Jag är så trött, trött på att tänka, trött för att bry mig, trött för att låtsas, trött för att anstränga mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallo! Idag har det varit så fint väder så imorse åkte jag och Olle ut i skogen och kastade boll med Milou. Vi var ute väldigt länge då solen sken och det var så himla skönt! Sen åkte vi på en liten loppis runda och hittade absolut ingenting. När vi kom hem köpte vi pizza och satte oss alla tre ute på "balkongen" och bara njöt av vädret! Nu har vi badat hunden och han sover så fint bredvid mig.

Likes

Comments

08.50

Godmorgon! Idag är jag en wifey, vaknade 03.30 och kunde inte somna om så bad Olle boka den tidiga tvätt tiden innan han åkte till jobbet. So here I'm, i soffan och kollar på film medan tvättmaskinen gör sin grej.

Likes

Comments

För några dagar sedan såg jag att det hade öppnats en hunddagis precis vid Olles jobb. Då lyckades jag övertala Olle till att prova att ha Milou på dagis. Redan igår lämnade vi in honom på prova på, jag var nog mer nervös än hunden. Men det hade gått bra! Så på Måndag ska Milou på in skolning! Det ska bli så roligt, jag ser nog fram emot det mer än hunden. Då får han träffa andra hundar, leka av sig med dem och lära sig av dem.

Likes

Comments

Basta Urban Italia, Falun

Halli Hallå! Igår blev jag överraskad av bästa killen där han hade planerat att vi skulle åka till en ny öppnad restaurang i Falun som jag velat provat sååå länge. Det var tydligen internationella kvinnodagen, det borde jag ha koll på men tyvärr hade jag inte koll på det.
Olle -Jag tänkte köpte någonting fint till dig men du gillar ju mat så vi ska ut och äta istället.
Jag har haft fullt upp i min egna lilla värld, det har varit mycket nu på senaste tiden med allting.

Likes

Comments

Just nu är Olle på några ärenden så jag är ensam hemma med Milou. Det är så skönt för då kan jag laga vad jag är sugen på utan att Olle ska lägga några förslag, i vanliga fall så brukar han lägga förslag men det brukar alltid bli det jag är sugen på. Men idag behövde jag inte ens lägga ner energi på att ens ha den konversationen, ni vet säkert vad jag menar.
Idag tog jag mig friheten till att laga pasta med krämig ost och champinjon sås, basilika och tomater. Sen var jag extra sugen på tomater så det fick bli bruschetta till det också. Och för att alla ska bli nöjda så köpte jag tryffel salami & brie till Olle när han kommer hem. I'm the best

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen hemma efter några dagar i London! Vi har haft det super bra i London, vi hade även tur med vädret!

Likes

Comments

Mina pojkar

Jag har jobbat idag och just nu har jag precis packat klart, tror jag. Lite resfeber har man ju, självklart är man rädd att man glömmer något viktig när man är på g. Det värsta hade ju varit att man glömt passet hemma!

Likes

Comments