Fyre, Sex

Kære læsere!

Alle oplever nok på et tidspunkt at tvivle på sige selv. Men kender i det at tvivle på sig selv i forhold til om man er god i sengen?

Jeg har oplevet et par gange når jeg har været sammen med en fyr, at tænke "Synes han min krop er pæn nok" "Ej synes han nu jeg er god nok"? Jeg har tit talt med mine veninder om det og jeg er åbenbart ikke den eneste som tænker sådan. Jeg har aldrig oplevet at en fyr har sagt jeg er dårlig men alligevel popper den tanke altid op?


Mit råd er at finde selvtilliden frem og stol på dig selv! Nemmere sagt end gjort men her er tre råd som måske kan hjælpe lidt på vej.

Første råd; Tænk på at han har valgt nettop dig og han har følt en tiltrækning, du skal ikke tvivle på om du er lækker nok. Han har allerede valgt dig til det mest intime forhold!

Andet råd: Tænk på at gøre det som giver dig selv mest nydelse under sex lav den stilling du nyder mest. Hvis manden kan se du nyder det TRO mig! Så skal han nok nyde det!

Tredje råd: Fokus på hans kropssprog, det er tit tydeligt at se om han nyder det.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fyre, Singlelivet, Dating
Kære læsere!


Kender i det når man skriver med en fyr og lige pludselig stopper han med at skrive?

Jeg har prøvet en del gange at jeg har mødt en fyr på tinder eller happn og vi skriver sammen over en længere periode MEN! pludselig stopper han med at svare og man hører intet fra ham?

Så sidder man tilbage med tankerne om hvad jeg har sagt og gjort forkert?

Dating i dag kan være svært da mange bruger de sociale medier til at lære hinanden at kende før de tager på date fremfor bare at "cut the bullshit" og mødes til en kop kaffe og lærer hinanden at kende som man gjorde det i de gode "gamle dage" Derfor er det nemt i dag at droppe kontakten uden, at skulle stå til ansvar for det fordi det hele forgår over tekst og man skal ikke mødes ansigt til ansigt.

Det bedste råd jeg kan give er at tænke fremad!

Det lyder måske banalt! men pointen er, at hvis han pludselig stopper med at vise interesse og give kontakt, så er han ikke den rette! fremfor at tænke på hvad har jeg gjort forkert, hvad er der galt med mig og alle de negative tanker man kan tænke om sige selv, så tænk fremad! Hvis han ikke gider vise dig interesse eller "ikke kan finde tid" til at skrive før i overhovedet har mødt hinanden, jamen så er han bare ikke "the one"


Likes

Comments

Kærestelivet, Piger, Singlelivet, Dating, Kærlighed
Kære læsere


Kender i følelsen af at svæve på den lyserøde sky?

Jeg har endelig været så heldig, at finde kærligheden i mit liv og jeg er SÅ høj på lykke. Jeg har været single i mange år og jeg har som så mange andre piger, været igennem en masse lort. Så det, at jeg har fundet den mest fantastiske fyr er noget af det bedste der kunne ske!

Det har dog krævet en masse for, at jeg er nået dertil jeg er nu. Mit singleliv har virkelig været hårdt, ikke fordi det har været hårdt eller svært at være alene på den måde - Men det at jeg er blevet såret så meget har virkelig gjort, at jeg havde mistet troen på mig selv og på kærligheden. Det gik så vidt, at jeg faktisk endte i en form for sorg og det tog mig over et halvt år at blive mig selv igen. Jeg fik nogle værktøjer som gjorde, at jeg blev mig selv igen og som har givet mig troen tilbage.

Jeg tænker derfor, at der måske er andre der har haft det ligesom mig? Jeg vil give mine værktøjer ud til dig, dig som der sidder som jeg gjorde sidste år - Du fortjener bedre og det skal nok komme til dig!

Det der skal ligges vægt på er, at du gør dig fri fra fortiden.

Du skal sige til dig selv:

- Jeg gør mig fri

- Jeg sætter mig fri

- Jeg er klar til et nyt kærlighedseventyr

- Jeg tør åbne op og lukke andre ind

- Nyd kærligheden

Disse tanker hjalp mig gennem en hård periode og har nu ført mig til mit livs kærlighed!

Likes

Comments

Fyre, Piger, Singlelivet, Venner
Kære læsere (Jer der er single)


Kender i det, i skriver og ses med en mega dejlig fyr og i vil for alt i verden have at det bliver til noget. Men i ved ikke hvad han vil og hvad hans intentioner er. Du er måske bange for, at han ikke føler det samme som dig og at du ville komme til at ødelægge det hele når du spørger ham.

Hvis du sidder i denne situation så skal du først og fremmest være helt sikker på hvad du vil og hvad du vil have ud af jeres "forhold". Derefter skal du tænke over hvordan du vil spørge ham og samtidig gøre dig selv klar på at svaret kan være noget andet end det du håber på.


Likes

Comments

Fyre, Kærestelivet, Piger
Hey læsere (jer med kæretser)


Kender i det når man glemmer sig selv i et forhold?

Jeg er i det mest lykkeligste forhold og jeg gør/vil gøre alt for ham, da Jeg elsker ham himmelthøjt! Jeg er sikker på i piger i kan relatere og hvis ikke også jer fyre. Man bliver helt opslugt af personen og tænker kun på deres behov og hvad man kan gøre for, at gøre dem glade! Jeg hører tit fra mine veninder at de tilsidesætter sig selv så meget, at de faktisk ikke gør noget for dem selv længere. De lever forholdet på deres kærestes primisser, hvilket har fået mig til at tænke meget over mit eget forhold og mon der er flere derude der gør det samme?

Jeg har selv i mit forhold skulle arbjede meget med også, at huske mig selv og ligesom også være god til at spørge sig selv: "Er jeg glad? Er det virkelig det jeg vil?" Og det spørgsmål der er vigtigst af dem alle: "Kan jeg leve med dette?"

Disse spørgsmål har hjulpet mig og det har faktisk gjort, at både mit forhold til min kærste men også forholdet til mig selv meget bedre!Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw