View tracker

Spontan roadtrip till Stockholm med mamma & moster

Igår åkte jag, mamma, moster & min kusin till Stockholm för lite shopping och spendera lite tid med familjen. Vi åkte till Barkaby favve place, sen åkte vi till NK för att möta upp min kusin och hennes barn. Vi gick runt på NK en stund och kollade på MK väskor. Mitt i allt shoppande så blev vi hungriga, då gick vi till en Thairestaurang som verkligen hade riktigt THAIMAT, därifrån rullade jag mot Drottninggatan för fortsatt shopping. Sen åkte vi en sväng förbi Mall Of Scandinavia aswell!

  • 11 readers

Likes

Comments

älskar mina kaos kinesögon när jag är nyvaken, got to love them.

Jag erkänner att jag är sämst, sämre än sämst. Haha tanken var att jag skulle börja blogga, börja vara aktiv. Men när jag skulle prova den nya bloggportalen så kändes allt bara krångligt. Det funkar asbra att blogga från telefonen men på datorn så är det kaos.

Likes

Comments

Julstämningen här hemma är på topp.

Under helgen har jag sytt en juldress till Milou, han blev väldigt stilig faktist! 😉 Nu på kvällskvisten har jag bakat lite, så här hemma är julstämningen på topp! Olle kom hem från jobbet för ett tag sen så nu har vi precis landat i soffan framför en serie. Imorgon är vi båda lediga så vi får se vad som händer. XOXO

  • 95 readers

Likes

Comments

Förra Torsdagen bestämde jag mig för att trotsa vinterns mörker och färga håret ljust! Det har varit riktigt hektiska dagar med silver schampo och färgbomb mm! Men nu tror jag att jag var fått pli på håret! Med lite mer tålamod och silverschampo så tror jag att det kommer att bli kalas.

  • 112 readers

Likes

Comments

I'm sorry for the bad update

Been busy med nästan allt så jag har inte riktigt orkat eller brytt mig om "blogg delen". Jag har inte gjort så mycket intressant förutom ätit gott, jobbat och sovit. Very casual.

  • 124 readers

Likes

Comments

  • 134 readers

Likes

Comments

I Lördags åkte vi till Uppsala och hälsade på Malin! Lördagen spenderades på Mall of Scandinavia och lördag kväll hos Malin! På söndag skulle jag jobba så vi åkte ca 10.00 från Uppsala hemåt!
Tisdag, alltså igår morse åkte jag och Daniel till Arlanda för att hämta mina syskon som har kommit hem från Thailand. Fick träffa Hugo igen efter en lång tid ifrån varandra ❤️

  • 265 readers

Likes

Comments

Best babe

Min stjärna har nu landat på marken i Australien så jag är nöjd, she is safe ❤️

Det var ett tag sen! Vad har jag gjort? Jo jag har väl bara jobbat! I skrivandets stund är jag påväg till Restaurangen för att hämta mitt smink, sen ska jag göra mig iordning för idag ska jag .......... I Will tell you later 😌 But now I'm in a hurry!

  • 293 readers

Likes

Comments

Igår efter jobbet kom Sara och hämtade mig, då åkte vi till Borlänge för att träffa Lovisa. Vi var ute och åt tillsammans, Super Cosy! Efter det gick jag och Sara på Bio, Bridget Jones baby. Den var faktist väldigt bra och rolig! Igår kom jag inte hem alltför sent, gick och la mig direkt och idag ska jag vara med Sara igen. Vi får se vad vi hittar på!

  • 335 readers

Likes

Comments

http://www.devote.se/sandralaine

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det, men om 3 dagar lämnar hon mig och tar sitt pick och pack till andra sidan jorden för att påbörja hennes aupair liv! Min högra hand, min party pingla, min fina vän. Hur ska jag klara mig utan dig i nästan ett helt år? Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat mitt, det känns som en break up.... Så känns det för min del. Jag har förträngt detta hur länge som helst men det är nog dags att inse att du verkligen åker på riktigt och lämnar ditt bo, lämnar mig. Jag låter som en deprimerad människa, men i skrivandets stund är jag väldigt deprimerad..

Hur som så önskar jag dig lycka till! Jag kommer att sakna dig som tusan, jag önskar att jag hade kunnat följa med och dela upplevelserna med dig! I'll be just one phone Call away.

  • 356 readers

Likes

Comments