Då dottern fortfarande är hemma hos min syster så passa jag och pågarna på att gå ut på lekplatsen. Man vet ju aldrig när det blit skit väder igen så ,så fort det är uppehåll från all blåst och regn. Så kutar man typ ut så snabbt det går haha 😅😊.

Riktigt mysigt, snart kommer min mamma och hämtar Elliot så ska han sova hos henne o uffe i natt i mörarp. 😊💖

Likes

Comments

Idag skulle jag och baren följa med min mamma och syster och hennes son till tripikariet. Men som inte alls är ovanligt sjönkt allt i mitt huvud och mitt mående svajade så fruktansvärt mycket. Jag kände att jag ville inte förstöra för barnen. Så dom fick åka med endå och jag valde att stanna kvar hemma med Marley.

Vi var ute en runda på promenad och sen gick vi in om affären. Därefter fick jag plockat undan lite här hemma. Och vid ca 16 tiden kom min mamma med dom stora barnen, fika och öppna sin sena julklapp.
En syskon fotografering inramat på barnen.😊

Så nu äntligen kan man börja lägga upp bilderna en dag, från när vi var hos fotografen. 😊 Är så stolt över bilderna. Så jag kommer helt klart att dela med mig om dom senare.

Fick träffat min syster också en kort runda och hennes minsta påg då Nova skulle hämta saker då hon ville följa med dom hem och sova där över natten.

Nu ska stora pågen somna , alltid lika intressant han är mög trött efter denna dagen. Men alltid lika envis.
Min minsting sover sen 2timmar tillbaka. 😎

Nu ska vi hålla kväll kram på er

Likes

Comments

Sitter och tittar på sambon när han fixar maten 😁😎så det ska vara haha. Jag har det bra jag, inte många måltider jag fixat sen det blev vi. Men kanske också för att han älskar att laga mat, jag tycker det är mög tråkigt. Så han har större intresse ,bättre erfarenhet samt uppväxt med en kock till pappa.

Tror allt att jag då håller mig så ofta jag kan från spisen och sköter tvätt och städning istället. Och så är jag ju mamma hela dagarna. Tycker faktiskt vi har hyfsat bra uppdelning här hemma på arbetsuppgifterna. 
Hur ser det ut hos er? vem sköter vad?

Så Marley är nu nattad och nu blir det snart middag och sen slappe. 😊

Likes

Comments

Ytterliggare en sådan skit tråkig dag, solen lyser men nej då blåser det istället som bara den. Jag vill komma ut, och känner verkligen att jag längtar efter bättre väder nu. Behöver få kunna gå på promenader , mata ankorna med barnen. Och bara få andas in den friska luften och låta solens strålar tränga in i huden. Jag behöver verkligen det. Och hade behövt det nu. Tror allt att vi får försöka oss ut idag och blunda för vädret för stunden. 💖 hur ser er dag ut?

Likes

Comments

Börjar första dagen skit bra med regn 👎
Mannn slutade tidigare idag då jag skulle till tandläkaren. Var inte nöjd efter förra besöket då jag hade ont, så dom fick göra om lagningen. Min lillebror var snäll och körde mig dit i ös regnt. tänkte bättre att gå hem än dit för hemma kan man alltid byta kläder direkt. Så slapp man bli förkylld 😊.

Är så glad att jag har så snälla personer runt mig, i kväll när stora pågen skulle nattas, han är inne i en jobbig period så det är ett helt aventyr med nattning av han. Så somnade jag sidan om han för en gångs skull. Sambon väckte mig halv tolv hahha.
Så vi kollade lite farmen. Och snart är det dags att krypa ner i sängen och sova.

Vår gå vagn som elliot hade när han var liten tog vi upp från förrådet i hopp om att Marley skulle ha den. Men nehe bromsarna till ljulen är sönder så blir att köpa ny. Marley reser sig mot exakt allt. Och har dessutom släppt några gånger och stått kvar en kort stund. Allt går så fort nu. Och man märker verkligen att han vill upp och gå. Så detta blir spännande. 😁💖

Elliot fotat sina fötter med min lur idag, alltid kul att kolla massa bilder när han haft den. 😅😅

Likes

Comments

Idag blev det Leos lekland med barnen, dom stora sprang på sitt håll och jag och sambon satt med Marley inne på knatte avdelningen. 😘😊 sen blev det fika, och Elliot fick en mössa med Leo lejonet på.

Strax pizza och sen Melodifestivalen💝

Likes

Comments

Idag jobbar sambon i bjuv på findus tak, så även om han inte är hemma så känns han ändå nära på något sätt haha 😅.

Så när han slutat så kommer han och hämtar upp stora sonen så han får åka i pappas jobbe bil. Det ser han fram emot hät hemma. Sen handlar dom två på vägen hem igen. Fredag är ju lika med godis om man frågar barnen. Ja hela helgen typ😅😅😁

Ska bli så skönt att bara få umgås och ta allt som det kommer. Inget man måste utan bara sånt man känner för. 😊💞💖

Likes

Comments

Varit en bra dag idag :) känns som om allt håller på att gå åt rätt håll. Marley är fortfarande förkyld men det går väl snart över det med.

Imorgon är det helg igen, gud vad jag har sätt fram emot det. Dottern kommer inte åka till sin pappa då hennes lillebror där har åkt på vinterkräksjukan. Så nej det vill vi inte råka få i denna familjen. Så blir att hon är hemma denna helgen, och sen är hos han två helger i rad istället.

Blir nog Leos lekland eller något sånt. Jag ska iallafall handla lite nytt till marley Mysigt , för det har jag velat ett tag nu. Ska se om jag kan hitta någon fin jacka till honom.😘💖

ha en bra torsdags kväll alla❤
Lånad bild från google

Likes

Comments

En riktig bonna förkylning har han åkt på stackaren. Så har bara varit snorigt, febrigt och gnälligt. ❤

Men han har ju så klart haft sina glada stunder med, massa snackande som kommer nu mer och mer. Jag har tjatat in mamma i huvudet på han men idag på hans pappas födelsedag börja han säga dadada. Inte mamma 😅.

Men tröstar mig själv med att han inte vet vad han säger eller att det där bara är en fas hahahahhahah 😅😅😅

Nä men det är väl skoj för pappa 😁💗

Likes

Comments

skönt att det är ny dag, det gjorde så ont att se hur många blev uppvaktade igår. Och jag känner att det är de lilla som räknas. om det ändå hade varit så. jaja bara att blunda för det som vanligt.

Idag fyller sambon år, så får blir god efterrätt idag mitt i veckan. Bara han får vara glad så 😊

Får blogga mer sen, känner att jag är för deppig

Likes

Comments