En söt liten kanin❤
Nu är denna familj helt friska 👌perfekt!

Herregud vad jag är trött på min mobil, vill ha: Ny telefon som inte segar och hänger sig. Helst en ny liten blogg dator 😍. Hade varit toppen 😜 Får nog ta och tänka på det där.
Idag har det varit städning på schemat, och jag tyckter det gick förvånansvärt bra trots att alla var hemma. Dom har ändå hjälpt till och dragit sitt strå till stacken. Men ja Marley är nog rolig, jag vet inte hur många gånger han drog ut dammsugs sladden från väggen. 😅 Busunge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här hemma idag fick båda pojkarna stanna hemma från dagis idag då sambon inte är frisk och jag känner mig fortfarande konstig i magen. Imorgon är barnen lediga så hoppas inte något bryter ut på dom. Bör ju visa sig i så fall,  barnen är pigga och glada så vi håller tummarna😊.

Idag somnade Elliot i soffan på dagen😅 händer aldrig. Men han var väl trött av allt hostande i natt.
Har alltså inte blivit så mycket bloggande , då det har funnits att göra här hemma. Kanske förståsligt. 😜❤

Likes

Comments

Måste snart sova, man vet ju aldrig hur natten blir. Hoppas alla sover som dom ska 👌 hade varit toppen. Idag har bara varit en lugn dag här hemma, sambon har mått pyton och jag mådde skit fram emot kvällen. Men känns bättre nu, så hoppas det var allt. Man kan ju hoppas😜.
Imorgon är sista dagis dagen och sen tar våra pojkar lång ledigt. Kan ju hoppas på lite bra väder då så man kanske kan vara ute lite.

Likes

Comments

Tisdag, och dagis väntas idag. Mitt anställnings avtal går ut den siste denna månaden, men fick mail idag om att jag kommer få fortsatt så dom skulle skicka hem dom nya papprena. Nu hoppas jag bara att dom får rätt på sin boknings sida snabbt för det här är ju dö kluddigt nu, när förskolorna inte med en gång kan se vilka dagar man är tillgänglig.

Ps tusen tack för hjälpen igår mamma, du är bäst😘

Likes

Comments

Kan inte alla hålla sig friska 🙈. Marley är ju bara snorig annars frisk i övrigt. Elliot är snorig samt lite hostig, men än så länge ganska lindrigt. Dottern nös innan här i soffan, och sambon har varit sängliggandes sen maten var klar. Så han har inte ätit middag, jag har väckt han några gånger men han verkar inte alls kry. Så får låta han sova. Så vaknar han inte själv, och lägger sig på sin sida av sängen så tror jag att jag nog väljer att sova på soffan i natt. Vill inte väcka han i önödan precis😕

Har ni klarat er i från alla baciller?

Likes

Comments

Inte förens nu som min blogg app ville funka, höll på att bli knäpp. Hoppas eran måndag och start på nya veckan varit bra? Nu ska jag se till så alla barn sover, och sen blir det slappa framför tvn.

Likes

Comments

Idag tog vi på oss och gick ut till lekplatsen, blev gungnig, rutschkana åkning samt lek i sandlådan. Sambon och Elliot plockade kastanjer medans jag och Marley och Elliots kompis satt och grävde. Sen till slut när jag började frysa gick vi hem. Då försökte vi oss på pyssel med kastanjerna, vilket inte var det lättaste.

Sambon har passat på och klippt pojkarna, fattar inte hur fort barns hår kan växa, helt galet😅. Dottern är hemma och nu ska vi äta, lite sent men ja så kan det bli ibland.
Lite bilder från idag ❤

Likes

Comments

Du är min hjälte, stöttepelare och min andra halva. Du gör mitt liv komplett och mitt hjärta helt. Det är du som får mig att klara av vardagen. Älskar dig till månen och tillbaka ❤

Likes

Comments

Då var det sista dagen på denna helgen, men hallå det går ju för fort. Men dottern kommer hem från sin pappa idag iallafall. Det är det ända jag vet , vad ska ni göra idag? Vad kan man göra på en söndag 🙈😅.
Eller så kanske det blir som igår, tar dagen lite som den kommer. Vem vet!😜
Vill bara tillägga att fy tusan vad jag älskar min sambo, han är verkligen mannen i mitt liv utan tvekan ❤❤

Likes

Comments