Header

Om exakt en vecka åker jag tillbaka till Asien! Tänkte spendera ca 2 månader där som sist. När jag åkte ifrån Seoul i April visste jag direkt att jag ville tillbaka, men trodde inte jag skulle åka tillbaka, i alla fall inte på ett tag. But here we are haha. Kände mig inte helt "klar" med Korea sist jag åkte därifrån, och det var nog därför jag kände mig så tom och "felplacerad" ett tag när jag kom hem. Man hade liksom byggt upp en hel tillvaro där och sen plötsligt skulle man vinka hejdå till sina vänner på flygplatsen utan att veta om man någonsin kommer få träffa dem igen.. Så jag bokade en flygbiljett tillbaka snabbt som fan och nu bråkar Trump och Kim Jong Un som aldrig förr. :-) Känns stabilt. Oh well. 

Men jag ska jag alltså tillbaka. Ska plugga en kurs på distans medan jag är borta, och allmänt leva life, äta korean bbq, och strosa runt i Seoul tänkte jag också göra. 

Men först ska jag till Tokyo en vecka! Jag var där i mars också med Jess och Euni ett par dagar men kände att det fanns såå mycket mer att se där. Vi var liksom tre väldigt "nya" kompisar som åkte dit tillsammans så då blev det nog automatiskt att man lade ner väldigt mycket effort på att alla skulle ha kul hela tiden, vi skulle gå dit alla ville gå och äta där alla ville äta, etc. Det blev en hel del kompromissande. Det var verkligen en fantastisk resa men det ska bli kul att testa på att, inte bara resa någonstans själv, men att liksom vara på "semester" helt ensam. Man ska liksom gå ut och äta själv, ta sig runt, shoppa, se sevärdheter själv osv. För vissa kanske detta låter fruktansvärt tråkigt men jag längtar till att testa på den friheten. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag utvilad och av att solen tittade fram från under persiennen och då kände jag direkt att något var fel. Solen brukar vackert nog gå upp när jag promenerar till busshållplatsen, och som jag trott så hade jag försovit mig. Två timmar! På min sista vecka också... Men jaja. Arbetsdagen gick förbi fort och nu väntar jag på att Vicky ska komma. Imorgon jobbar jag min sista dag i fabriken!! Det har varit tungt, roligt, tröttsamt och allt däremellan, och de första veckorna trodde jag aldrig att jag skulle hålla ut. Men tiden har gått fort! Och det är mycket som har hänt sedan jag började sommarjobba i juni. Efter jobb imorgon ska jag gymma och sen åka till väla I think? Och äta någonstans med Elias på kvällen. Att jag slutat jobba måste ju firas? Tycker jag i alla fall hehe.

Den senaste tiden då? Förra lördagen efter jobb åkte jag hem till Elias som hade lagat mat, yaay. På söndagen åkte vi till Kullaberg med Mika, Emil och Julia. Det blev hike, fika, skönsång och skratt. En fin dag helt enkelt! Den här veckan har jag jobbat, tränat, köpt kurslitteratur inför hösten, planerat lite mer inför Korea med Vic och bakat med min mormor.

Likes

Comments

Så!! Nu tänkte jag börja blogga här på riktigt. Vad bättre att göra en regnig fredagskväll :)

De senaste veckorna har gått väldigt fort. Jag går upp när solen går upp, lämnar jobb vid 14, gymmar eller träffar någon kompis om jag orkar. Fastnar framför något på netflix och går och lägger mig för sent. Sen gör jag om det. Om och om igen, varje dag. I början hatade jag det men just nu tror jag inte jag hatar någonting. Sedan jag kom hem från Korea i April är jag verkligen, äntligen, glad på riktigt. Allting känns lätt, roligt och bra. Allt löser sig, känns det som. Jag ska upp om 5.5 timmar och drack en kopiös mängd koffein innan men fuck it. Allt fucking löser sig.

De senaste helgerna har varit så fina. Vill nästan inte skriva om dem här för vill bara behålla dem i mitt huvud som de är nu - fullständiga och perfekta. Åskväder och skratt och honom.

Och nu är det helg igen. :)Likes

Comments

Välkommen till den här bloggen! Här tänkte jag dela med mig av mina bilder, texter, tankar och funderingar. Hoppas ni stannar!

Så vem är jag?

Mitt namn är Samantha och jag är född 1997 i den lilla staden Helsingborg i Skåne. Jag tog studenten förra sommaren och för tillfället jobbar jag skift i en fabrik. Den 17 januari 2017 åkte jag till Sydkorea och stannade tills April. Det var det ensammaste, läskigaste och bästa jag gjort. Men mer om det en annan gång!

5 saker om mig:

- Jag vill besöka åtminstone ett land på varje kontinent någon gång i livet.

- I framtiden vill jag gärna ha ett socialt arbete där jag arbetar med många människor.

- Jag är feminist.

- Jag är både svensk och amerikansk medborgare.

- Jag är en nattmänniska.


5 favoriter:

- Favoritartist: Ed Sheeran

- Favoritfilm: Alla Harry Potterfilmer

- Favoritbloggare: Sandra Beijer

- Favoritårstid: hösten

- Favoritämne i skolan: historia


Nu vet ni lite mer om mig!


Likes

Comments