Likes

Comments

Finea

Jag och Linnea är tvillingar. Vi är ett par som består av Två individer. Två fristående, unika och självständiga individer. Det finns ju dock såklart en del likheter mellan oss. Genom att kolla tillbaka på gamla bilder kan en som ett exempel förundras över hur vi två har haft en så oerhört samspelt klädsmak- genom hela vår uppväxt. Ganska otroligt faktiskt. Jag antar att det sitter i generna!

(Till och med ang. badmode!!)

(Väskorna)

OBS alla bilder från samma sommarsemester.

Likes

Comments

Linnea, Musik, Vardag

Tjenatjena (igen)! Jag fick feeling för att skriva ett till inlägg. Känner mig alldeles speedad, måste typ lugna ner mig. Att skriva kan väl vara lugnande? Vilket fall som helst, efter jag skrev det förra inlägget så rusade jag iväg för att träffa min studdybuddy/föredetta granne på hennes kontor. Matteplugg stod på agendan. Jag pluggar betydligt bättre bara när någon sitter bredvid och tittar, hjärnan jobbar på bättre och jag blir smartare, no jadri. Får såklart hjälp också. Min läxhjälp är så enormt trevlig, vi har riktigt kul tillsammans, samtidigt som jag lär mig. Förra året hjälpte hon mig dessutom med franska. Innan henne eller Ia som hon heter/kallas, så hade jag läxhjälp via studdybuddy, dessvärre var det KATASTROPH. Han som "hjälpe" mig var tyvärr enormt nervös (antar jag) och hade verkligen svårt att förstå mina uppgifter.

Tur att jag har Ia. Kontoret var himla trevligt, det låg nästan längst upp i ett höghus bokstavligen mittemot centralstationen. Kände mig så himla piffig påväg dit också, hade mina nya blåa tjocktröja och hittade min gamla basker/keps, som btw har blivit så himla poppis nu. Så jag hakar på trenden. Till mitt försvar så levde jag i en basker en lång period av mitt liv, framförallt i femman... därför är jag unik bland alla basic b*tches i basker... ;) jadri.

kunde inte bestämma mig... jadri no jadri

Receptionen i kontorshuset. Rätt trevligt va?

Följande känns passande för en dag som idag. Det är en riktig regn-låt.

Gonatt vänner! <3

Likes

Comments

Linnea, Ytligt

Hejj vänner! Har precis kommit hem från en kort dag i skolan. Åkte en omväg förbi Ica Smelivs för att hämta ut ett paket från... Chiquelle. Först NA-KD och nu Chiquelle... vad håller jag på med? Linnea Wulkan tror att hon har blivit en känd bloggerskan (när kommer rabattkoden??). Skämt åsido, så har jag insett att mecenat och studentkortet ger riktigt trevliga studenterbjudanden hela tiden som jag inte har brytt mig om förrän nu (para knas) och känner mest hur har jag undgått detta?? En får ju minst 20 % på utvalda, ändå helt ok, butiker och affärer etc. Jag köpte två tjocktröjor och fick 20 % på hela köpet :) Dock var båda tröjorna i "one size", var lite skraj att det inte skulle passa, men det gjorde dem! Är nöjd. Enooooormt mjukt material, här sticks det inte!

Så här ser dem ut...

!OBS! Vi har inga bra outfits-speglar i dethär huset, men jag försökte mig på spegeln i M&Ps rum och det blev sådär, meeeeen aja!

favoriten... <3

liiiiite kort i ärmarna >:( tänker att jag kan ha en långärmad svart tröja som kan sticka fram under, det blir nog bara snyggt...!

puss<3

Likes

Comments

Musik, Sofia

Fick rysningar och jättestarka obehagskänslor varje gång jag hörde den här låten i flera år. Det kom som en följd av att Nea spelade den låten en natt då jag drömde mardrömmar och vi sov i samma säng. Tycker forfarande att den är så kuslig och mystisk!!

Grät på Justin Biebers konsert i globen 2013 (var relativt nyss fyllda 13 år).
Enda låten jag någonsin gråtit som en direkt följd av att höra. Det var under min konfirmation.

Den här låten gav mig grov livskris i åttan. Varje gång Linnea satte på den (vilket enligt mig kändes som orimligt ofta) fick jag typ panne och tvingade henne att stänga av.

Mitt mest spelade spotifyalbum. Så bra, avslappnande och mysigt. OBS fett bra film också!!!

Likes

Comments

Sofia, Vardag

Imorse stapplade jag, för tredje dagen i rad, upp ur sängen och ställde mig direkt på min ut- och invända sovtröja. Någon gång under natten slänger jag uppenbarligen av mig tröjan så att den hamnar på i princip exakt samma ställe varje gång. #possessed

Var förövrigt astrött när jag vaknade. Hade personalmöte på Gateau i 2 och en halv timme igår. Kom hem vid 21.30, åt och upptäckte att några bilder jag köpt via instagram av en person som heter Fanny Åström hade kommit med posten!! När jag glatt mig över bilderna, städat mitt rum och gjort vad jag nu höll på med här hemma så påbörjade jag min huvudsakliga kvällsaktivitet, nämligen att slökolla på datorn - något jag inte hunnit med på hela dagen. Att mitt chillande inleddes lite senare än vanligt innebar därmed även att det avslutades senare än vanligt = orsaken till min trötthet.

Kolla fina! Ska sätta upp dem i mitt rum. <3

Både idag och igår stannade jag + vänner kvar i skolan med ambitionen att plugga. Har lyckats göra en ynka mattuppgift under de båda de tillfällena - sammanlagt. Har i stället haft det mkt trevligt med mina kompz under den tiden.

Ida vs. Sarahs mellis - vad säger ni? (Oatly + flapjack vs. smörgårdstårta/trekants- macka med Skagen).

<3pok<3

Likes

Comments

Linnea, Vardag, Musik

Hejjjhejj :) Lyssnar atm på Princess Nokias album 1992 som har släppts på Spotify (!!!). Ohoj, det är riktigt bra. Recommend, recommend! Tisdag är en märklig dag, sån himla mittemellandag typ, inte måndag och inte onsdag. Neuropsykologi och gymnasiearbete stod på schemat idag. Har kommit fram till att jag ska skriva om demonstrationer på gymnasiearbetet istället och då bland annat ta upp det fruktansvärda som hände i Charlottesville. Om ni har missat detta så var det kortfattat en demonstration med nazister och rasister etc. som propagerade för "vit makt". Detta skapade en motdemonstration och mitt i allihopa körde en bil in i motdemonstrationen. Förfärligt. Tänker att min frågeställning kan vara något som följande "Hur påverkar demonstrationer på samhälls- och individnivå?". Måste rådfråga med KC eller Ann... Drog till KB för att luska ur mer fakta om demonstrationer, gick tyvärr därifrån utan vidare lycka. Får nog gå tillbaka dit i veckan eller nästa vecka. Får se.

På tunnelbanan hem från KB läste jag ur min engelska bok "Half of a yellow sun" av Chimamanda Ngozi Adichie. Hittills har jag kommit 17 sidor och ska ha läst ut den om 2 veckor... jag kämpar på. Nejmen tycker faktiskt att den är rätt bra, men måste läsa mer för att komma in i den. Nu ska jag nog plugga lite matte.

PoK

Likes

Comments