Äntligen sommar, hur skönt är inte det.
Denna sommar ska lätt spenderas med skönt folk,festande, badande och grillande (och såklart mitt tre veckors långa sommar jobb-.-)
Det är ju lite spännande också för man får ju snart reda på vilket gymnasium man kommer in på, eller inte kommer in på.

Likes

Comments

Igår drog jag, Selina,Naoual och Monirah (min underbara kameraman) ut för att ta foton.
Som ni ser så blev resultatet en flopp då jag inte fick en ända bra bild.

Likes

Comments

hejsan bloggen

Det var ett tag sen! Jag vet egentligen inte varför jag ens bloggar med tanke på att jag inte vågar länka den någonstans.

Men whatever det kan bara vara en kul grej för mig att ha.

Idag har jag haft photoshoot med Monirah.Rashida och Naoual. Ja jag vet att vi valde typ årets kallaste dag men vad ska man göra?

Just nu sitter jag i min säng men världens hemskaste mensvärk och äter pankaka.


Likes

Comments

Hejsan, hur mår ni?
Själv mår jag bara bra. Har inte gjort något speciellt idag, Igår var jag i Skärholmen med Sally, Hannah och Isabell och åt o kollade lite. sen var jag och Serena bara hemma hos Lydia och chillade hela kvällen. De senaste PLL avsnittet har kommit. Har ni sett det? Själv tyckte jag att det var as bra

Sen så tänkte att ni kunde ta o följa mig på Twitter o instagram, luv you ♡

Likes

Comments

Hejsan bloggen

Just nu så sitter jag i mitt rum och Tuva har precis gått. jag har absolut inga planer inför dagen, ska nog bara chilla hemma och kanske kolla nån film/serie eller något!

Juste jag skulle fixa min header men denna bild jag har nu är den ända jag har på min dator som har rätt storlek, men det ska fixas inom kort,


Likes

Comments

Hejsan

Jag heter Medina Wynter är 15 år och bor i Stockholm.

Jag gjorde denna bloggen för att jag var så sjukt trött på att jag inte förstod blogg.se's kodmallar/stilmallar. Det är så förvirrande. Har haft bloggar där sen jag var ungefär 11 år men inget seriöst. och det är ju nytt år nu så jag tänkte varför inte börja blogga igen? kanske lite mer seriöst nu. På fritiden dansar jag ganska mycket äter mat och kollar på serier. 

Men detta var allt för nu, hoppas ni fortsätter läsa min blogg

Likes

Comments