Idag är en sitta hemma sjuk dag, jag känner mig lite nere och har huvud värk så det blir ingen skola för mig idag.

Borde egentligen plugga inför mitt prov ( ja, jag ska göra de senare) men just nu ligger jag i sängen och kollar på de senaste avsnittet av supergirl. Ska gå upp och göra lite nudlar ( då det är de ända jag orkar göra), tvätta håret o lägga anisktsmask så det blir en lugn hemma dag idag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tycker att det här är en så fin video som verkligen passar till låten

Likes

Comments

Hej,sitter just nu i skolan och har håltimme, har försökt att blogga men två av mina inlägg raderades/ las inte upp? (kan de vara för att jag bloggade från mobilen)

Är redan skoltrött igen och jag har inte ens gått en hel dag


Likes

Comments

Dagbok

Ligger nu här på hotellet med en påse godis och ett avsnitt av Once upon a time framför mig. Super bra serie rekommenderar verkligen. Vi har som sagt åkt skidor idag igen och jag testade även på snowboard ( jag gav upp ganska snabbt). Min syster Monirah har lärt sig själv åka snowboard de senaste dagarna och jag tycker faktist att hon är grym, stor applåd!

Åt middag på en super mysig resturang ( dock kommer jag inte ihåg namnet) och dom hade Påriktigt den godaste maten jag har ätit. Allt var perfekt, jag blev tillockmed imponerad av riset? Alltså riset var gott, kunde sitta o bara äta riset utan sås eller nånting?

Likes

Comments

Dagbok

Hejsan, wow ett inlägg redan andra dagen ? ja jag sa ju att denhär gången kanske blir min gång!

Hursomhelst så börjades denna dagen med att vi gick up tidigt som fan o hoppade direkt in i bilen mot kungsbacka där vi ska spendera tre dagar med skidor och snowboards. Eller det var så planen var iallafall, ni som känner mig vet att jag är den klumpigaste människan på (troligen) hela jorden. Inte ens 3 timmar in i åkandet så åker jag (såklart) in i någon slags metall stolpe och får in min vad jag tror var min skida (allt gick så fort) in mellan brösten, gör ca 3 volter, slår i huvudet igen i stolpen och skidorna flög 2 meter bort. Nu sitter jag här på hotell rummet och har fortfarande väldigt ont i bröstet och med något som känns som en lättare hjärnskakning kul va?

Nu är familjen ute o käkar pizza medans jag ligger kvar här o har för ont för att gå ut. Ja, detta är mitt personliga helvete

Likes

Comments

Dagbok

Hej! det är jag igen. Ja jag vet, jag är väll på kanske försök åtta med att skapa en blogg men men den här gången kanske det det funkar.

Hur som helst så är jag en 17 årig tjej från stockholm, jag går just nu andra året på gymnasiet där jag utbildas till stylist. På fritiden dansar jag eller är med mina vänner eller pojkvän.

Nej den här gången ska jag vara ärlig i bloggen, 90% av tiden ligger jag i sängen och kollar på netflix/viaplay, vilket är precis det jag gör nu.

men letsss dooo thiiiiiissss

Likes

Comments