Hej! här nedan ser ni naglarna jag gjorde på mig själv idag, jag har ännu inte fått mina varor som jag beställt men när jag väl får varorna kommer jag att slänga det mesta av mina nuvarande produkter då det är så förstörda och de mesta är näst intill slut alltså inget att spara.

Likes

Comments

Hejjj... idag beställde jag nya nagelgrejer så jag kan göra ännu finare gel naglar. Mina gamla produkter är kletiga och mycket av produkterna är näst intill slut. Det ska bli så fräscht med nya produkter då jag tycker det är kul att göra naglar och man känner sig så mycket finare med gel naglar, Använder du gel eller akryl naglar?

Likes

Comments

Hej & Välkommen hit till min blogg! ✨

Jag har bloggat förut men jag slutade utan någon riktig anledning men nu känner jag att det är dags igen då det är ett nytt år och nya tag, kände att det passade bra att börja året med att börja blogga igen och att göra en riktigt fin blogg en blogg som man vill läsa. (ska iallafall göra mitt bästa).

I min blogg kommer ni att få läsa om allt från himmel och gjort kan man säga, ni kommer tex att få läsa om min vardag, kost, träning, pojkvän, skönhet, mode.

Mitt 2017

2017- Har varit ett år med både med och motgångar men det har ändå varit ett hyfsat bra år men nu hoppas jag på att 2018 blir ett ännu bättre år!

Här ser ni några bilder från 2017.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År & God Fortsättning! 🎇🥂✨

Vad har ny för nyårslöften?

Likes

Comments

Nouw Magazine