Köttfärspaj

Hej på er! Jag har varken haft ork eller tid att blogga då jag äntligen har fått ett riktigt schema och jobbar i princip varje dag! Jag är super nöjd och trivs så himla bra!

Idag efter jobbet gick jag och Milou upp och ner i säterdalen 2 gånger, det tyckte han var roligt. Jag har äntligen fått tag på veterinären så på Fredag ska jag åka med han till Anicura och göra prover på honom för han har fått utslag på huvudet och lite varsom. Håller tummarna, det gör ont i hjärtat att inte veta om det är något allvarligt eller inte. Han har inte ont iallafall så det är väl positivt.

När vi kom in så gjorde jag köttfärspaj, jag och Olle var på loppis igår och då fyndade jag söta paj formar perfekt för en person så då köpte vi dem och idag blev de invigda!

Det är inte mycket kvar av denna dag och morgondagen består av jobb, så det är väl dags.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så trött, trött på att tänka, trött för att bry mig, trött för att låtsas, trött för att anstränga mig.

Likes

Comments

Hallo! Idag har det varit så fint väder så imorse åkte jag och Olle ut i skogen och kastade boll med Milou. Vi var ute väldigt länge då solen sken och det var så himla skönt! Sen åkte vi på en liten loppis runda och hittade absolut ingenting. När vi kom hem köpte vi pizza och satte oss alla tre ute på "balkongen" och bara njöt av vädret! Nu har vi badat hunden och han sover så fint bredvid mig.

Likes

Comments

08.50

Godmorgon! Idag är jag en wifey, vaknade 03.30 och kunde inte somna om så bad Olle boka den tidiga tvätt tiden innan han åkte till jobbet. So here I'm, i soffan och kollar på film medan tvättmaskinen gör sin grej.

Likes

Comments

För några dagar sedan såg jag att det hade öppnats en hunddagis precis vid Olles jobb. Då lyckades jag övertala Olle till att prova att ha Milou på dagis. Redan igår lämnade vi in honom på prova på, jag var nog mer nervös än hunden. Men det hade gått bra! Så på Måndag ska Milou på in skolning! Det ska bli så roligt, jag ser nog fram emot det mer än hunden. Då får han träffa andra hundar, leka av sig med dem och lära sig av dem.

Likes

Comments

Basta Urban Italia, Falun

Halli Hallå! Igår blev jag överraskad av bästa killen där han hade planerat att vi skulle åka till en ny öppnad restaurang i Falun som jag velat provat sååå länge. Det var tydligen internationella kvinnodagen, det borde jag ha koll på men tyvärr hade jag inte koll på det.
Olle -Jag tänkte köpte någonting fint till dig men du gillar ju mat så vi ska ut och äta istället.
Jag har haft fullt upp i min egna lilla värld, det har varit mycket nu på senaste tiden med allting.

Likes

Comments

Just nu är Olle på några ärenden så jag är ensam hemma med Milou. Det är så skönt för då kan jag laga vad jag är sugen på utan att Olle ska lägga några förslag, i vanliga fall så brukar han lägga förslag men det brukar alltid bli det jag är sugen på. Men idag behövde jag inte ens lägga ner energi på att ens ha den konversationen, ni vet säkert vad jag menar.
Idag tog jag mig friheten till att laga pasta med krämig ost och champinjon sås, basilika och tomater. Sen var jag extra sugen på tomater så det fick bli bruschetta till det också. Och för att alla ska bli nöjda så köpte jag tryffel salami & brie till Olle när han kommer hem. I'm the best

Likes

Comments

Likes

Comments