvar. Alla säger att jag bara är förvirrad, och “i en livs fas”, men jag vet att jag inte är enmänniska, utan ett sto, en kvinnlig häst. Det är dags att de strukturer somfinns i samhället som finns för att förtrycka oss som inte förhåller oss tillvåra samhällsnormer försvinner, och att vi som inte är en del av majoriteten också får ha rättigheter. När ska jag kunna få en statligt finansierad operation som kommer transformera mig till den art jag faktiskt är? När skarättvisa skippas? När ska vi som inte fyller alla samhällets normer bli accepterade som medmänniskor?

Igår hade vi en prideparad i vår skola, och jag kände att ”här har jag äntligen min chans att få utrycka vem jag faktiskt ärutan att bli förtryckt för det”. Jag bestämde mig för att bete mig som den art jag faktiskt är, och ville klippa ett hål i mina kläder så att min pung kunde hänga fritt så alla kunde se, precis som hästar har det. Men som ni säkert kunde gissa var detta inte accepterat av skolledningen. Jag blev tillsagd att inte göra detta av vår rektor och våra lärare, utöver det fick jag utstå ettenormt förtryck från mina klasskamrater, speciellt killarna, som förnedrade min kamp för att uppmärksamma tranpecies och det förtryck vi tvingas uthärda .Precis som för Rebecca Lysholm, queen, som inte fick visa sina bröst på sin prideparad, fick inte jag utrycka den art jag är genom att visa min pung. Usch.  Varför får inte jag, på enprideparad, utrycka vem jag faktiskt är? Jag menar, vilken häst täcker över sin pung när den är ute och går? Det är dags att vi slutar diskriminera folk som ärannorlunda. Vårt patriarkala samhälle äcklar mig. Jag är stolt över denkvinnliga hästen jag är, varför låter ni inte mig vara det?

Likes

Comments

​Hej mitt namn är Xandy och välkommen till min blogg! Jag är 18 jordsnurrar och är en ickebinär, transgender, transspecies person som på senare tid har börjat hata livet. Jag kommer att skriva om mitt liv som en förtryckt ickebinär, transgender, transspecies person. Jag identifierar mig som ett Sto och mina medmänniskor har inte accepterat detta och speciellt inte männen på min skola.

Jag vill ägna mitt första inlägg till min QUEEN Rebecca Lysholm som har inspirerat mig till att våga skapa denna blogg! 

Hoppas ni alla kommer uppskatta denna blogg lika mycket som jag uppskator Rebeccas blogg och att jag en dag skulle kunna få privilegiet att prata eller till och med träffa henne.  


XOXO 


Xandy

Likes

Comments