Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?


Massa saker men framför allt tog jag beslut som jag för ett år sedan aldrig skulle tro att jag skulle ta.Vilka länder besökte du?


USA (Los Angeles & New York) samt Frankrike (Paris)Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?


Att ha ett eget hem att komma hem till och ro om. På grund av separationen så flyttade jag hem till mina föräldrar (vilket har gått fantastiskt bra) men jag har saknat ett eget kryp in där jag får styra och dona.Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

Oj! 18 juli och 19 oktober. 😉

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

I somras fick jag ny tjänst på företaget och fick då chansen att växa något enormt i min roll. Jag kommer så väl ihåg när jag hade fått beskedet men inte fick säga det till någon. Fick bita mig i tungan varje dag i nästan 2 veckors tid.Och din största framgång privat?

Jag har byggt upp mig själv väldigt mycket under 2015. Fått en bättre självbild och men även självförtroende. Jag är stolt över den resan jag gjort inom mig själv och trodde nog aldrig att jag under sådan "kort" tid kunde komma så långt i min egna process. Jag har fortfarande en bit kvar och ser fram emot att jobba ännu mer med mig själv under 2016.Vad spenderade du mest pengar på?

RESOR! Men värt vartenda krona!!!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?

Jag har en hemlig spellista på min Spotify där alla låtar på den väcker otroligt fina minnen. En utav låtarna är "This summer" med Maroon 5.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

2015 var ett betydligt bättre & härligare år än 2014 även om jag gick igenom några tuffa stunder

Vad önskar du att du gjort mer?

Lyssnat mer på mitt inre och träffat mina vänner mer.

Den maträtt du åt oftast 2015?

Haha tragiskt nog ägg och kaviar mackor om man ens kan kalla det "maträtt".

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Vaknade upp något bakis på grund utav firande från dagen innan. Åt en härlig födelsedags frukost med mina föräldrar och fick under den världens finaste digitala present från min käresta. Dagen fortsatte med resten av familjen.

Högsta önskan just nu?

Att världen blir sig själv igen. Att mänskligheten visar större empati och förståelse för människor i andra situationer. Att vi får gå ett fredligt 2016 till mötes...

Vad fick dig att må bra?

M. Som fick mig att tro när allt kändes som mörkast. Han har visat något så otroligt vackert som är svårt att beskriva och han sätter ständigt ett brett leende på mina läppar.

Vem saknade du?

Ia! Lelle! Bettan! När vänner men som bor på annan ort vilket gör så att jag inte träffar dom så ofta.

Vad är du mest stolt över?

I år är det mycket. Jag är stolt över min personliga utveckling. Att jag tog beslutet om att åka till LA trots min flygrädsla som jag hade innan. Att jag och M ser möjligheten istället för komplikationer. 2015 var året då startskottet sköts av... 2016 känns som året där alla möjligheter bor.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Även om det är tyst på bloggen stundvis så rullar livet på. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Många saker som skall fixas och stora beslut som måste tas. Något som jag redan nu kan dela med mig utav är att jag bestämt mig för att lämna Stockholm och Sverige. I januari kommer ni få följa med mig på min störta resa någonsin. För jag har bestämt mig för att följa mitt hjärta och i och med det så flyttar jag till Los Angeles för att påbörja ett nytt och spännande kapitel i mitt liv. Jag tror att bloggen och det kreativa kommer få större plats i mitt liv då. Ser fram emot att dela med mig av tips och min vardag borta i drömmarnas stad.

Likes

Comments

1. Ägnde några timmar åt att styla om hemma 2. Morgonrutin, sminka sig framför nyhetsmorgon 3. Skrev ett kärleksbrev till någon väldigt speciell

4. För 4 dagar sedan gick vi in i höstens sista månad, november 5. Firade det genom att slå in årets första julklappar. Hittade det finaste pappret på Ikea.  6. Fick i söndags mysa med denna goding,  Vilda 7 år. Hon är en cockerpoo, kanske världens gulligaste hundras.  

Ni hittar mig på instagram under namnet WOYCAN 

Likes

Comments

Denna vecka, eller jag ska korrigera mig själv, dessa veckor har verkligen livet prövat mig. Det började med stora roliga beslut som skulle tas angående min framtid och sedan dess har händelserna avlöst varandra. Jag har kämpat och varit starkt för att många utav de saker som hänt inte rört mig som person men väldigt kära i min omgivning. I sådana situationer blir jag starkare än starkast för att orka peppa och finnas där även om mitt hjärta inuti brustit. Idag kom smällen mot mig... då jag helt plötsligt blev maktlös och nu måste förlita mig på att min omgivning finns där för mig och peppar mig i min situation. Återkontrollen av cellprovtagningen såg inte så bra ut som min doktor hoppats på och nu måste jag in igen för fler undersökningar. Vad händer egentligen när livet rasar samman? Det är klart man kämpar och försöker se saker från den positiva sidan. Men just nu, just i denna stund så orkar jag inte. Just nu vill jag bara krypa upp i min mammas famn, bli tre år igen och inte ha några bekymmer mer än att jag idag fredag måste vänta en dag till tills jag får mitt lördagsgodis.

Likes

Comments

Underbara och lediga torsdag. Hela dagen har spenderats i skogen tillsamman med min älskade mamma. Vi har gått, gått och gått men avslutade självklart dagen med en god lunch på byggdens café.  Det finns få ställen som skogen som gör mig så lugn och harmonisk.  Jag känner livet i mig på ett nästan andligt sättt och super in skogens dofter, ljud och ljus. 

Nu har vi precis avslutat en god mexikansk middag med hela familjen och nu blir det (om jag känner min familj rätt) samtal om livet och skratt som utlöses av tokiga historier. Ha en fin kväll mina vänner!

Likes

Comments

God morgon mina vänner! Vaknade upp lycklig och glad efter en god natts sömn. Invigde sedan mamma och pappas nya kaffebryggare som de fick av oss barn igår. Jäklar vilken skillnad det är på kaffe och kaffe. Vi är uppväxta på fryskaffe (och inget fel med det egentligen) men en riktigt bra kopp brygg slår det mesta. Efter två timmars skratt åt diverse tokigheter så snörde jag på mig gymnastikskorna och tog mig ut för en löprunda. 40 minuter senare kom jag hem, om möjligt ännu gladare än förut. Träningen gör mig hel och till en bättre människa. Nu väntar en hel dags jobb och jag ser fram emot att sprida positiv energi till både kollegor och kunder. Ha en fin dag 💖

Likes

Comments

Precis vad du gör dem till. Hade en relativt motig morgon och ville helst av allt gömma mig under täcket. Kletade ändå på sminket och kollade mig i spegeln, rätt nöjd ändå. Glömde inte matlådan och gick en härlig promenad genom ett krispigt och vaknade Stockholm. Väl på jobbet var den jobbiga morgonen glömd och jag blev fylld av energi från härliga kollegor som kom med nya förslag och bra idéer. Efter jobb så väntade min lyckotimme. Salsan. Det finns inget bättre sätt för mig att börja mina veckor på än att få dansa av mig till härlig musik tillsammans med underbara vänner. Nu är jag på väg hem och dagen jag trodde skulle bli skit blev faktiskt en riktigt, riktigt bra dag. 😊

Likes

Comments

Som skrivet i föregående inlägg så åker jag till NYC om två veckor. Jag har varit i staden förut men det var för tio år sedan så både staden men framför allt jag har förändrats.  Med tanke på att mina bästisar för tillfället bor där så har de relativt bra koll på stadens utbud. Men det är ju även det som är det mest fantastiska med New York, det är en plats med ständig  utveckling och varje dag dyker nya och intressanta ställen upp. 

Hitills har vi bokat in Bagatelle,  ett brunchställe som utvecklas och blir en stor dagsfest. Redan nu kan jag känna partynerven i mig vibrera. Resten av dagarna är relativt oplanerade så där tänkte jag höra med er, har några bra tips? 

Likes

Comments

​Vilken underbar ledig söndag det är idag! Vaknade utav solens strålar som sken in genom fönstret. Låg och drog mig i sängen medan jag uppdaterade mig om vad som hänt på mina sociala medier och diverse andra nyhetssidor.  Klädde på mig morgonrocken och slog mig ned k i vardagsrummet, njöt av tystnaden som råder vid den tiden på morgonen här ute på landet. När koffeinet kickat in så drog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang i 45 minuter. Lagom mör kan det tilläggas att jag var när rundan var klar men adrenalinet som pumpade i ådrorna gjorde lyckan total. Sedan laddade jag om batterierna med en god frukost och en härlig dusch. 

Eftermiddagen har jag tillägnat NYC packningen.  Även om de är två veckor kvar tills jag reser så vill jag för en gångs skull ha lite struktur. Outfits har provats och jag har haft diskussioner med mig själv hurvida hur många par skor som egentligen behövs för en tio dagars resa. Halva packningen är nu klar och resehandlingar samt passet ligger redo.  Gud va jag längtar, ska bli så underbart att äntligen få krama om mina bästisar som jag saknat så mycket sedan de åkte.  

Likes

Comments

Livet har satt mig på prov denna vecka. Veckan har innefattat några av de lyckligaste och mest hjärtskärande stunderna. De får en att tänka till kring hur skört livet egentligen är. Hur glad och tacksam man ska vara för de små och mest humana sakerna i livet, som att man har tak över huvudet, mat på bordet och vara frisk. Att bråka över petitesser eller gräma sig över några gram extra på kroppen är att lägga energi på något så oviktigt. Vad för gott kommer det ge dig i livet i det långa loppet? Kommer det göra dig dig starkare, lyckligare eller till en bättre människa? Om nej , så skippa den typen av negativa energi och fokusera på det som gör dig lycklig. Fokusera istället på att lösa problematiken , se möjligheter istället för problem och inse att det bara är du själv som kan bestämma hurvida du vill att ditt liv ska se ut och kännas i hjärtat.

Likes

Comments