Header

Contains affiliate links

På senare år har jag blivit en sjuk rea-haj och jag har lyckats bygga en otrolig basgarderob tack vare detta. När det är rea satsar jag hellre på bas och bra kvalité vilket man kanske inte alltid unnar sig. Men, det är ju faktiskt basen vi använder mest och framför allt sliter mest då vi tvättar de plaggen ofta. Nedan har jag listat mina favoriter!Shorts från YDE hittar ni HÄR // Tröja från MSGM hittar ni HÄR // Jacka från Ganni hittar ni HÄRPolo från Filippa K hittar ni HÄR // Jeans från IRO hittar du HÄR // Skjorta från Tiger of Sweden hittar du HÄR


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh, jag är så peppad på det nya numret på WorldWideBonanaza, som kommer ut om två veckor. Av bilden ovan att tyda så, ja - vi kommer ha ett galet nummer av glitter. Jag har inte kunnat släppa tankarna om ett par boots i glitter sedan jag såg Saint Laurents visning. På tal om det så finns det en helt tokigt trevlig app på Apple TV som heter M2M där ni kan se alla visningarna och frossa i flera timmar. Hur bra? Länk HÄR.

Likes

Comments

Löjligt trevligt med sovmorgon idag hörrni! Nu ska vi strax åka in till NK för att köpa present till en vän som bjudit in till en härlig brunch på Atelier för att föra hennes födelsedag.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Ingen nyhet att metallic är på kartan och jag kan inte få nog. Helt oväntat vore det ju fantastiskt att kunna lägga vantarna på Balenciagas boots och hur fint vore det inte att bära dem till en nerklädd look och trenchcoat. Jag sprang förbi Zara och höll i deras budgetvariant men blev inte helt såld på klacken. Vad tycker ni om trenden?

Bildkälla: We all hate us, Pernille Teisbeak, Topshop, Pinterest.

Likes

Comments

I lördags strosade vi på stan och tog en sen lunch på smörgåsbaren. Men det viktigaste av allt. Hur lycklig tror ni inte jag blev när jag hittade detta armbandet på rean?

Likes

Comments

Ja, vad ska man säga? Utebliven bloggning de luxe... Ibland finns tiden helt enkelt inte och även om våra följare och Er respons värmer hjärtat otroligt så har det funnits andra saker högre upp på prioriteringslistan.

Men hur fantastiskt är det inte med denna kickstart för 2017? Jag har hunnit fira en helt fantastisk jul med nära och kära, firat nyår på allra bästa sätt och inte tala om att jag har håvat in mitt drömjobb på ett helt fantastiskt företag. Nu ska jag hoppa i mina rosa fluffiga tofflor från Shepherd igen för att se klart andra perioden med Frölunda-Örebro.

Likes

Comments