Fyre, Singlelivet, Dating
Kære læsere!


Kender i det når man skriver med en fyr og lige pludselig stopper han med at skrive?

Jeg har prøvet en del gange at jeg har mødt en fyr på tinder eller happn og vi skriver sammen over en længere periode MEN! pludselig stopper han med at svare og man hører intet fra ham?

Så sidder man tilbage med tankerne om hvad jeg har sagt og gjort forkert?

Dating i dag kan være svært da mange bruger de sociale medier til at lære hinanden at kende før de tager på date fremfor bare at "cut the bullshit" og mødes til en kop kaffe og lærer hinanden at kende som man gjorde det i de gode "gamle dage" Derfor er det nemt i dag at droppe kontakten uden, at skulle stå til ansvar for det fordi det hele forgår over tekst og man skal ikke mødes ansigt til ansigt.

Det bedste råd jeg kan give er at tænke fremad!

Det lyder måske banalt! men pointen er, at hvis han pludselig stopper med at vise interesse og give kontakt, så er han ikke den rette! fremfor at tænke på hvad har jeg gjort forkert, hvad er der galt med mig og alle de negative tanker man kan tænke om sige selv, så tænk fremad! Hvis han ikke gider vise dig interesse eller "ikke kan finde tid" til at skrive før i overhovedet har mødt hinanden, jamen så er han bare ikke "the one"


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw