View tracker

Så är det natti natti för Elliot så mamma och pappa kan få ha egentid, lördag, kvällsmys, äta gott. :)

Idag har vi nog gjort så lite som möjligt, men skönt det med ibland. Imorgon är det ju sista dagen på helgen så får se om vi kanske kommer på något att göra då. Annars massa mys med barnen <3

Likes

Comments

Med denna sötnos. Säg hej till Elliot mammas och pappas busiga söta , trotsiga 3åring  :D

Egentid med  mamma o pappa då syster är hos sin pappa denna helgen och lillebror ligger och sover <3

Likes

Comments

Sjuk, feber ,snorigt och massa gnäll. Bli buren av mamma är det ända som funkar om dagarna. <3 min lilla prins.

Och stora gossen börjar bli frisk, och han är så söt, för han är ledsen över att han har smittat lillebror sa han idag , gullegris! :)

Inatt höll marley mig vaken blev inte mycket sömn. så efter morgon vällingen, så la jag han och gick själv och la mig sidan om Elliot i vår säng. Sen när jag vakna så hade han ringt sin mormor och pratat lite med henne med min telefon när jag sov. haha Denna unge, men det var ju bra han ringde henne fick hon någon att prata med hihi.

Nu innan läggdags så bjuder jag på en bild på min lilla marley i Elliot bygghjälm ;) sötnos

Likes

Comments

Elliot har ju varit sjuk sen i söndags, hosta och förkyld.
Och vad är odsen på att nu Marley också ligger och hostar och vaknar från och till. Haft feber idag så alvedon, håller tummarna på att detta vänder snart. Dessa sjukdommar är så himla tråkiga.

Idag har jag haft min vilo dag, alltså inget gymmande. Kroppen har varit lite si och så idag, så kanske var lika bra att ta det lungt. Men på det imorgon igen :)

snart sova natti natti folket <3

Likes

Comments

det börjar bli lite jobbigt, det bara händer med jämna mellanrum. Idag slog jag huvudet i golvet, andra dagar har jag slått huvudet i köksskåpet eller bara ramlat ihopa. visst jag blir orolig, men mäst rädd för om det en dag skulle hända när jag bär marley. eller att jag skulle skada mig allvarligt när jag är ensam hemma med barnen :/

Likes

Comments

View tracker

Blev min lilla goding igår. <3

nu kan han både krypa och sitta själv. Han är så söt nu när han tar sig fram på egen hand.
Igår på hans 7 månaders dag gjorde han så att hans mamma fick hjärtat i halsgropen. Han kröp fram till tvbänken och reste sig upp :O . sprang fram och tog han, tur han inte ramla baklänges. Lite för tidigt för att göra sånt tycker jag. Jädra unge, tycker han kan fokusera på att det han redan har lärt sig. Måste han utforska annat att lära sig med en gång haha.

Bara hemma mys med mina gossar, Stora syster är i skolan, och Elliot är förkyld. Lilla marley vilar middag just nu så då är det xbox spelande för stora sonen ett tag.

Ska meddela att det är dag 4 för mig utan energy dryck. Känner mig så duktig då jah varit så beroende av Burn , ca 3-4 burkar om dagen. Igår tog jag även tag i att börja gå på gymmet igen. Kändes fett nice, och är så glad för att jag börjar bli mer bestämd i mina beslut :)

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att köra till mölledammarna så vi kunde gå en runda i skogen, skönt och behövligt med frisk luft. :) tror allt att vi alla tyckte det. Men våra barn är roliga Elliot fråga flera gånger vart vi skulle. Pappa svara han : vi ska bara gå i skogen lite. Nova tyckte det lukta konstigt, : JAG - kallas frisk luft i naturen gumman! haha och så har vi marley som trivs i vagn så han bryr inte sig så mycket om vart vi är ute och går. Han somnade eftet ett tag som vanligt.

Ikväll blir det att se gladiatorerna och äta gottis med barnen. :) trevlig lördag på er allihopa

Likes

Comments

Dottern är i skolan, marley vilar och Elliot gosar med syrrans täcke och spelar xbox social unge det där..

Idag är det iallafall fredag, hur ser er dag ut? själv så blir det bara det vanliga, gosa och umgås med familjen <3

Likes

Comments

Idag när klockan var lite över 15 så sa Nova att Elliot somna på soffan , försöker väcka han gång på gång, men han orkar knappt hålla sina små blå öppna. Som tur var kom min bror hit i samma veva och gick in och kitllade och pratade med honom. Älskar att se min bror med ungarna, så mycket dom älskar han. Inte alls konstigt, jag förstår dom helt. Han är världens bästaste.

Sambon snarkar i soffsn i vanlig ordning. och vi som skulle kolla rena rama rålf avsnitt tillsammans.

Ja trött har jag också varit idag och varit på väg att somna till några gånger då marley vilat. Vilket jag inte kunnat då Elliot varit hemma från dagis.

Inte lätt det här med sömn, hur gör ni för att få lite mer energi den här tiden på året?

Massa bus och mys med mina pojkar idag. och pappa hade tur idag när han kom hem så började marley krypa. Inte hasa sig fram som han gjort senaste tiden.
duktig gosse , så stolt över honom <3

Likes

Comments

exakt så känner jag nu, vill bara ge upp. Helt slut mentalt.

idag gick jag upp fixa alla barnen då det var novas första skol dag efter lovet. Så vi följde med till hennes gamla klass och alla blev så glada att hon skulle börja där igen. Det var så roligt att se, då kände jag verkligen att detta kommer att bli bra <3

Likes

Comments