Header

Jag har fått chansen att via Buzzador prova på Falbygdens rökta ost. Så efter en helg men en del bestyr så tog vi oss lite söndagslyx med kex och rökt ost.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när det känns som om du inte orkar något och bara vill ligga på soffan hela dagen? Den här jag idag då det sovits riktigt dåligt här hemma i natt. Har varit en längre period nu när jag fått vara vaken med den lilla antingen minst 1-1.5 timme varje natt eller att vi vaknat mellan 4:45-5:15 och vägrat somna om. Så nu känner jag att energin börjar tryta lite men får jag bara gnälla av mig lite så är det bara att rycka upp sig sen och ta tag i livet och alla dess måsten. Får bli tidigt i säng ikväll för att förhoppningsvis ladda batterierna lite. Nu kaffe och pärla lite till med N.

Likes

Comments

Idag kom jag äntligen iväg och tränade. Blev ett pass på gymmet nere på fitness 24 seven. Så skönt och idag hade jag verkligen energi och var ordentligt peppad att komma igång igen. Härligt härligt men svettigt.

Som vanligt blev jag hungrig nu på kvällen och passade på att ta ett kvällsmål som idag fick bestå av keso med rostade nötter och en kiwi. Någon mer som känner igen sig i att man måste ha något i magen för att sova bättre?? 💪😊

Likes

Comments

Idag började vi dagen med frukost framför tv:n, något som aldrig händer men är det Vasaloppet så är det! 😉  Och så kändes det ju lite roligare att kolla när syster skulle vara med och åka och man kanske kunde få en skymt av henne på tv:n, väldigt spännande tyckte N om moster skulle dyka upp där i rutan 😊

Tanken idag var att komma ut en sväng och röra på sig men med vädret som varit idag och en ihållande blåst så kändes det inte så lockande att ge sig ut med två små barn faktiskt. Och tur i oturen att vi blev hemma så M fått feber idag igen men hoppas att den försvinner lika fort som den kom. Funderar lite på det som man hörde som liten att barn mår bra av att sova ute, men har också hört att de inte ska göra det när de har feber... Hmm.. Hur som haver så är vi trötta på dessa baskilusker som hittat hit och som är svåra att bli av med.

Blivit mycket lek inne istället och en av favoriterna just nu är duplo, lego. Det spelar ju ingen roll hur man leker och hur man bygger så länge man är med och gör det, så är N nöjd.

Likes

Comments

En natt med lite sömn och ett oroligt barn blev till en trött morgon. Men efter att "jag ska bara" så blev en pakethämtning till det och en promenad och det var väldigt skönt måste jag att komma ut och röra lite på sig. En dag i lugnets tecken med promenad ner till stan för hela familjen och sedan lite skidor tv:n. Spel med N och lite lek med båda de små på em. I förmiddags satte jag även in dagens middag, pulled pork, hur gott är inte det då? 😊  Gott, lätt och kräver minimal insats, perfekt 😉
Även kvällen var lugn med lek och lördagsmys. Hyrde film tidigare och tittade den ena av dem nu på kvällen, dock var den ingen höjdare.

Nu sängen och somna till ljudet av blåsten och vi får se hur mycket snö det kommer under natten då den far fram i vinden här nu. Tydligen en klass 2 varning här i våra trakter! ❄🌨🌬

Likes

Comments

Dagen började tidigt idag då M tyckte att det var dags att vakna redan 4:15!? och för första gången sa hon mamma och då var det ju roligt att upprepa mam-ma om och om igen. Men efter typ 1.5 timme somnade vi om igen och fick sova en liten stund innan det var dags att gå upp och börja med dagens bestyr. N skulle lämnas som vanligt på förskolan och jag passade på att ta en liten extra sväng på vägen hem. M sov hela förmiddagen så jag hann med både att städa av och börja tvätta.

När N var hämtad tänkte vi ta oss ett mellanmål och passade då på att testa något nytt jag får prova det via Buzzador. Digestiv havremål och det gott tillsammans med em kaffet. #havremålbuzz #göteborgsdigestive #buzzador

Kvällen har bestått av diverse vardagliga ting som matlagning och badande av de små. Med en huvudvärk som inte ter sig så fick träningen tyvär skippas idag och det får bli att försöka sova bort den redan nu istället.

Likes

Comments