Igår blev det en kort vistelse på trädgården med Tina. Där träffade vi även andra kompisarna. Riktigt lökigt var det inne på röda rummet (där de spelar musik som jag diggar). Det var kul å så. Utan alkohol. Riktigt skönt att slippa bakfylla idag. Vill även tillägga att jag köpte en dundergod falafelrulle innan hemgång. Imorgon ska det jobbas! Hadeeeee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är helt slut just nu. Har äntligen packat ihop det sista från lägenheten i Flogsta och städat. Ännu ett avslutat kapitel. Alla minnen och roligheter bär jag med mig hem till Stockholm. Ganska sorgligt men ändå rätt skönt att äntligen ha det gjort. Efter sommaren kommer jag börja pendla till Uppsala. Vi får se hur det kommer gå, är ju inte riktigt en morgon människa!

Uppsala, dr falafel, tzatsiki, Stocken jag kommer tillbaka <3

Likes

Comments

Här kommer en bild från torsdags för jag inte kan sova. Spenderade torsdagen med både familj och vänner vilket var dunder. Vann en stor nalle vilket också var dunder. Inte lika dunder att jobba dagen därpå (hade tappat rösten för jag skrek så mycket på flygande mattan och var nära på att spy).

I lördags hade en vän en liten fest/mingel för alla sina nära och kära innan hon reser till Australien i 6 månader. Där fick jag även presentera min käraste för alla vilket var småpirrigt men riktigt kul!

Idag, tisdag, spenderade jag sista dagen med min kusin och gudbarn. Vi grillade och myste tillsammans nära Åkeshovs slott. Senare kom moster och kusinerna förbi för att dricka lite eftermiddagste. Det var lika skoj som alltid.

Puss <3333

Likes

Comments

Om fyra dagar har jag jobbat 11 dagar i rad
kul å så kan en tycka men saknar han

Idag ska jag återigen städa gamla lägenheten .. sedan hem till nya lyan och sedan tillbaka till jobbet och låna internet haha.

Två veckor kvar till Spanien nu, luktar gott

-Victoria

Likes

Comments

Ikväll hade vi kassarekord på jobbet. Det innebär att vi hade fullt upp och det blev ingen lugn sekund.

Mitt liv just nu är att städa gamla lägenheten på dagarna och jobba hela kvällarna ❤️

Jag trivs som fan. Trivs dock ännu bättre när Mårten är här

-Victoria

Likes

Comments

Hej alla fina prinsar och prinsessor. Jag har de två senaste dygnen känt mig som ett barn igen. Har på två dagar hunnit återuppleva Vasa museet, Skansen och Gröna Lund. Detta har resulterat i att 10 åringen inom mig väckts till liv. Får dela med mig av bilder en annan dag för nu har verkligheten hunnit ikapp och jag måste förbereda mig för morgondagens jobbpass. Puss kram puss kram

Likes

Comments

Jag och mina delvis nya tofflor är nu påväg till stan för att lämna tillbaka några onödiga köp. Rean gör att man tar dumma beslut. Senare ska jag möta min kusin och hennes två döttrar som ska spendera några dagar hos oss. Trevligt trevligt å så

Likes

Comments

Idag blir det en till utflykt,men till Västervik
Vädret bjuder på det ena och det andra
Blir en spännande dag
Vi skulle stiga upp 06:45 för att äta god frukost och slippa stressa
Men.. vi började dagen vid 07:45 med massa stress och frukost på bussen
Men vi lever och så där


​- Victoria

Likes

Comments

Tog en kort visit i Växjö
Det är lite synd att Mårten inte lagt vattenledningar på landstället så en kan kissa å duscha å sådär
Men annars supermysigt där

Likes

Comments