​jag är officiellt 15 år, känns helt sjukt, kändes som att jag var 8 typ igår. Jag får nu ta moppe kort, köpa energidricka lagligt 😏 och jag är inte längre fjortis. Jag och min familj var på melodifestivalen i helgen och det var en sån sjukt rolig upplevelse, att Halmstad hade bästa publiken på flera år känns ju bra speciellt när man är en del av den. 

Peace out! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Fredag wohoo, konfa ikväll fram till 11 och sen blir de nog ett varmt bad om en bra film och peppa inför mello imorgon. Jag har också börjat plugga till körkortet, inte så svårt som man tror faktiskt. 

Va på teater idag, 1 timme. Gissa vems mage som kurrade när det var helt jävla tyst i hela lokalen. Jo, JAG. Är man förvånad? nej. 

JAG BEHÖVER INSPIRATION. 

Peace out!

Likes

Comments

Spontan rubrik, men efter att ha suttit här i en kvart och försökt komma på vad jag ska skriva blir inte inlägget lika spontant. Har verkligen 0% inspiration vilket är jobbit eftersom att jag ska bli Sveriges största bloggare. Men det kommer väl. 

Peace out!

Likes

Comments

Hej, nu har jag spenderat 1 timme på att fixa designen på bloggen, hoppas ni gillar den. I julklapp fick jag en egen dator vilket betyder att jag förhoppningsvis ska börja blogga igen. Nu är det alltså 2016, wow. Det har gått så sjukt snabbt. Jag startade självklart året med Subway macka till frukost/lunch. Det var allt jag hade att säga för nu. Hoppas ni har haft ett sjukt bra år och att ni har det bra resten av det nya året.

Peace out.

Likes

Comments

Idag har jag haft mitt första pass på gymmet, känns så sjukt bra efter 2 och en halvtimmes träning. Ska träna på lördag och söndag också. ÄLSKAR DET. Liksom så fräsch man är efteråt, nu är jag påväg mot en bättre kropp och hoppas att få känna mig stolt över min kropp vilket jag inte är nu.
Tills vi ses nästa gång, you guys take care!
Peace out✌️

Likes

Comments

Lov igen nuda. Min syster (bästis) e iväg vilken en den ända personen jag känner för att va med eller a en utav dem typ 5 stycken. Torsdag e det "gymdag" nej men jag o en tjejkompis ska till gymmet för första gången. Svin kul! Sen ska jag väl försöka träffa en killkompis också. Vi har sånna nyckellås till skåpen i skolan. Men nu ska dem byta ut det så vi ska ha hänglås. HÄNGLÅS! Det e fult och jobbigt. Fyfan vad arg jag e på det.
Det var allt
Tills vi hörs nästa gång, you guys take care!
Peace out✌️

Likes

Comments

Idag e det lördag mina vänner. Kan vi ta en stund och snacka om lovet, e det bara jag som inte gjort ett skit typ. Men nu e det skola. Och jag fick läxor första dagen lixom första dagen. Men aja. Det var allt.
Tills vi ses nästa gång, you guys take care!
Peace out
✌️

Likes

Comments


Nu e det 2015 och Herregud va längesen det va jag gjorde ett inlägg, har bara inte orkat och har inte gjort något på lovet så har inget att skriva om. Nu e det sista dagen och ikväll ska jag träffa en kompis Moa och vi tänkte fota lite. Till bloggen. Tänkta bara säga att jag ska försöka vara aktiv med bloggen nu för att jag vill.
Tills vi hörs nästa gång, you guys take care. Peace out✌️

Likes

Comments
Mitt drömjobb är faktiskt inrednings arkitekt eller sångare. Jag älskar alltså verkligen älskar att fixa mitt rum, inredningen då alltså inte att städa.. Enough about that. Ska äta snart så det blir ett kort inlägg. Efter det ska jag lägga mig i sängen och gosa ner mig bland alla kuddar och ljus. Visst att min säng är liten men det är jag med. Två inlägg idag. Korta men har liksom inget att skriva om.
xoxo💋

Likes

Comments