Her er opskriften på top lækre dadelkugler, super nemme at lave! Perfekt til julen!

20 dadelkugler

  • 10 dadler (med sten)
  • 1 dl grove havregryn
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk mørkt kakaopulver
  • kokosmel


Fremgangsmåde:

Først fjerner du stenene fra alle dadlerne.

Nu blander du dadler, havregryn, kokosolie og kakaopulver sammen i en blænder eller foodprocessor.

Herefter ruller du din dadelmasse til små kugler og ruller dem så i din kokosmel.


Opbevaring:

Dadelkuglerne skal opbevares på køl for at holde den rette konsistens.

KNUUUS!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyyy,

først undskyld for forsinkelsen, men her kommer billederne fra min ferie som lovet!

Her er billeder fra den smukke strand der lå i byen Fuengirola, som min familie og jeg boede i!

Den ene dag tilbragte vi med at gå hele vejen fra bunden af bjerget, som byen Mijas ligger på, og så hele vejen op til Mijas! Mijas var virkelig smukt!

Sidste dag brugte vi i en zoologiskhave der ligger i midten af byen, men gemt godt væk. Zooen var virkelig hyggelig (også selvom det regnede)!

Det var alt for denne gang! Knus

Psst... nyt indslag lørdag morgen kl.11.15

Likes

Comments

Hey, undskyld for at jeg ikke har været aktiv
det seneste stykke tid ;)


Her den kommende uge skal jeg tilbringe tid med min skønne familie
i en by nær Malaga! jeg glæder mig meget
til at komme ned til sol og varme og håber meget i har lyst til at følge
med her de kommende dage!


Her i lufthavnen blev vores fly en time forsinket
så vi valgte at bruge den overskydende tid på at få lidt lækker mad fra Gorm's!
kys fra mig

Likes

Comments

Hey,

i onsdags var jeg på aftentur i københavn med min skønne familie. Tidligere på dagen havde vi nemlig aftalt at tage ind til Papirøen og spise aftensmad. Vi tog cirka der ind omkring 17.40, for at vi også lige kunne nå at gå en lille tur ned gennem Nyhavn. Da vi nåede ud til Papirøen var der fyldt med mennesker over det hele, super hyggeligt hvis du spørger mig;)

På Papirøen fik vi lidt af hvert. Min søster fik noget pizza, min far noget braziliansk mad, mens min mor og jeg fik noget tyrkisk af en art, som for resten smagte super dejligt. Da vi var færdige gik vi tilbage mod Nyhavn hvor vi lige valgte at tage nogle spanskrør med på vejen, som selvfølgelig også smagte super dejligt;)

Alt i alt var det bare en super hyggelig aften!

Det har jeg på:

- bukser fra Zara

- top fra moves (minimum)

- sko ukendt

- jakke fra Sand

- briller fra Ray Ban

Jeg håber du fandt indlægget interesant!

KYS

Likes

Comments

Hey,

Hen i mod den sidste del af sommeren og starten af efteråret, syntes jeg det er mega fedt hvis man prøver at indbringe nogle vovede items ind i ens daglige outfits. En nem måde hvor på man kan gøre det, er at tilføje en lækker jakke måske med lidt farve, for det er jo stadig sommer;)

Her har jeg fundet jer 5 fine eksempler, på hvad jeg mener kunne være et fedt item at få opgraderet sin nuværende gaderobe med. Alle 5 jakker er som overskriften siger er under 500kr hvilket jeg bare mener er et plus.

jeg håber i fandt dette indlæg interesant!

KYS

Hvis du har lyst at kigge nærmere på en af jakkerne skal du bare trykke på billedet med jakken, så kommer du direkte over til hjemmesiden hvor den sælges;)

Likes

Comments

Hey alle, jeg håber i nyder sommerferien, det gør jeg i hvert tilfælde! Indtil videre har min sommerferie dog ikke budt på så meget, andet end min flytning selvfølgelig ;) Men jeg ser frem til nogle hyggelige ture med venner og familie, hen imod slutningen af sommerferien!

Det har jeg på:

- Bukser fra Zara

- T-shirt fra Weekday

- Blazer fra Inwear

- Sneakers fra Alexander mcqueen

- Taske fra Saint Sulpice

KYS

Likes

Comments

Da jeg sad og onlineshoppede på Nelly.com fandt jeg disse 5 bluser, som jeg er blevet helt vild med! Alle fem kan løse en tøjkrise, hvis bare du ejer et par helt almindelige sorte jeans eller business bukser. Hvis du ville havde lyst kunne du også sagtens tilføje et par smykker;)

Jeg har selv bestilt bluse nummer 2 og 3, og jeg kan slet ikke vente til, at jeg får dem ind af døren!

ellers må i havde en dejlig mandag, kys fra mig💋

Likes

Comments

Hey piger, og velkommen til første indlæg på bloggen!

Jeg tænkte at det var passende at første indlæg skulle give jer et bedere indblik i min hverdag, så hvorfor ikke bare starte ud med at fortælle lidt om mig selv.

Som skrevet hedder jeg Emilie og er 15 år gammel, til dagligt bor jeg sammen med min mor, far og lillesøster Nikoline. Vi bor på Sjælland, i en by "nær" København, sammen med vores to katte, haha ;)

I min hverdag går jeg, også som skrevet, i en helt almindelig folkeskole sammen med alle mine venner og veninder. Jeg er den type person der er glad for at gå i skole og nyder tiden jeg er der. Efter skole foretrækker jeg helst at bruge tid med mine veninder, enten der hjemme eller på en hyggelig café. Hvis ikke jeg er sammen med mine veninder, er der stor sansyndelighed for at man kan finde mig liggende i min seng, med min computer og ofte noget at spise, haha.

Hvis vi også lige hurtigt skal komme ind på emnet sport går jeg til dans. Jeg går til dans i Brøndby på danseskolen Henckell Dans, og det er jeg utrolig glad for. Inde på min danseskole har jeg også en del af mine virkelig gode veninder så det er altid hyggeligt at tilbringe tid derinde. Udover at gå til dans, er jeg også lige blevet meldt ind i Fitness world, så jeg også har noget at tage mig til uden for dansesæsonen!

Og her til sidst bare en lille opdatering på livet - her den 1. juli flyttede jeg for første gang nogensinde, min familie og jeg flyttede ned på en dejlig lille strandvej, nær hvor vi før boede. Jeg er super glad for det nye hus og kommer til at nyde sommeren her i fulde drag.

knus Emilie

Likes

Comments