Även om jag inte är något vidare fan av thaimat och all turism så kommer jag sakna Thailand efter denna varma vintern. Blev liksom mitt andra hem då jag ständigt hade Thailand på mitt schema. Tänk om alla vore lika vänliga som thailändare. Vilken värld va!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har aldrig förstått mig på det där med åldersnoja tills jag själv fyllde 22.. Det är 2 månader sedan och oj vad det tar emot att säga 22! Säger alltså fortfarande att jag är 21 men kommer på mig själv varje gång "OKEJ jag är 22 egentligen" HUR SOM HELST så firades den flitigt och jag hade världens bästa dagar JA jag firade den extra länge bara för att dämpa ångesten och såhär såg det ut:

Började morgonen på stranden men drog mig tidigt till närmsta hak för att dra i mig en cappuccino och sno wi-fi:)
Var helt själv eftersom vännerna arbetade förmiddag men 1 min in på min dryck hade jag fått sällskap vid bordet av både ägaren och en flitig gäst. Det visade sig vara den roligaste och mest intressanta människa jag någonsin träffat på så det slutade med vin och lunch-sällskap (bilden) och en papegoja som ville joina. Inte mig emot!

Att min födelsedag var så tätt inpå blev en nytändning och min nyfunne vän ville ta mig på äventyr. AJAbaja hade min mor sagt men jag tyckte det lät som en härlig idé och det blev till världens härligaste dag med både Jet Ski till olika stränder, ParaSailing, köra motorcykel och lite båtrace. Kort & Gott så hade jag världens trevligaste dag men en främling jag inte ens minns namnet på.
Morgonen därpå blev jag väckt av ett "Packa väskan för vi ska iväg om 30!!" 2 timmar senare var jag på världens mysigaste hotell.
När klockan slog tolv ringde de på dörren och in kom tårta på sängen!

Och avslutades med en pangmiddag som man kan se på mitt nöjda face hehe.
Helt klart den bästa födelsedagen under mina 22 år. Tack till främling och mina vänner - jävla superstars

Likes

Comments

Två veckor sedan jag kom hem från en av alla hundra (känns de som) rutter jag kört till Turkiet denna sommar där jag även jobbade i cirkus ett halvår. Väldigt oklart men lärorikt! Lärde mig att alltid bara tuta och köra och sen får det gå som det går. Läskigt men otroligt nyttigt om inte annat.

Har aldrig varit något vidare fan av Turkiet i sig men sedan tog min bästavän därborta mig till detta ställe efter att jag tjatat sönder honom. WOW vad mysigt! I Antalya låg det

Det är inte ofta man träffar folk man klickar med på en gång men denna sommar har jag hittat vänner för livet. Både från Finland, Danmark och Turkiet! Dom kommer jag hålla hårt i!

Kan till och med sakna Turkey ibland. Levde så enkelt därborta och hade alltid mina bestisfestis vägg i vägg.

Likes

Comments

Igårkväll landade jag på Arlanda efter en liten rutt till LPA (San Augustin närmare bestämt)

Jag intog snabbt balkongen och njöt av eftermiddagssolen SÅKLART! och laddade upp för en middag med kollegor

Jag kom hem lördagkväll och möttes av ett framdukat bord med massor av gott och släktingar som kommit över. HUR MYS kände jag

Likes

Comments