I Lördags åkte vi till Uppsala och hälsade på Malin! Lördagen spenderades på Mall of Scandinavia och lördag kväll hos Malin! På söndag skulle jag jobba så vi åkte ca 10.00 från Uppsala hemåt!
Tisdag, alltså igår morse åkte jag och Daniel till Arlanda för att hämta mina syskon som har kommit hem från Thailand. Fick träffa Hugo igen efter en lång tid ifrån varandra ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 65 readers

Likes

Comments

Best babe

Min stjärna har nu landat på marken i Australien så jag är nöjd, she is safe ❤️

Det var ett tag sen! Vad har jag gjort? Jo jag har väl bara jobbat! I skrivandets stund är jag påväg till Restaurangen för att hämta mitt smink, sen ska jag göra mig iordning för idag ska jag .......... I Will tell you later 😌 But now I'm in a hurry!

  • 93 readers

Likes

Comments

Igår efter jobbet kom Sara och hämtade mig, då åkte vi till Borlänge för att träffa Lovisa. Vi var ute och åt tillsammans, Super Cosy! Efter det gick jag och Sara på Bio, Bridget Jones baby. Den var faktist väldigt bra och rolig! Igår kom jag inte hem alltför sent, gick och la mig direkt och idag ska jag vara med Sara igen. Vi får se vad vi hittar på!

  • 135 readers

Likes

Comments

http://www.devote.se/sandralaine

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det, men om 3 dagar lämnar hon mig och tar sitt pick och pack till andra sidan jorden för att påbörja hennes aupair liv! Min högra hand, min party pingla, min fina vän. Hur ska jag klara mig utan dig i nästan ett helt år? Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat mitt, det känns som en break up.... Så känns det för min del. Jag har förträngt detta hur länge som helst men det är nog dags att inse att du verkligen åker på riktigt och lämnar ditt bo, lämnar mig. Jag låter som en deprimerad människa, men i skrivandets stund är jag väldigt deprimerad..

Hur som så önskar jag dig lycka till! Jag kommer att sakna dig som tusan, jag önskar att jag hade kunnat följa med och dela upplevelserna med dig! I'll be just one phone Call away.

  • 156 readers

Likes

Comments

Var står vi nu? -Jobe

Jag har inte kunnat sova, vaknade vid 04.00 tiden och har legat vaken sen dess.

  • 156 readers

Likes

Comments

Justin Bieber @ Tele2 arena

Det blev ingen Justin Bieber för min del, det var en tjej som köpte mina biljetter och hon var hur trevlig som hellst! Hon skickade även bilder från konserten och dem stod längst fram! That could have Been me.. Så igår låg jag bara i soffan i min ensamhet och kollade på serie, ingen Olle eller Milou heller för dem åkte till Stockholm under dagen. Just nu känns det för jävligt, då jag så gärna hade velat gå. Men thats life, inte alltid rättvis.

  • 172 readers

Likes

Comments

Justin Bieber

Förra veckan fick jag & Sandra spontant tag på biljetter till Justin Bieber som spelar på Friends i Stockholm på Torsdag! Jag är så glad, förväntansfull och alla möjliga känslor som man kan ha! Speciellt när vi har Golden Circle VIP-biljett!! Kan ni förstå känslan och pirret?(!!!)

  • 178 readers

Likes

Comments

Vanilj pannacotta med blåbär

Dagen har bestått av soff häng med en bra vän! Tidigare idag kom Sara till mig i Säter. Vi har kollat på filmer, dokumentär och ätit massa gott! Vi tog även en promenad för att leta efter ett ute gym som fanns i Säter, jätte fin utsikt över vattnet var det iallafall!

Just nu ligger jag i sängen i väntan på att mannen min ska komma hem från jobbet, själv ska jag sova snart då jag själv jobbar imorgon!

  • 178 readers

Likes

Comments

Pulled Pork Pizza

  • 184 readers

Likes

Comments

Todays roadtrip to Västerås in my rental car since mine is broken.

Idag körde jag min mormor och moster till Västerås, påväg från Vika till Gustafs fick jag en felkod på hyrbilen att det var något med däcktrycket. Så okunnig som jag är var jag tvungen att stanna i Säter och be Olle kolla på det, men på grund av tidsbrist var jag tvungen att ta Olles bil till Västerås istället! Det gick jättebra, vi åt på Jensens och sen åkte vi hem, halva vägen till Sala upptäckte jag att jag hade 20 km kvar... Ops

  • 185 readers

Likes

Comments