Gillar torsdagar, för fredagar innebär ledighet. Och ja hoppas vädret fortsätter var på topp. Imorgon ska jag dessutom på en arbetsintervju, fy så nervöst.

Snart är de lunch så jag ska ut och testa mina nya jogging skor, tänk va nya träningskläder kan få en tränings peppad igen.

Milton skulle ha med sin kompis idag igen efter skolan/fritids, så får se va vi ska hitta på. Jag har iallafall tid för Frans förlängning senare, så skönt.

Igår efter skolan va vi till stora lekparken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

De bästa med hösten, kläderna skorna kappor, både i dam kläder och barnkläder kommer det så mycket snyggt.

En outfit jag kommer använda mycket i höst 👆🏼👌🏼

Likes

Comments

Blir så trött på den här orkeslösa känslan jag går runt och har hela tiden, så himla trist. Jag älskar hösten och brukar ha så mycket att pyssla med, och de har jag men tycker inte ens de känns roligt. Jag hoppas detta vänder snarast.

Barnen är på skolan och dagis, jag ska göra klart en uppgift till innan jag ska hämta dem. Och vi måste åka och hämta lister, eftersom vi råka köpa fel till dörrarna så himla typiskt.

Igår efter skolan så va vi ute och cykla, Elliot körde balans cykeln, han är verkligen as grym på cyklar av alla dess slag, däremot så har han svårare att bromsa, och just igår så filma jag i nedförsbacken han ville att jag skulle skicka snap till Jonas på hur duktig han är. Och ni vet känslan när man ser, att fan de här kommer sluta illa 😁 de gick dock bra han reste sig upp och borsta av knäna som inget hade hänt.

Bilden är från filmen 👆🏼 precis innan han trilla 😁❤️

Likes

Comments

Ligger och kollar film, höjden av lathet, den här helgen går verkligen i lathetens tecken. Man kan ju tycka när man är barnledig en hel helg att man kanske skulle göra något annat, men ack så skönt de varit att haft en riktig bara va helg. Ska hoppa in i duschen snart och invänta mina små gryn, som ja längtar efter dem. Få se om vi hinner med en tripp till Ikea, skulle behövas.

Likes

Comments

Herrejösses vilken latis dag, har gjort absolut ingenting. Vi åkte hem väldigt sent inatt, jag å Hanna somnade på soffan framför film medan karlarna va ute å elda å drack bärs, J väckte mig när de va dags å åka hem.

Tog skaplig sovmorgon imorse, ni vet en sån där som man aldrig tar och bara passar på å ta när barnen inte är hemma. Sen har de varit film marathon, nu har vi precis käka. Jonas hade med sig Dolly när han kom hem från stan så de ligger och sover i soffan ute. Jag sitter och väntar på Johanna som komma, umgås och snacka lite skit. Sen ska ja somna till en film 😄

Hon är ju för mysig fina Dolly.

Likes

Comments

Bästa dagen på hela veckan. Fredag. Vi börja dock med att försova oss lite, skynda oss för å lämna Milton i skolan, sen åkte jag å Elliot hem å packa lite. Hämta Milton på skolan när han sluta, ner på stan och fika sen hade Milton klipp tid, han blev så nöjd.
Klockan bara sprang iväg, så vi skynda oss till barnens farmor och farfar som stod redo att åka, pussa hejdå på mina älsklingar som skulle följa med farmor och farfar på en husvagnssemester helg, om de va taggade 😄

Åkte hem och mätte karln så åkte vi ut till Sätra brun för fredags mys, och än är vi kvar. Imorgon blir de iaf en låååång sovmorgon!

Likes

Comments

De har gått många år sen jag blogga, vilket jag kan sakna ibland, en egen dagbok som man kan gå tillbaka å kolla i. Minns att jag köpte mig en riktig dagbok, för inte så länge sen faktist, jag älskar att skriva, men har faktist inte börja skriva i den ännu, de tråkiga är att man inte har bilder i en sådan dagbok. Därför blir de här bättre.

Ska bekanta mig lite nu med blogg sidan, så får vi se om de är något som passar mig.

Likes

Comments