Mårten är nu 24 år gammal och det firas med en dunderhelg i casarabonela 😍
Nu väntar vi på två feta pizzor !!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är på Dj kurs i marbella just nu. Det är skönt att vara här i värmen men helvete vad svårt det är att Dj:a. Haha.
Här kommer en bildbomb som får tala för sig själv. Skönt va?

PS: jag gick 2,9 mil i solen idag.. lite bränd

Likes

Comments

Idag blev det häng i solen och picknick. Supertrevligt. Åt middag på svenska hamburgarköket som får 8/10 kossor. Senare åkte vi till Olearys för att avsluta dagen med lite air shuffle men det visade sig stängt. En välbehövlig dag innan jobbveckan börjar.

(Nyklippt och nöjd)

Likes

Comments

Bara två dagar sen semester! Så sjukt skönt. Har knappt sovit de senaste nätterna för jag har jobbat natt och morgon men ikväll kommer Mårten och då ska det bli mys 100%.
Jag var i Växjö för två dagar sedan och här kommer en bildbomb som uppdatering, njut.

Likes

Comments

Igår blev det en kort vistelse på trädgården med Tina. Där träffade vi även andra kompisarna. Riktigt lökigt var det inne på röda rummet (där de spelar musik som jag diggar). Det var kul å så. Utan alkohol. Riktigt skönt att slippa bakfylla idag. Vill även tillägga att jag köpte en dundergod falafelrulle innan hemgång. Imorgon ska det jobbas! Hadeeeee

Likes

Comments

Är helt slut just nu. Har äntligen packat ihop det sista från lägenheten i Flogsta och städat. Ännu ett avslutat kapitel. Alla minnen och roligheter bär jag med mig hem till Stockholm. Ganska sorgligt men ändå rätt skönt att äntligen ha det gjort. Efter sommaren kommer jag börja pendla till Uppsala. Vi får se hur det kommer gå, är ju inte riktigt en morgon människa!

Uppsala, dr falafel, tzatsiki, Stocken jag kommer tillbaka <3

Likes

Comments

Här kommer en bild från torsdags för jag inte kan sova. Spenderade torsdagen med både familj och vänner vilket var dunder. Vann en stor nalle vilket också var dunder. Inte lika dunder att jobba dagen därpå (hade tappat rösten för jag skrek så mycket på flygande mattan och var nära på att spy).

I lördags hade en vän en liten fest/mingel för alla sina nära och kära innan hon reser till Australien i 6 månader. Där fick jag även presentera min käraste för alla vilket var småpirrigt men riktigt kul!

Idag, tisdag, spenderade jag sista dagen med min kusin och gudbarn. Vi grillade och myste tillsammans nära Åkeshovs slott. Senare kom moster och kusinerna förbi för att dricka lite eftermiddagste. Det var lika skoj som alltid.

Puss <3333

Likes

Comments

Om fyra dagar har jag jobbat 11 dagar i rad
kul å så kan en tycka men saknar han

Idag ska jag återigen städa gamla lägenheten .. sedan hem till nya lyan och sedan tillbaka till jobbet och låna internet haha.

Två veckor kvar till Spanien nu, luktar gott

-Victoria

Likes

Comments

Ikväll hade vi kassarekord på jobbet. Det innebär att vi hade fullt upp och det blev ingen lugn sekund.

Mitt liv just nu är att städa gamla lägenheten på dagarna och jobba hela kvällarna ❤️

Jag trivs som fan. Trivs dock ännu bättre när Mårten är här

-Victoria

Likes

Comments

Hej alla fina prinsar och prinsessor. Jag har de två senaste dygnen känt mig som ett barn igen. Har på två dagar hunnit återuppleva Vasa museet, Skansen och Gröna Lund. Detta har resulterat i att 10 åringen inom mig väckts till liv. Får dela med mig av bilder en annan dag för nu har verkligheten hunnit ikapp och jag måste förbereda mig för morgondagens jobbpass. Puss kram puss kram

Likes

Comments