Vi ankom tirsdag eftermiddag, og indlogerede i denne lejlighed som jeg fandt på airbnb hjemmefra. Hosten hedder Jordi, og mødte os ved ankomst, han har flere lejligheder rundt omkring i hele byen.
Vi er rejst herned med 7 kufferter, en autostol til bilen og en klapvogn. Jeg har kun lejet lejligheden, der er fuldt møbleret i en måned, og heldigvis har vi mulighed for at forlænge endnu en måned hvis der er behov for det. Der er masser af ledige lejligheder, som jeg kan leje i minimum 1 år ad gangen, både møbleret og ikke-møbleret, men jeg vil gerne være i det helt rigtige område. Og fordi vi kun lige er landet 5 dage siden, så er jeg kun ved at lære byen at kende. Vi er lidt oppe nord-på i byen, 20 min fra stranden. Sean og Dexter, starter nemlig op på den internationale som ligger i området.
Men lige nu, fungerer den perfekt for vores lille familie, og der er alt hvad vi skal bruge💕

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

SPONSORERET

Jeg har været på en del roadtrips i mit liv…. Både fordi jeg elsker at rejse, men også fordi mit liv altid har budt mig de fede køre-oplevelser i livet…

En ting er at jeg ikke kan leve uden min bil, men sandheden er at jeg ELSKER at køre bil, haha.. Jeg ved det godt, det ikke er alle kvinder som har det på den måde, men jeg har altid været MEGET tilpas bag et rat.

Lige nu har du mulighed for at vinde et rejsegavekort med FDM travel - læs hvordan længere nede i indlægget.

Nu foregår mine roadtrips for det meste med mine to dejlige drenge, men i gamle dage tournerede vi med Savage Garden i Europa over flere måneder, selvom jeg ikke sad bag rattet, men sad bag i tour-bussen, så er ‘roadtrips’ bare en rigtig fed måde at rejse på. Vi var dengang også på tour med Backstreet Boys igennem det meste af USA - 6 store tourbusser i 3 måneder, hvor hyggen hver aften ved at køre fra A til B stadig er et stærkt minde for mig. Hver aften kravlede vi op i seng - rullede os ind i vores ‘buncker’ - faldte i søvn og vågnede op i en by, et eller andet nyt sted på kortet. Det var en uforglemmelig rejse...

Da jeg var barn, rejste vi hver sommer på roadtrip, med bil og campingvogn. Mine forældre havde ikke mange penge, og det var en god måde at tage 4 børn på eventyr over sommeren. Vi kørte ikke kun Danmark rundt, men også Sverige og Norge. Det har jeg stadig tilgode at opleve med drengene - altså med campingvognen - men mon ikke vi kommer til at opleve det på et eller andet tidspunkt i fremtiden ;)

Det er gode roadtrip minder jeg har med i rygsækken. Og de minder vil altid leve i mig. Nu med mine egne børn, vil jeg gerne give dem gode rejse oplevelser - og det gør vi ofte med et fly til udlandet men der er weekender, forlænget weekender og helligdage, hvor vi tager en roadtrip til en eller anden by i Danmark. Vi har været nogle gange i Århus, og for et par weekender siden, blev det en tur til Fyn.

Mine 2 drenge, de elsker også biler. Sean er godt nok en fodbold freak, og går nok op i biler som en meget ‘normal’ drenge agtig måde, som man nu gør i den alder. Seans aller første ord han nogensinde sagde var ‘bil’ ;) Sean elskede som lille barn at køre bil, han slappede af og hyggede sig ved at kigge ud og opdage verdenen. Dexter derimod fuldstændig modsat! Han har ALTID hadet at køre. Så der har været nogle stressende perioder hvor jeg ikke har haft lyst til at køre alt for lange ture med ham, i frygt af at han ville blive ulykkelig. Sådan var det i alt for lang tid - faktisk det første halvandet næsten 2 år af hans liv…Men jeg var meget opsat på at det skulle ændres, for jeg nyder det, samme gør Sean, så det vigtigt at han også ville lære at nyde det sammen med os. Og hør nu her; NU elsker han biler. Han har forstået hvad det er, og han syntes de seje. I øjeblikket næsten hver eneste eftermiddag, sætter vi os ud i bilen og leger han kører en tur. Og han elsker det. Nu kan vi tage en weekend-tur til Fyn, og resten af Danmark, jubiiii….

3 skridt mod at vinde en ferie med FDM Travel til 30.000 kr.

1. Ta’ et billede fra din ferie
2. Upload det på Instagram med en kort beskrivelse af hvorfor du vil huske netop dette øjeblik
3. Hashtag : #fdmmeddigpåvejen

For at deltage i konkurrencen skal du uploade et billede af det bedste øjeblik fra din bilferie. FDM udvælger det bedste billede og konkurrencen slutter den 23. oktober 2017. Ved 1000 deltagere har du 1/1000 chance for a vinde. Præmien er et rejsegavekort til FDM Travel til en værdi af kr. 30.000. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Der udvælges kun én vinder.

* Bilen holder stille, og motoren er IKKE tændt på ovenstående billede.

Likes

Comments

Klokken er lige slået midnat, det er min fødselsdag, og jeg har lige puttet begge drenge inde i sengen. Vi er på Hotel La Florida på bjerget Tibidabo i Barcelona på ferie og boligjagt. Vi hygger og ligger ved poolen, holder sommerferie, men i stedet for Zoologisk have og andre seværdigheder, er vi rundt og kigge på forskellige boliger. Frederik er her også i Barcelona, og Sean hygger bl.a med sin far nede ved vandet, med paddletennis og vandsport.

Jeg har gået rigtig meget rundt de sidste dage i Barcelona. Mine fødder gør ondt! Det er først nu, at jeg har fundet overblikket over denne spændende - og meget store - by. Altå bare zone-områderne, så jeg kan planlægge en hverdag bedst! Jeg har altid været i Barcelona som turist, på forskellige måder, før og uden børn, og naturligvis de fleste gange her de sidste år med børnene. Nu er situationen lidt anderledes med hvordan man skal bo her, når man ikke er turist. Dem som har oplevet byen, har muligvis også oplevet en 'traffic-hour'. Lang lang kø!
Mit udgangspunkt er, at det praktisk skal være nemt. At dagligdagen fungere. Kørsel til og fra skole, og til andre efterskole aktiviteter - her tænker jeg selvfølgelig på Sean’s fodbold som han går meget op i, og som bl.a er en stor drive for at være flyttet til byen. Dexter er så lille endnu, at hvilken som helst by ville være skønt at flytte til, så længe han har sin familie - så er alt godt. Men Sean er større, 9 1/2 år, hans mening har en betydning. Var vi flyttet til hvilken som helst andet land, ville det altgørende handle om hans trivsel, i både skole og hobby. Samme med Dexter, men mindre børn har nemmere ved at 'adapte'. Eftersom Seans passion er ligger i fodbold, og hans yndlingshold er Barcelona, så er det meget mere spændende for ham, at flytte hertil end til f.eks Marbella, som har nogle flere varmere dage på årsbasis, og netop den by var den første udenlandske by som var oppe at vende, da tanken og beslutningen kom, at flytte til udlandet og prøve et nyt eventyr;)

Nå men nu står vi her, på sommerferie og boligjagt. Jeg har skærpet området ind på hvor vi vil bo, så det bedst kan betale sig for os alle sammen. Og et dejligt område, som jeg forestiller mig vi kommer til at leve i. Når man kigger på Barcelona kortet, så er det oppe nordpå i Barcelona - ca 20 min fra stranden, i området Pedrables og Bonanova. Hvilken bolig det præcist bliver, skal jeg beslutte mig for, (som i lige om lidt!!!!) og jeg har givet mig selv en deadline, at det skal være inden ugen er omme. Vi flytter fra Danmark her til Barca sidst i August, fordi drengene starter på skole den 7 september.

Imorgen (idag) er det min fødselsdag, og vi skal på boligkig, en kl 13 og en kl 16. Jeg har allerede nu, en fornemmlese af at den vi skal se klokken 16 er BOLIGEN (kryds fingre) vi skal bosætte os i det næste års tid, i vores nye eventyr, med en ny hverdag, i et nyt land, som lille familie… Jeg er SÅ spændt, og så skræmt på samme tid. En ting er at flytte lejlighed eller hus, eller til en ny by…, men til et nyt land❣️- og så med 2 drenge under mine vinger - og selvfølgelig også deres fædre - men det er drengene som kommer først i det her, det er valgene omkring dem, fordi hvis det spiller så falder alting på plads. Jeg vil jo kun have det bedste for dem; skole, miljø og alt andet som følger med. Jeg glæder mig til - og over - at om et lille år, tror jeg at vi mere eller mindre taler ok spansk;) Det er en kæmpe gave at lære sproget. Drengene vil altid kunne bruge det til noget. Det er en vild følelse, at være ude af ens ‘comfort zone’, hvor alting er langt fra hverdag og man ikke lige kan bunde endnu, men at man fra scratch skal skabe fundamentet for en hel ny hverdag…

Jeg sidder heroppe på toppen af Barcelona. Hotellet har den vildeste udsigt over hele Barcelona by. Jeg har hver aften de sidste 4 nætter siddet og kigget udover byen, og trukket nogle dybe og lange vejrtrækninger. Finder overblikket. Laver mentale lister, planlægger og regner på det økonomiske, om hvordan det kommer til at løbe rundt. En flytning koster, et depositum, en ny leaset bil, listen er lang. Man 'investere' i en ny hverdag. Og så kommer tankerne igen: Jeg gør det virkeligt! - jeg flytter med mine drenge ud på et eventyr. Planen har langsomt taget form, mange praktiske ting ( ting jeg aldrig har tænkt over at nogensinde skulle tage stilling til) er igang med at udføres - meget papirarbejde og planlægning med alting. Det skal nok falde på plads, det ved jeg det gør, sikkert med nogle bump på vejen, men som det naturligt vil forløbe sig. Jeg er ved at gå til af uro indeni nogle dage, men prøver at kontrollere og holde fokus på mine tanker, og prøver acceptere at tingene nok skal lande, lige hvor det er ‘meant to be’…. Og hey, vi må bare starte et sted, og så udvikler det sig. Jeg kan mærke at der er en rigtig god energi med dette kommende kapitel i vores liv, jeg kan mærke det når jeg er lige her. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre måde at gå ind i mit 35.år på…

Et nyt eventyr gør mig endnu mere levende, nye oplevelser er rundt om hjørnet og jeg glæder mig over livet!

På boligjagt... Spansk stil og niveau er lidt anderledes. Jeg har set meget forskellige slags lejligheder, huse, nye og gamle, i mange områder, efter vi har været her nogle gange i løbet af året... Og nu er vi tæt på mål!

Mine drenge er min styrke, - med dem i rygsækken, kan jeg alt… <3

Likes

Comments

Igår havde jeg drengene med på deres aller første tur i vandflyveren som går mellem København og Århus. Jeg har tidligere prøvet at flyve med vandflyveren - men på Maldiverne - så havde virkelig set frem til at drengene skulle opleve den, og det havde de også! Jeg er nok ikke den eneste som er skuffet over det danske sommervejr, og fordi vi mere eller mindre er hjemme hele sommeren inden vores Barca eventyr starter efter sommeren, havde jeg virkelig glædet mig til masser af hyggelige strandture og oplevelser rundt i DK. Men det er ikke blevet til forfærdelig mange af dem endnu. Derfor havde jeg endnu mere optur over at skulle give drengene en på opleveren:)

Udover at det er mega fedt at kunne komme til Århus på 45 min, så er turen simpelthen også bare så smuk. Jeg elsker at se Danmark fra forskellige vinker, og må nok indrømme at jeg elsker at opleve den fra oven🙌🏼

Drengene elskede selvfølgelig turen, og Dexter havde virkelig en fest. Han er også meget vild med flyvemaskiner generelt, så det var så fedt at se hans reaktion. De små høretlf han sidder med, kan tændes og så tager det støjen, så det ikke er så højt. Udsigten er smuk på hele turen, og inden man har set sig om, stiger man af og er i centrum Århus... Det bliver ikke vores sidste tur med Seaplanes:)

Der er check in i loungen på Nordre Toldbod 29 når man flyver fra KBH - den ligger lige overfor Løgismose butikken. Og man skal være der senest 20 min. før afgang. Se flere detaljer på Seaplanes.dk - derudover har de også et lækkert tilbud her henover sommeren og frem til 4. aug - hvor prisen kun ligger på kun 997 kr. pr. vej. Normal pris er op til 1797 kr.

Indlægget lavet i samarbejde med Seaplanes.dk

Likes

Comments

Jeg var som teenager, en af de hurtige som udviklede sig meget feminint, med bl.a store bryster, og det var ikke noget jeg på den måde havde lyst til at vise hele verden. I mit unge hoved, havde jeg endnu ikke lyst til at tiltrække den opmærksomhed jeg oplevede med det modsatte køn, så jeg fik allerede dengang en ret dårlig holdning, hvor jeg krummede ryggen og 'gemte' brysterne væk. Det sidder desværre stadig i mig den dag i dag, - min knap så sunde holdning, og selvom jeg er meget bedre til at rette ryggen, på f.eks billeder eller når jeg er ude blandt folk, så befinder jeg mig stadig i at bemærke min egen krummede (ryg)holdning når jeg slapper af eller f.eks når jeg sidder tilbords. Udover det ikke er særlig pænt, så er det heller ikke sundt for ryggen. Jeg træner bl.a for at styrke min rygholdning, og netop derfor er jeg nok mere bevidst om den nu - og de tanker det har sat gang i hos mig er ikke at udvikle at falde mere sammen med årene;) Jeg bliver jo ikke yngre vel, haha. 35år om 10 dage... Som mange andre med dårlig holdning og lettere rygproblemer har jeg forsøgt at forbedre det, og udover træningen virkelig hjælper, så har jeg fundet en sort stram t.shirt som hedder Myposture.dk - en holdningskorrigerende t-shirt som hjælper kroppen med at slappe af, uden at ryggen krummer sammen. Den hjælper virkelig mig! Den fungere på den måde at underaktive muskler bliver stimuleret, din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med. Den er stram, men ikke på en ubehagelig måde.

Teknologien i MyPosture er specielt gode, hvis du i forvejen oplever irritationer, smerter og spændinger i ryggen i løbet af en almindelig dag. Det gør jeg. Alle mine 'bekymringer' eller spændinger sætter sig altid i ryggen. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring - derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

Man vælger sin størrelse udfra et størrelsesskema, hvor man tager udgangspunkt i ens vægt og højde. Trøjerne kan bæres indenunder en almindelig top/t-shirt, om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe👌🏼❣️Lige nu kan du få 50% ved køb her


Indlægget er lavet i samarbejde med Myposture.dk

Likes

Comments

Sponsoreret

Sommersæsonen går og venter sig her i Danmark - solen titter dagligt frem, men syntes dog strandvejret gemmer på sig lidt endnu! Men men men, til alle jer heldige, som allerede befinder sig i varmen, eller inden længe hopper på et fly sydpå, betyder det snart, solrige dage med strand, bikini og solbadning. Åhhh jeg er sååå jaloux. Jeg går og glæder mig, men vi rejser først til Barcelona om et par uger - og det bliver begrænset med solbadning og strandhygge, men mere om at beslutte sig for en kommende bolig.

Jeg krydser fingre for at strandvejret i Danmark snart for alvor snart melder sin ankomst. Sommeren er bare årets dejligste sæson - i hvertfald i mine øjne - og en virkelig dejlig tid at nyde, - men røde knopper og indgroede hår kan være med til at begrænse lysten til at vise sig frem i badetøj. For der er da bare ikke noget værre end et udslæt!

Jeg har testet denne serie fra RFSU den sidste måneds tid, og nu står disse 3 produkter, som fast beauty-rutine ude under bruseren. RFSU's anerkendte Intim Shaving serie fokuserer på de følsomme intimområder, og hjælper med at opnå fine resultater efter barbering, så vi kan nyde sommer og sol, uden at bekymre sig om røde knopper. Jeg syntes alle produkterne er rigtig gode, og supplere hinanden godt. De er både effektive og så er priserne også i den rigtige gode ende på ca 49kr stk!

RFSU's intimserie består bl.a af:

Easy Shave Gel skaber en god glideeffekt på huden og gør arbejdet nemmere for skraberen. Easy Shave Gel modvirker irritation og efterlader huden silkeblød. Gelen er gennemsigtig, så man kan se præcis hvor man barberer sig og undgå rifter og indgroede hår.

Cooling Balm påføres efter barberingen og fungerer som en kølende after shave. Cooling Balm lukker porerne efter barber- ing og mindsker hudirritation og røde knopper, samtidig med at den er fri for parabener.

Ingrown Hair Cream er en eksfolierende creme med frugtsyrer, som modvirker indgroede hår. Cremen skal bruges mellembarberinger og skal ikke skylles af efterfølgende. Bør ikke anvendes, hvis man er allergisk for AHA-syre

Alle produkter er både milde og skånsomme for en følsom hud. Produkterne fugter og plejer huden, så man ikke tørre helt ud og hjælper før, under og efter barberingen, så du kan opnå det bedste resultat.

Serien er primært henvendt til intimområderne, men kan sagtens benyttes til barbering og pleje af alle andre områder på kroppen. En rigtig god serie, som jeg varmt kan anbefale jer <3

RFSU Intim Shaving serien er gynækologisk og dermatologisk testet, og forhandles hos Matas, Bilka og Føtex

Likes

Comments

Igår filmede jeg et Tv-program som hedder Nærkontakt. Det kan være der er flere af jer som har set programmet, da det rullede henover skærmen på Kanal4 med første sæson. Jeg var så heldig at blive spurgt om at medvirke her i anden sæson som kommer til efteråret, og jeg glæder mig selv til at se, hvad der kom ud af de mange optagelser vi lavede igår. Wow, mit hoved er påvirket af min dag igår, ikke på nogen negativ måde, men der var mange informationer som kom min vej igår, og jeg har lyst til at bruge dem alle til noget.


Programmet består af at vi som medvirkende, møder 3 forskellige personer. Den første hed Krumme som er håndlæser, og hun læste min hånd og fortalte mig lidt om mig selv, hvor jeg står nu, og hvad jeg har mulighed for. Den anden person, hed Sebbastian Lorantius, som kan tale med de afdøde. Så det var spændende at se opleve om han nu kunne nå frem til en hel speciel person som jeg søgte! Og sidst men ikke mindst, den 3. person hed Rikke Hertz, som arbejder som karriererådgiver og coach. Og det var virkelig powerfuldt!

Jeg kan desværre ikke gå så meget i detaljer omkring hvad der præcist skete, og mine mange følelser - for det skal jo naturligvis holdes tæt, indtil programmet bliver vist, men jeg må godt sige, at det var en stor oplevelse for mig at være med. Nedenfor kan i se min 'session' med Krumme, og den blindtegning som hun fik mig til at tegne af min egen hånd, hvor jeg ikke måtte se hvad jeg selv tegnede;)

Jeg blev sat sammen med 2 skønne mænd: Skuespiller Jens Jørgen Spottag og Journalist/debattør & Tv vært Abdel Aziz Mahmoud - og hvor er jeg bare glad for en hel fantastisk dag jeg havde sammen med dem. Vi kendte ikke hinanden på forhånd, og vi vidste heller ikke hvad vi kunne eller skulle forvente, men jeg har det som at efter 15 timer i intensivt selskab med dem, i den lille bobbel vi var i, at jeg lærte dem at kende på en anderledes måde.

Naturligvis snakkede vi meget op religion og spiritualitet.. Om hvad vi selv troede på, og hvordan vi ser verden i forhold til det. Vi fik nogle interessante samtaler og oplevelser, og en dag som igår, sætter virkelig stof til eftertanke...

Kan ikke lade vær med at tænke på, hvor mange der egentlig tør at tro på noget, og hvad folk mest tror på. Er der virkelig mere mellem himmel og jord, eller er det bare noget fjol, fordi vi mennesker har behov for at tro på et eller andet.. Min personlige mening er at der helt klart findes mere mellem himmel og jord...., men hvad jeg præcis tror på, må jeg hellere vente med at afsløre, for det kan i høre mere om i programmet;)

Mine skønne sko er fra Hafnium - og min ankel kæde er fra SzhirleysShop

Håber i alle nyder sommeren indtil videre, og er heldige at være rejst herfra! Jeg bliver nødt til at holde fokus og tænke på mit mål, for det eneste jeg har lyst til disse dage er at rejse til varmen. Men det bliver nok ikke til meget ferie lige pt - måske kun en lille weekend i sydfrankring - men der er skal ordnes og pakkes ned hele sommeren, klar til afgang til Barcelona <3

XOXO

Likes

Comments

Sponsoreret


There's a new APP in town, and it's here to get USED and noticed!!!

Zadaa er en app, som på rekord-tid, har fået rigtig mange brugere i hele norden. Nu er den endelig i Danmark, og den hjælper dig med at sælge og købe tøj, der passer dig og din krop, ved at forbinde dig til folk, der har en lignende størrelse og stil. Hvor sejt er det lige? Lyder smart ikk, læs videre for at forstå konceptet, for det er gennemført!

Jeg er jo ved at rydde ud i alt herhjemme, og nu er jeg kommet til tøjet, som kraftigt skal ryddes ud i. Og fordi min tid er så presset for tiden, så er det helt perfekt at kunne sælge ud her online, på en app lige ved hånden, som gør tingene lettere for en. Jeg har prøvet andre apps, men syntes at Zadaa gør sig aller bedst, fordi det er så nemt og lige til. Især fordi man også på sin profil, indtaster kropsbyggelse, vægt og højde, så man kan fornemme om det tøj man køber ville kunne passe én selv. Det hjælper meget i forhold til når man køber tøj til sig selv, men i aller højeste grad også når andre køber fra dig. Der er langt mindre spørgsmåle at svare på - og det er virkelig rart for mig;) No offense, men salg af brugte klude, skal ikke være besværligt eller tidskrævende. Endnu en fed feature er Zadaa Protection - de holder simpelthen på pengene indtil køber har modtaget og godkendt pakkens indhold. Så er man garanteret ikke at blive snydt på nogen måder!Sådan virker det:

Når du logger ind for første gang, indtaster du nogle oplysninger omkring dig selv. Højde, vægt, sko og tøj størrelse. Derefter kan du starte med at uploade dine egne billeder og beskrivelser af tøj, pris fra ny og hvilken pris du sætter din item til salg for. Hvis du ikke vil sælge noget med det samme, kan du bare starte med at tjekke alle de forskellige varer ud.

Jeg fik meget hurtigt spottet disse lækre vintage jeans, som ville være perfekte til sommeren, så dem har jeg lige købt til mig selv;) Med meget få kliks, var de købt, og jeg fik en meget hurtig tilbagemelding fra sælger, at shortsne allerede er på vej afsted til mig... Jubiii!Det er rigtig nemt at bruge Zadaa's pakkesystem. Zadaa har nemlig deres egen smarte systemløsning på forsendelserne. Det koster kun 30kr på tværs af hele landet, da de samarbejder med fragtfirmaet DAO365 - og det kommer virkelig os brugere til gode.

Når man har solgt en vare, modtager man en kode, og når man pakker varen klar til at sende afsted, skriver man koden på pakken. Så afleverer man pakken til en af de 650 servicepunkter, der findes i nærheden af dig. Det fede er også at man ikke skal stå og skrive en adresse ned til når pakken skal sendes. Køberen bliver informeret, når pakken er klar til hentes. Wupti, det er så nemt, og virkelig god service!Hvis du opretter jer HER , så kan i klikke ind på discover funktionen - det er det lille 'øje' nederst - og så kan i finde mig der. Klik ind på min profil og få det fulde overblik af mine ting til salg - og så KØB det hvis du får lyst;)


Her kan i se nogle af de styles som jeg har sat til salg på ZADAA - resten kan i se på app'en.

Hvis der er interesse for tøjet, og er bliver solgt, så har jeg en del mere tøj som jeg sælger løbende😍

Super cool oversize bordeaux bomberjakke fra Number Nine. Jeg beholder den selv i sort, men sælger denne fine sag.

Bomber jakke fra Culture, med lyserød ærmer og blomster/fugle broderi.

Jakke i lys/mørke -blå denim fra Custommade, med fryns. En rigtig fed jakke, som jeg har været rigtig glad for.

En tynd og let kimono, den er ret lang og giver et ret lækkert boheme look. En must have til sommerens festivaller. Jeg købte den online på FreePeople, men kan ikke fåes længere. Der har været en del efterspørgelser på denne, så har besluttet mig for at sætte den til salg;)

Pels lavet af kalkunhår, i en støvet pink. Den er fra Style Butler, som desværre ikke er med os længere, men deres lækre tøj har jeg stadig en del af. Jeg får desværre ikke brugt jakken, selvom jeg syntes den er overdrevet fed. Så jeg syntes en anden skal have muligheden for at overtage den.

Sidste sommer rockede jeg dette outfit. En boheme kjole / lang top med støvler til. Det kan købes seperat. Kjolen er fra FreePeople, og skoene fra Unmade Copenhagen. Psssst.... Støvlerne er simpelthen så behagelige, og er kun gået i et par gange.

Husk nu at genbrug altid er bedst. Det handler jo ikke (for mig) om at 'tjene' nogle små-øre - men at der er faktisk er nogle som ville blive lykkelige for noget af det tøj, som du jeg har hængende bagerst i skabet og som jeg aldrig bruger alligevel.

Jeg går 100% ind for genbrug, fordi jeg syntes at der bliver masseproduceret alt for meget tøj i verden, og det ødelægger vores smukke planet. Så selvom tøj og fashion er fedt, så skal vi prøve at tænke os om, og tænke i de bæredygtig retninger så meget som muligt - Køb mindre nyt, køb mere genbrug, og sælg dine gamle klæder, så andre kan få gavn af det;)

Likes

Comments

For lidt mindre end 2 måneder siden startede jeg med at træne hos personlige træner Marie Louise Cramer. Jeg var rigtig spændt på at starte op med en hel anden slags træning, end jeg har haft trænet med Camilla Malmberg. Jeg kan godt li' at varierer min træning, og lave forskellige slags træning, så jeg ikke går 'død' når det begynder at kede mig. For der kender jeg mig selv godt nok til, at så kommer jeg ikke ud af døren. Jeg får nemlig lavet flere forskellige undskyldninger i mit hoved til hvorfor jeg heller ikke når træningen Idag, fordi jeg har alt muligt andet som skal ordnes... i kender det nok!

Nå men jeg er heeeeelt vildt glad for at gå hos Marie Louise. Hun er godt nok sej, - det bliver ALDRIG kedeligt -og så presser hun mig, på de helt rigtige tidspunkter, og giver plads og forståelse på andre tidspunkter når der har været behov for det. Jeg syntes ikke der er noget værre end når man får dårlig samvittighed, og det giver hun mig aldrig, tværtimod, hun booster min styrke, giver mig lyst til at præstere endnu mere og støtter mig som person, og det får mig kun til at yde endnu mere!

Jeg kan mærke jeg er blevet stærkere, og at jeg har tabt mig - og blevet mere spændstig flere steder - ligesom jeg ønskede mig!

Se videoen nedenfor, fra vores træning Idag.

Jeg har på små 2 måneder opnået: start (01.05) til i dag (28.06)

Vægt: 65,2 til 62,6 (-2,6 kg).
Muskelmasse (SMM): fra 26,2 kg til 27,2 kg (+1 kg) - min væskemængde i kroppen (TBW) var 34,7 ved start, og 35,7 kg i dag (+1 kg).
Væsken binder sig i muskulaturen, så en del af denne væske kan også påvirke min muskelmasse og gøre, at min muskelmasse synes større, end den egentlig er.

Pointen er mest af alt, at min muskelmasse IKKE er faldet, til trods for vægttab, hvilket er det primære mål. Muskelmassen er fastholdet, måske steget en smule, pga styrketræningen og min kost!

Fedtmassen er reduceret fra 17,7 kg til 13,8 (-3,9 kg). Jeg har altså reduceret min fedtmasse med næsten 4 kg på under 2 måneder, det er helt VILDT sejt! Tak tak tak sødeste MarieLouise❤️

På billede ovenfor, viser den mine tal da jeg mødte op i CramersStudie første dag.

Billede nedenfor er fra imorges 💪🏽

Jeg træner ca 2 gange om ugen med Marie Louise, og prøver at supplere op med 1-2 løb også. Det lykkedes ikke altid. Men så prøver jeg være lidt mere aktiv med drengene den uge hvor det glipper. Min kost er jeg naturligvis også opmærksom på, men jeg spiser generelt sundt, og ønsker ikke at blive fanatisk på nogen måde, for det passer ikke til min person. Hvis jeg har lyst til kage så spiser jeg en kage, ikke hver dag eller flere af dem, men jeg spiser altid som jeg vil, fordi jeg er et madøre!

Jeg lover at lave en update igen slut på sommeren. Ville være så fedt hvis tallene rykkede sig ydligere - selvom jeg allerede er mega glad og tilfreds for resultaterne so far - men de tal giver mig kun motivation til at give den lidt mere gas den sidste tid jeg stadig bor i DK!

Mit ønske er nok at lande på de 60 kg og kunne lave chin-ups selv😍😊 uden ML's hjælp🙏

Likes

Comments

Udover at bruge størstedelen af min tid med mine dejlige drenge, går det meste af tiden med at få løst diverse i forhold til vores udenlandskflytning. Der er så mange ting på 'to-do' listen, og målet er at få sat flueben ud fra alle opgaver som skal nåes inden de næste to måneder - faktisk så meget som muligt, og som er realistisk den næste måneds tid da Barcelona by mere eller mindre lukker helt ned i august måned - som vores uge 29 & 30 herhjemme i Danmark. En ting er at flytte hjem, men det er en hel anden sag at flytte land... Phew der er meget hele tiden, men jeg er sikker på at jeg får så optur over det, når jeg står på den anden side og er kommet igennem det.

Planen var at holde et stort havesalg i weekenden som jeg skrev på bloggen en lille måneds tid siden, men pga vi er uheldige med sommervejret her i Danmark, og det efterhånden mere minder om efterår end sommer - med alt for kolde temperatur og regn - så er jeg nødt til at aflyse weekendens havesalg. Som det ser ud nu, bliver det regnvejr både lørdag og søndag, og da det er en stor del som skal rykkes ud i haven, vil jeg ikke risikere at ødelægge inventar pga regn. Så det er desværre en for stor chance at tage.

Jeg tænker over hvad jeg så skal stille op, lige nu bliver det nok bare senere på sommeren, når sommervejret beslutter sig for at vise sig mere end en enkelt eller to sammenhængen dage. Jeg lover at holde jer opdateret omkring det, da der virkelig har været mange af jer som har skrevet og vist stor interesse om at købe de forskellige ting:)

Jeg syntes det er super deprimerende ikke at kunne rejse på sommerferie med drengene, når vejrudsigten ser sådan her ud!!! Det slet slet ikke fair, men vejret bekræfter mig kun mere i at vores flytning til Spanien bliver med god grund, da jeg længtes dagligt efter varme og sol, hele livskvaliteten er så anderledes med lidt sol, især fordi det påvirker mig og mit humør så meget som det gør...

Jeg ønsker alle jer som er så heldige at skulle rejse til varmen, en virkelig dejlig sommerferie. NYD DET, jeg er slet ikke misundelig;)

S

Likes

Comments

Indeholder reklame

Idag startede jeg dagen med at mødes med pigerne inde i Mac cosmetic shoppen på Købmagergade. Nicci Welsh tilbød Szhirley og jeg, at få opgraderet makeup tasken, og det takkede vi pænt JA TAK til. Dem som kender mig ved at jeg er en smule OCD nå det kommer til at orden, jeg elsker når ting bliver stilt op pænt, ordentligt og i en rød tråd. Det kan man godt sige at MAC cosmetic butikkerne er gode til. Det er så indbydende, at man har lyst til at købe en hel masse, man i virkeligheden ikke har brug for. Nå men, derfor var det så perfekt at Nicci, rådgav mig, og a vi kun valgte produkter som jeg har brug for. Hun om nogen, kender mit ansigt, og hvilke farver der er gode at bruge. Se længere nedenfor, hvilke produkter jeg valgte ud til privat brug. Det skal lige nævnes, at de inde i butikken har de sejeste makeup piger, som kan hjælpe med farver og produkter, så du ikke bliver helt forvirret derinde. Det er godt med en guide som kan sige hvad du præcist har brug for.


MAC pro Copenhagen shoppen på Købemagergade, kører et tilbud for alle kunder i fra idag og 14 dage frem. Du kan evt. tage din veninde eller flere veninder under armen og tag på makeup-shopping💄👄
MAC PRO Købmagergade giver en gratis mascara til alle, der køber for mindst kr. 350,-* (* Vælg mellem In Extreme Dimension og Extended Play Lash.

Gælder t.o.m. 10. juli eller så længe lager haves).

De lækreste produkter og OCD heaven... Jeg har så længe jeg kan huske altid været glad for MAC cosmetic produkter. De er gode og holder godt på huden...

Jeg valgte nogle concealers i forskellige nuancer. Grunden til det er at du ikke har en ensfarvet kulør i hovedet. Under øjnene skal være en tand lysere end f.eks kinderne. Og så er man også mere brun om sommeren, og bleg om vinteren. Jeg købte også en 'Next To Nothing' face color, som er god at bruge i hverdagen. Lidt som en B'n'B cream. Frisker hudens look op, men holder det stadig naturligt at se på. Den er god at bruge i hverdagene - især til typer som mig, som ikke bærer makeup i hverdagene. Jeg tog også en STROBE cream, som er helt fantastisk til at highlighte, især på billeder og photoshoots. Lustre Drops er 'de gyldne dråber' som kan blandes med foundation eller uden, og giver en gylden look. Så så smukt.... Sidst men ikke mindst tog jeg lidt forskellige farver til læberne, bl.a en knald rød farve som jeg glæder mig til at bære - for jeg har ikke haft rødlæbestift på meget længe. Det look skal da så meget dyrkes igen...

Dejlige veninder... Jeg elsker vi kan dele de mange oplevelser vi gør sammen.... Kommer til at savne dem helt vildt når jeg flytter, men ved at jeg kommer til at se dem hver gang jeg er hjemme...

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg er lige kommet hjem fra photoshoot med COMFY COPENHAGEN. Det er en dag jeg altid ser meget frem til, da jeg vi altid har en FEST på vores shoots! Der bliver virkelig grint igennem, og delt mange sjove historier. Det er nu 4. gang jeg er så heldig at være model for deres kollektion og jeg er så glad for de ikke er blevet trætte af mig endnu🙈 Jeg ved ikke hvad det præcist er, men kender i det, når det bare passer sammen. Altså det kan jo være i forskellige sammenhæng, men her mener jeg både 'viben' mellem Comfy pigerne og mig, og naturligvis tøjet - det som om det bare er lavet til at passe på mig:)

Jeg er vild med tøjet - og går virkelig meget i det i hverdagen. I skal glæde jer til de nye styles vi skød Idag, virkelig nogle gode outfits som jeg allerede ved nu i kommer til at rocke!!

Skønne Nini fra NicciWelshMakeupAcademy lavede smuk makeup på mig Idag, og fordi jeg både har haft krøllet, flettet og opsat hår på de tidligere shoots, lavede vi Idag helt simpel makeup og glat hår.

Fotografen som skød Idag er Petra Kleis, en meget dygtig fotograf som jeg har været heldig at arbejde med nogle gange før. Det er så fedt når man skal skyde 52 styles og det går så hurtigt! Så tjekket!

Is that a pose🙈 Omg... Frederikke kan godt li når det ikke bliver for stift og model agtig, så derfor er Comfy's lookbook og billeder altid bare lidt sjovere - og det passer mig så perfekt, for så kan jeg få lov at fjolle igennem...

Vi fik de lækreste hjemmelavede kager på shootet Idag. Tanja som til daglig arbejder med Comfy, har den lækreste kageblog som i kan tjekke ud HER , hvor hun deler en masse lækre kageopskrifter med os, og jeg advarer jer lige på forhånd, munden løber i vand og man får selv lyst til at kaste sig over kagebagning - selvom jeg nu godt ved, at jeg er meget bedre til at spise dem😜 De smagte simpelthen så lækkert...og prøv se hvor flotte de er! Det er gennemført!!

Her står jeg med 2 ud af de 3 skønneste COMFY COPENHAGEN piger... Frederikke til venstre, hun er både indehaver og designer, Katja til højre, og Tanja (kagemutter:) som begge fungere som Frederikke/Comfy's højre hånd. De er en lille trekløver, og samarbejder i den daglige drift og kreative proces som et team - det sjoveste skøreste dejligste team ever❤️

Jeg har filmet lidt på min snap, og har sammenklippet lidt fra bagom shootet som i kan se her:

Likes

Comments

A good day starts with you.
Set the foundation that makes you feel good,
And good will follow...

Let negative thoughts and emotions pass,
Without hanging on to them.

Live life 100% to the fullest, and never apologize for being who you are!

TODAYS OUTFIT
Jakke / Jacket : SAND
T. shirt : Pulz Jeans
Jeans : Pieces
Taske / Bag: Valentino
Hårbånd / Hairribbon: Unmade

Likes

Comments

En lille Update fra Barcelona...

Der sker så meget, så det kan være svært at finde øverblik hvis ikke alting bliver noteret ned, lagt ind i en tidsplan og skrevet ned i min 'to-do' note, ellers husker jeg ikke at tage fat på situationen og få gjort noget ved det.

Det er ikke bare lige sådan at skulle rykke fra et land til et andet. Slet ikke når det hedder Spanien. Det hele foregår på en anden måde. Sådan som vi er vant til at tingene kan blive ordnet hjemme i DK, bliver gjort i et helt andet tempo her. Jeg bor her ikke engang endnu, men kan allerede mærke det, og det er sjovt nok også det ALLE nævner i henhold til at rykke teltpælene til Spanien.

Jeg har en stor flytning forude - men først skal der sorteres ud i et stort hus, hvor noget skal fragtes til Spanien, noget skal blive og resten skal gives væk, sælges og smides ud. Vi har boet i huset i 3 år, og vi har pludselig fået samlet meget sammen, når man bor på 600kvm. Vi har virkelig mange ting, mange små lige gyldige ting. Men også mange ting som betyder noget og som skal gemmes. Hvis man flytter fra hus til hus, lejlighed til lejlighed så kan man 'bare' pakke ned og pakke ud, men en flytning som denne her, skal der tages stilling til meget og handles endnu mere. Og så meget som jeg pludselig skal finde tid til, betyder at jeg skal bruge alt den tid jeg har ( + dobbelt så meget ) og kun få fixet det. Dvs alle de ting jeg normalt laver i min hverdag - som bl.a bloggen får jeg måske ikke lige prioriteret som jeg burde, og derfor får jeg ikke skrevet som jeg gerne ville!

I denne weekend har vi været ude og se på nogle forskellige ejendomme her i Barcelona, tæt på skolen, fordi vi skal finde en lejebolig, hvor vi rykker ind i den første tid mens vi lige falder til. Det kan være vi efter 6-12måneder, finder et andet sted, hvor vi bedre syntes om at være. Den tid den glæde - eller hovedpine. Men det er altså svært at vælge en bolig, fordi jeg ikke kender områderne ordentligt endnu. Der er stor forskel i at være på ferie i et land til at slå sig ned, så udgangspunktet må være at blive i området i nærhenden af skolen, så det er nemt med kørsel frem og tilbage hver morgen og eftermiddag med drengene.

Resten af tiden er gået med sol, strandhygge, 'wining & dining' i denne dejlige by, som jeg virkelig glæder mig til at udforske meget mere så snart jeg bor her. Vi skal her tilbage om små 3 uger, og se på flere ejendomme og tage den endelig beslutning om hvilket hus eller lejlighed som vi skal til at kalde vores hjem i Spanien. Jeg er så spændt:)

Big surprice ( og det er begyndt at blive en dårlig vane) har jeg slet ikke fået taget så mange billeder, fokus har været andet sted!! Men det kommer helt naturligt når jeg har lidt mere tid igen, og jeg kommer til at blogge amok om vores udenlandsk eventyr og de oplevelser som venter os.

Jeg bliver aldrig mættet af at kigge op på den smukke gamle arkitektur i Barcelona. Så meget historie, og smukke steder at se...

Her et view fra et af de huse vi har kigget på😍

Brugte det meste af dagen igår lige her liggende på stranden. Der er hedebølge disse dage, så man kan næsten ikke overskue andet:) Bikinien kan jeg ikke lige på stående fod huske mærket på, for den er købt her i Barcelona i en lille butik.

Weekend i Barcelona er altid en god ide😍

Likes

Comments

Cozy and Comfy i pastelfarver. Igår løb jeg rundt til diverse møder, showrooms inden Szhirley og jeg hoppede i twinning outfits og tog til diverse events og i aften og spiste middag på SktPetri. Selvom min tid er ikke eksisterende for tiden, så prøver jeg at få flettet tid ind til at få hygget med pigerne. Der er stadig et par måneder til at vi flytter til Barcelona, men flyver tiden afsted. Jeg har så meget jeg gerne vil fortælle jer, men jeg har slet ikke haft tid til at sætte mig ned og skrive.. Jeg lover det sker inden længe!!

Anyways, En del har skrevet at de så mit outfit fra IG story og spøger ind til hvad jeg har på. Så det var heldigt jeg lige nåede at skyde et par billeder i haven inden jeg tog hjemmefra.

Bukser og Ruskindsjakke fra Twinset / Undertrøje Comfy Copenhagen / strømper fra SneakyFox / Sko Zara / Briller RetroSuperFuture / Taske Mischa

Likes

Comments

sponsoreret

For en lille uges tid siden skrev jeg om en ny kampagne som TULIP står bag, der hedder Enjoy Together - hvor de sætter fokus på at man som familie skal spise sammen og hvor vigtigt det er at gøre. Hvordan vi gør hjemme i vores familie, kan du læse om lige her

At tildele familien den fornødne tid, efter arbejde - hvor man har tid til at spise sammen ved middagsbordet har en kæmpe betydning, for familiesammenholdet. Jeg syntes det er et rigtig godt og vigtigt budskab som TULIP belyser, og du ka læse mere om hele kampagnen lige her.

Jeg ved om nogen, at som børnefamilie, har vi masser at se til - hele tiden, og det kan virkelig være en udfordring at få det til at gå op tidsmæssigt. Vi har gode og mindre gode uger;) Som forældre har vi altid, alt for meget arbejde og for lidt tid, er det ikk rigtig? Børnenes mange legeaftaler og fritidsaktiviteter efter skole. At forene hele familien rundt om bordet kan være svært. Men med god planlægning, så kan det altså godt lade sig gøre, måske ikke lige alle dage på ugen, men nogen dage.

Der var nogle af jer skønne læsere som skrev både i min indbakke og på min Instagram, om hvordan det fungerer hjemme hos jer, og i kom også med gode tiltag ( og tak for det) til hvordan jeg kunne få endnu mere ud af tiden med drengene - f.eks kunne Sean have en dag om ugen, hvor det er ham og jeg som skal lave mad sammen. Og det syntes jeg er en god ide, for han er blevet gammel nok til at starte med at lære det. Det er win/win, - jeg syntes det er en vigtig egenskab at få med i opdragelsen. Drenge skal også kunne lave mad! Altså det ikke fordi Sean nogensinde bliver kok - han er fodboldgal, men det er godt at kunne finde ud af at gøre forskellige ting i hjemmet og lave mad! Han syntes først det var lidt irriterende, men så blev det meget hyggeligt alligevel 😊

Jeg ved ikk om det når at implementerer sig som en ugentlig ting vi gør, her de sidste måneder vi er hjemme, for der er bare lidt mere run på i øjeblikkket end normalt. Men jeg har noteret det bag øret, og vil gøre det til en ting når vi er flyttet, nyt sted nye vaner. Indtil da gør vi det når det passer ind, rundt om hans fodbold og legeaftaler, og mine mange ting jeg har foran mig....

Tungen, når han koncentrer sig, haha

- Vidste du at 85 procent af de danske børnefamilier i anser aftensmåltidet som et samlingspunkt for familien, men alligevel spiser en tredjedel ikke aftensmåltidet sammen på daglig basis.

Der er lavet nogle undersøgelser der viser at der hver dag er 14% af danske børn, der spiser aftensmad alene, mens forældre har travlt på jobbet eller blot laver andre ting i hjemmet (arbejder, snakker i telefon, kommer sent fra job osv). Dette vil TULIP gerne hjælpe dig med at lave om på, for at man skal være mere sammen - ”man skal spise sammen” - og den vigtigste ingrediens ved bordet er dig.

Endnu engang Tak til TULIP for sætte fokus og huske os alle på hvor stor en betydning det har for vores familiesammenhold at være tilstede og spise sammen rundt om middags bordet. Jeg er glad for at jeg fik lov til at være en del af kampagnen, og kunne få lov til at formidle det videre til jer som læser med <3

Likes

Comments

Jeg har for nogle måneder siden lavet nogle smykker som endelig bliver lanceret Idag:) Jubiiiiii. Det har jeg set frem til. Nu er det ikke fordi at jeg skal til at være ny smykke designer, men muligheden tilbød sig, og jeg tænkte why not!
Jeg blev faktisk også inspireret af min dejlige veninde Szhirley, og fik lyst til at lave mine egne halskæder og hoppede ud i det. I samarbejde med JewelryByAD har jeg lavet en lille kollektion som hedder EMBELLISH YOUR BODY, som betyder at 'pynte sin krop' - og hvem kan ikke li at gøre det?😜 Jeg elsker det i hvertfald, og den lille kollektion består af nogle fine vedhæng og kæder som kan købes enkeltvis og sættes samme som man nu engang har lyst.

Alle smykkerne bliver både solgt i sterling sølv 925S samt 24kt forgyldt Sterling sølv. De kan købes lige her HER.

Muslingeskallen giver mig følelsen af sommer. Fører mig tilbage til de mange gange jeg har gået barfodet i sandet, og samlet smukke sten og skaller på stranden med mine drenge. Det er for mig noget af det mest beroligende at gøre, og hjemme hos os, har vi muslinge skaller fra de forskellige strande i verden som vi har besøgt, et souvenir med mange gode minder.

Køb den HER

Vinge halskæden med små sten, står for frihed. Jeg har altid været fascineret af flyvende vinger og hvad de kan. Jeg ønsker mig selv et par som jeg kunne udstyre mig selv med, når jeg får lyst til at tage på eventyr. Frihed er en vigtig ting for mig i mit liv. Jeg har brug for følelsen af frihed, hvor der er plads til at jeg kan sprede mine vinger ud, og gøre de ting i livet som jeg drømmer om. F.eks vores kommende Barcelona eventyr;)

Du kan købe vingehalskæden HER

Lotus blomsten, også for nogen kendt som blomster arten Nelumbo nucifera, med små sten, står for et vigtigt symbol i både hinduisme og buddhisme. Den behøver dog ikke at blive båret som noget spirituelt.

Lotusplanten er en egyptisk og en indisk vandplante af åkandefamilien. Planten har en dyb esoterisk betydning. Den er hellig i både Indien og Egypten. Lotusblomsten er brugt i symbolikken fra de allerældste tider. Dels fordi den for det clairvoyante menneske ligner et chakra, dels fordi den har sin rod i dyndet (jorden, det fysiske stof eller plan), sin stængel i vandet (astralplanet) og sin blomst i luften (mentalplanet), og blomsten åbner sig i lyset fra Solen (sjælen). På den måde bliver den et symbol på menneskets liv i de tre verdener og desuden på hele evolutionen.
Køb halskæden HER

Dette fine kompas smykke, kommer også som de andre i både forgyldt og sølv. Jeg lavede det som symbol for at 'kunne finde vej'. Det mener jeg ikke bogstavligt, men mere i sit indre. Nogle gange i livet kan man komme lidt på afveje - lidt ud af kurs - og så har man brug for at finde balancen og vejviseren frem så man kan finde hjem til sin inderste kerne. Vidste du at kineserne menes at være de første, der opdagede, at magnetiske objekter har en evne til at vise absolutte retninger, og skabte de første kompasser, som de kaldte for "syd-visere". Dog blev disse kompasser primært brugt til spådomskuns frem for til navigationsformål.

Du kan købe halskæden HER

Måne og stjerne og halskæden er en 3-i-én halskæde, hvor der kan justeres i længden bagpå. Jeg har lavet den, fordi at et af mine yndlings øjeblikke og tidspunkter, er de sene nattetimer, når der er helt stille og mørkt, og jeg ligger og kigger op på himlen fyldt med en klar måne, stjerner og den stillestående bevægelse. Det giver mig så meget ro, samtidig med at det sætter et perspektiv på tingene. Har jeg noget jeg går og døjer med, er den bedste medicin at ligge mig ud en stille sommeraften, og kigge op på himlen. Det er hvad halskæden symbolisere for mig.

Find den på shoppen HER

Jeg har også lavet en kropskæde og en kæde til låret som hænger ned fra bikinien. Men jeg skal lige ha lavet billeder af dem, og så bliver den lagt på shoppen inden længe. Det er til alle jer piger, som har lyst til at udsmykke kroppen med den stanglækre bikini hele sommeren;)

Hvis i køber et smykke og på et tidspunkt og får lyst til at smække et billede på IG, så lov mig at hashtagge #embellishyourbody, så jeg kan se de fine smykker på jer. Åh det glæder jeg mig faktisk til. Der er ikk en federe fornemmelse end når man laver noget kreativt, og se det på andre mennesker;)
Anyways i hope you like ❤️ Tak fordi i læser med!

Likes

Comments

Der er intet bedre end når alle træer og blomster springer ud i vores smukke land. Der er en hel speciel energi i luften, og på kun 2 uger forvandles triste skove til de mest powerfulde og smukke omgivelser. Min nabo, har den vildeste rodendrum busk, som springer så smukt ud hvert år på denne tid. Den er meget lang, og jeg passere dem hver dag fordi det er en lille privat vej mod min garage. De er meget smukke og farverige. Jeg ville ønske de blomstrede længere tid end et par uger, men jeg får i det mindste lov til at nyde dem mens de er til. Tjek lige 20 sekunders videoen!

I can't think of a better time or season. I love spring, cause its a magical time where you really feel the shift in energy. Nature transform from boring grey, to colourfull and beautiful surroundings. Everything brooms, and it prepare us all for the season we've been waiting for.
My neighboor has the most amazing rhodendrons bush, its very long and beautiful. and i get to enjoy the beautiful view every morning and afternoon while passing driving to my garage. I wish they We're blooming for longer than 2 weeks. But at least i get to enjoy the pretty view🌸 Try to see the short video!

Mit outfit er jakke fra Zara , yndlings leggings fra Pieces, stretch silkeblød sort undertrøje - 'a must have' fra ComfyCopenhagen, støvler fra Rabens Saloner , og taske fra Markberg

Jacket Zara, Leggings Pieces, Boots Rabens Saloner Bag Markberg

Likes

Comments

Jeg ved jeg ikke er den eneste som glæder mig til på mandag, hvor Justin Bieber giver koncert på væddeløbsbanen i Århus 🙏 Yaaaay jubi Yay!!! Ja jeg ved det godt, jeg er måske lige en tand for gammel til at være fan, men jeg elsker hans sidste plade - og de mange singler som har været udgivet sidenhen! Justin laver bare god popmusik, som man bliver glad i låget af, som er godt på dansegulvet og god køremusik i bilen. Det gik op for mig da jeg stod på en natklub september sidste år i New York, og Kanye West var på klubben og selv han rockede med på Bieber musik, at det er helt cool at være passeret de 30 og være fan😜

I samarbejde med ICO, har jeg fået lov til at udlodde 2 billetter til koncerten. For at deltage skal du skrive i kommentar feltet nedenfor, med hvorfor jeg skal vælge lige netop dig - og hvem du vil tage med☘️

Billetterne er standard billetter til 2, og har en værdi af 590kr pr stk. Jeg trækker vinderen på søndag.

God deltagelse ❤️

Sidste års Koncert med Justin i Parken med min koncertdate Sean❤️

VINDEREN ER FUNDET :) Tillykke Katja, ha en rigtig dejlig tur med din datter til Justin. Jeg håber det bliver en fed koncert <3

Likes

Comments

TULIP står bag en ny kampagne som hedder Enjoy Together , hvor de sætter fokus på at man som familie skal spise sammen og hvor vigtigt det er at gøre. Det har en kæmpe betydning, for både forældre, børn og familie sammenholdet. Jeg syntes det er et rigtig godt og vigtigt budskab, så derfor vil jeg gerne gøre jer opmærksomme på denne fine kampagne.

- Vidste du at 85 procent af de danske børnefamilier i anser aftensmåltidet som et samlingspunkt for familien, men alligevel spiser en tredjedel ikke aftensmåltidet sammen på daglig basis.

Der er lavet nogle undersøgelser der viser at der hver dag er 14% af danske børn, der spiser aftensmad alene, mens forældre har travlt på jobbet eller blot laver andre ting i hjemmet (arbejder, snakker i telefon, kommer sent fra job osv). Dette vil TULIP gerne hjælpe dig med at lave om på, for at man skal være mere sammen - ”man skal spise sammen” - og den vigtigste ingrediens ved bordet er dig.


TULIP is launching their new campaign "Enjoy Together" which puts a focus on how important it is for families to spend time and eat meals together. It has great significance to the parents as well as the children, and the overall family bond. I myself support this message and fully believe in it, so this is why I'm telling you guys about it.

- Did you know that 85 percent of Danish children's families today regard dinner as a point of gathering during their day, but yet a third of these families do not enjoy dinner together on a daily basis.

Through research it has been found that every day, 14% of Danish kids eat dinner alone, whilst the parents are busy at work or simply busy doing other things, which are more important. This is an issue TULIP wishes to change - their belief is that it is important to make time for this kind of "quality time", eating together, and that the most important ingredient at the table is YOU.

Hjemme hos os, i vores lille familie, ligger vi stor vægt på at samles rundt om spisebordet. Faktisk gør vi det hver eneste morgen og næsten hver eneste aften. Og det gør vi fordi, at vi syntes det er vigtigt at vi alle er sammen, får talt sammen, grint sammen og har et moment sammen, inden vi går hver til sit; skole, vuggestue og arbejde, hvor vi tilbringer resten af dagen, inden vi ses igen. Hvis ikke vi tager os tid til det, så syntes jeg nemlig ikke at vi har samme nærvær og fordybelse i vores samtaler, fordi der hele tiden sker en hel masse i vores dagligdag, og weekenderne bliver hurtigt booket op med aftaler og planer, så vi prioritere meget højt, at samles ved måltidet.

På den måde får vi også som forældre hørt lidt om Seans dag, hans tanker og ti millioner spørgsmål, som der er i 9 års alderen. Dexter prøver altid på at flytte fokus hen på ham, hvis altså ikke han er dybt begravet i at sluge alt på talerkenen. Min kæreste og jeg får også samlet op om vores dag, evt vigtige møder som vi gerne vil dele med hinanden. Og bedst af alt får vi delt dagens oplevelser, og skabt en fælles stund, som har en meget vigtig betydning for os. Jeg kan slet ikke forestille mig, ikke at have det øjeblik sammen, og derfor chokere det mig faktisk at der alligevel er så mange børnefamilier, som ikke tager sig den tid, og tildeler den time om aftenen ved bordet til familien. Der er da ikke noget jeg hellere vil, end at sidde lige der med mine aller kæreste.


Here in our home, it is especially important for us to get together for our meals. We do it every morning and try to do it every evening as well. We do so, because it is important for us to talk, laugh and share a collective moment of joy together, before we go our separate ways to kindergarten, school and work, where we will be spending the rest of our day. When we don't do this, I feel like we lose the comfort and closeness in our conversations to a certain extent. Many new things are happening to all of us on a daily basis, so it is a necessity for us to spend time together over a meal or two.

When gathering for a meal like we do, we also get to hear about Sean's day, his thoughts and the millions and millions of questions crossing his mind, as it is when you have a nine year old child. Dexter loves his brother and actively seeks to focus on him, when he's not busy devouring all his food. My boyfriend and I also get to sum up our day together, and share important news e.g. new meetings awaiting us. Most important of all however, is the fact that we collectively get to share some time together, which really is what means something in the long run. I honestly cannot imagine not having that/those time(s) a day, which we share as a family, and so it is surprising to me that so many families don't take time to do the same. There's nothing I want more, than that special time of day with the people I love most.

Vi har også en regel som hedder: ingen mobil telefoner eller tablets ved bordet. Vi sidder alle ved bordet, indtil den sidste har spist færdig, og så hjælpes vi ad med at rydde af bordet sammen. Mine forældre gjorde det med mig, og jeg ved min kæreste ligeledes i hans barndomshjem. Vi ønsker derfor også at videregive den gode rutine til vores drenge, og jeg kan kun håbe på at de vil gøre det engang det bliver deres tur. De gode familie-værdier skal huskes!

Tak til TULIP for at minde os om det, og huske os alle på hvor stor en betydning det har.


We also have a rule in our home: no phones, computers or other tablets at the dinner table. We all sit at the table until the last person is finished, and then we collectively clean the table. My parents taught me these values, and so did the parents of my boyfriend, so we both wish to continue the trend in our home, with our boys. I can only hope they'll teach their kids the same, when they become parents themselves someday. Family values are important to maintain!

Tak you to TULIP for reminding us how much of an importance family dinner should and does hold.

Se den fine video nedenfor - som giver stof til eftertanke. Alle forældre ved lige hvad jeg mener <3

Watch the lovely video below - it really makes you stop and think. I'm sure all you parents out there will relate <3

Likes

Comments