NU har vi börjat landa i vårt nya boende, båda jag, killarna och djuren! Även internet kom så småningom igång, dock via telia.

I dag var jag och hundarna på upptäcktsfärd. Hittade en underbar plats där jag både kan meditera och ha små ceremonier ;) Häx Väx!

Har skapat en till blogg www.djurterapi.blogspot.se där jag, som namnet antyder, kommer att skriva om mitt arbete med djuren. jag har börjat med lite återblickar, hur allt kom igång och varför. Välkommen in!

Namasté

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Krupit ner i sängen i mitt kalla rum. Sista kvällen =) Hur najs är inte DET då!! 

Var två svängar till lägenheten i dag, med saker som fick plats i bilen. Ååå vad varmt o fräscht där är!! SÅ tacksam för att jag får hyra denna lyan! TACK!

Internet vet jag dock ej när vi får. Ringde Bredbandsbolaget, som jag har nu och dom hittade inte adressen till nya huset. Skulle ringa mig senare,,,, Dom som har så mycket reklam om att AAAALLA i heeela Sverige kan få deras tjänster. ha, ha, det är allt en liten sanning med modifikation det!

Namasté

Likes

Comments

För mig är det inte bara människor som suger energi. PAPPER och blanketter är mycket värre. Dom kan jag inte skydda mig mot. Dom MÅSTE fyllas i. Försöker tänka att om jag struntar i det, ja då drabbas ju bara jag, men lik förbannat skjuter jag upp även dylika ting :/ Får ren panik när det drösar in saker som ska fyllas i innan ett visst datum.

Ändå VET jag ju hur lättad jag känner mig när det väl är gjort.

Kan ju inte bara vara jag som känner såhär? Eller är jag bara inte skapad för denna världen? med alla regler och måsten.

NU har jag i alla fall plitat i två olika blanketthögar och tagit fram alla papper som ska kopieras och medsändas.

OCH sagt upp elavtalet, DET var skönt!!!!!!! 

Namasté

Likes

Comments

Jag är en sådan person som skjuter upp allt. Jopp, så är det. Har jag en deadline så sitter jag hysteriskt natten innan och jobbar.

Och vet ni vad, det finns massor av skojiga saker att göra, förutom att packa kartonger =) Skriva blogg t ex. laga mat. Gå ut i skogen.

Nåja, en låda har jag fått ihop i dag i alla fall.  Det är sakerna i mitt rum, när jag tog ner en väska från kroken på väggen, kom Fru Spindel och hoppade ner i lådan. Försökte förklara att hon skulle gå ur, men hon valde att boa ner sig i botten. En Lyckospindel som får följa med och inviga nya hemmet då! Bara hon klarar kylan på resan dit.

I kväll håller jag målarkurs. Underbart avbrott att träffa mina goa elever =)

 

Namasté

Likes

Comments

Sista veckan i detta hus-HURRA! I natt var det -18 ute och jag sov fullt påklädd, med tre täcken + hundar som värmedynor. El-patron tuggar o tuggar och Vattenfalls direktörer gnuggar händerna... Men snart är det SLUTT med det, ha! 

I går omplacerade jag min katt, Ull. Han behöver kunna vara ute och lägenheten är såpass nära vägen att jag skulle oroat mig ständigt. Nu flyttade han till en ung familj i Brottby, med hundar och en till katt. Håller tummarna att det ska funka. 

Dagen lär fortsätta i rensa och packa anda.

 

Namasté

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska sova nu. Har lite ångest, ingen aning om varför dock...

Såg en svensk film, den var underlig. varför är svenska filmer ofta så? Eller är det bara som jag tycker? Seega, ångestiga och,,ja underliga!

Sedan hör man knappt vad dom säger, höjer ljudet, då skriker dom plötsligt. Äh, tror jag skiter i dessa filmer framöver =) 

Namasté

Likes

Comments

Nu går dagarna fort. Och det är jag glad över, varje dag en dag närmare flytt =) Skrev på kontraktet i går och det är sååå skönt! Tittade även på lägenheten en gång till. Helt underbart, ett badrum utan mögel och järnfläckar överallt!! Ska ta en låååång dusch och sjunga när vi väl är inflyttade.

Hade målarkurs på kvällen. Det är så himla mysigt och kul! Tröttnar aldrig på att få ge mina elever dessa verktyg, för konsten och livet!

Målade lite här hemma, nu på morgonen, blev en måne. Ja, jag älskar ju månen så den får nog vara kvar :D

I eftermiddag ska jag träffa Charlies uppfödare. Bergis har hon valparna med sig,,,,,så e jag såld igen, ha ha! Tur jag har söner som stoppar mig från att fylla hemmet med allehanda djur. När dom flyttat hemifrån däremot, he he!

Namasté Likes

Comments

Ända sedan jag var barn, har skogen lockat mig. Där fick jag ro, tröst och nya vänner. Minns aldrig att jag pratade med någon om detta. Gjorde små ritualer, fast då visste jag inte att det fanns ett namn för det jag utförde i min ensamhet.

Inte förrän jag var 40 och fick tag i en bok, skriven av en kvinna som kallade sig "häxa" förstod jag att det fanns fler som jag =) 

Jag började läsa om häxor, kloka gummor & gubbar, shamanism, de samiska noaiderna mm. Drogs hela tiden åt det nordiska, samt örtmagi och läkedom. Gick några kurser, mötte likasinnade. Lärde mig om Utharken, den magiska runraden. Skaffade en trolltrumma.

I dag lever jag fortfarande som jag gjorde som barn, med naturen. Men nu kan jag berätta om det, få vänner som oxå firar naturens årshjul, Jag får hjälpa djur & människor med det jag kan, healing och örter. Att jag kallar mig "häxa" var från början lite på trots, då jag visste att det skulle ge diskussioner ;) I dag är det för att alla de som mördades i kristendomens namn ska få sin upprättelse!!! ( Läs gärna "Häxornas försvarare " av Jan Guillou. )

Tänk, förr då man inte fick prata om sådant utan att bli bränd på bål! Något som bara är så naturligt och får oss att växa och läka!

Jag läste om en kvinna som varit i Kina, där är det mer regel än undantag att man kramar träd, för att få del av deras stärkande energier. 

Om du är nere, prova att gå ut i naturen, känn in ett träd som känns bra för dig. Be om att få sitta hos trädet en stund. Jag lovar, när du sedan tackat trädet och är påväg hem igen känns det mycket enklare och gladare i dig!

NamastéLikes

Comments

Facebook, Twitter, bloggar mm vad gör det MED folk? Är det okej att smutskasta, mobba, prata skit om folk och även namnge personen, eller skriva med sådana ordalag att det ej går att missförstå vem inlägget avser?? VAD ger oss rätten att prata illa om andra människor på detta vis? Trodde det kallades förtal och var straffbart...

Tankarna på detta kom när jag på radio hörde att en av medlemmarna i Army Of Lovers skrivit mycket fult om en annan medlem på sin Twitter. Då började jag fundera på alla gånger jag sett hur människor skrivit illa om andra på ex vis Facebook, där jag ofta håller till. 

Jag själv har inte råkat ut för detta, ( vad jag vet ) och jag tror mina vänner beter sig mer vuxet och kontaktar mig personligen om det var något. 

Ja, för det är VUXNA människor jag pratar om. 40-55 år.... Tragiskt!!

Det verkar som om människan tappar allt vett och sans inför dessa sociala medier. Något som var tänkt att föra samman människor med likartade intressen, verkar urarta till rena politikersandlådan......

 

Namasté

Likes

Comments