Vilken härlig eftermiddag vi fick i torsdags! Jag, Steph, Lisette & Denise samlades på Make Up Store för en masterclass i applicering & tekniker av makeup.

Vi hann med både bas, ögon, bryn & läppar. Fantastiska Sandra guidade oss genom produkter, penslar & gav oss massor av goda tips för hur vi ska sminka oss för bästa resultat! Efteråt investerades kvalitetsprodukter & vi lämnade butiken både nöjda & snygga!

Likes

Comments

Avsnitt nummer 3 har knackat på cyberdörren strax innan spökena hälsar på. Halloween närmar sig med stormsteg & för dig som är ett skräckfreak är det här avsnittet IT. Jag älskar Halloween. Jag älskar att klä ut mig, att vara en annan person för en kväll & verkligen gå all in när det gäller makeup & kläder. Det borde vara lag för alla att klä ut sig den här novembernatten - var mer american för tusan!

I det här avsnittet pratar vi just om dräkter & kusliga makeuper. Vi ger tips på budgetvarianter för dig som kanske inte känner dig så hemma i just den här världen men ändå vill göra något extremt inför festen, vi ger lite inspiration & förslag på vad du kan klä ut dig till & vad du kan använda för att få bästa resultat!

Du kan lyssna på avsnittet här & via Podcast på iPhone! Glöm inte att prenumerera på podden, och följ oss på VX Trend för bilder, vloggar & ännu mer tips!

Likes

Comments

"Jag är din bäste vän. När din väg känns tung att gå, när du är mycket långt från din trygga vrå. När du är ensam ska du tänka på att jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän!

Om du är ledsen, så finns jag här! I mina ögon är du alltid populär. Glöm bort bekymmer sorger och besvär för jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän!

Det finns säkert många som är smartare än vad jag är. Som kan mer än jag - kanske. Men ingen annan kan någonsin älska dig mer än jag, varenda dag, grabben. Så låt bara åren gå, och låt dina hår bli grå. Jag hänger med det kan du lita på. Jag är din bäste vän."

Grattis på femårsdagen, älskade unge. Om jag ändå förstod hur fort tiden skulle gå när du tog ditt första andetag. Jag älskar dig!

Likes

Comments

Idag hade vi ett bokat möte på Markisfabriken för att se utbud på ljuddämpande tyger till salongen. Det börjar verkligen närma sig nu & minsta lilla steg framåt får mig att sväva på moln! Snart slår jag upp portarna igen, den här gången med ÄNNU fler behandlingar på menyn - & ännu fler fantastiska varumärken!!

Utöver naglar & fransar kommer vi inom snar framtid att erbjuda både hudvård & hårborttagning för att tillgodose våra kunders behov till 100%. 1 november är vi fit for fight. Tillsammans med min underbara kollega Denise kommer vi att kunna ge er fler tider, fler behandlingar & en grym kvalitet på allt vi gör!

Likes

Comments

Här om dagen fick jag en stund ensamtid med min stora grabb. Det är sällan vi hinner sätta oss ner & faktiskt göra något tillsammans, men vi fick till det då.

Han älskar att måla, rita, skriva & pyssla. Jag försöker att ta till vara på viljan & intresset av kreativa saker men allt för ofta störs det av en lillebror som snor saker, målar på golv & möbler istället för på papper, ja - listan är lång.

Så medan lillebror var iväg med Micke & tömde vatten ur båten passade vi på att plocka fram textilfärgerna. Lyckan när han förstod att han skulle få måla sin alldeles egna tröja var obeskrivlig. Lyckan i mig när han tar uppgiften på fullaste allvar är obeskrivlig.

Det var en nöjd Hugo som hängde tröjan för torkning när vi var färdiga, & förhoppningsvis är han lika nöjd när han tar på sig den efter strykning så fort han kommit tillbaka efter veckan hos pappa.

Likes

Comments

Ibland behövs det inte mer än massor av vass, lågvatten & en väldigt massa fantasi. I Rinkabys djungel kan man gå på tigerjakt utanför huset!

Likes

Comments

Oktober är den rosa månaden & jag har bestämt mig för att skänka 100 kronor per bokad kund till Rosa Bandet fram till sista oktober. Så mixa nytta med nöje, bli höstfin & skänk samtidigt pengar till välgörenhet hos oss på POSH of Sweden! Bokning på 0723710454!

Likes

Comments

Första veckan på höstens utbildning till Diplomerad Nagelterapeut har äntligen kickat igång & jag är SÅ exalterad varenda morgon! Det är fantastiska tjejer fulla med driv & entusiasm, som kommer att komma långt i det här yrket!

Idag har vi gått igenom lacktekniker tills det krampat i fingrarna & imorgon sätts allt än mer på prov för våra kreativa elever!

Likes

Comments

Det är vad mina elever ska göra resten av veckan. Jag är SÅ excited över att äntligen få träffa mina elever som jag ska spendera tid, svett, tårar, skratt, lycka, kreativitet & framsteg med framöver. Ännu ett gäng förbannat bra NSI:are kommer att lämna POSH of Sweden om sjutton dagar & ingen kommer vara stoltare än jag!

Idag har jag förberett på skolan inför första blocket på utbildningen som är - manikyr! De ska få första delen av startkitet & en massa, massa ny kunskap!

Likes

Comments