Header

Postad i: Inspiration

Ingen nyhet att metallic är på kartan och jag kan inte få nog. Helt oväntat vore det ju fantastiskt att kunna lägga vantarna på Balenciagas boots och hur fint vore det inte att bära dem till en nerklädd look och trenchcoat. Jag sprang förbi Zara och höll i deras budgetvariant men blev inte helt såld på klacken. Vad tycker ni om trenden?

Bildkälla: We all hate us, Pernille Teisbeak, Topshop, Pinterest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags strosade vi på stan och tog en sen lunch på smörgåsbaren. Men det viktigaste av allt. Hur lycklig tror ni inte jag blev när jag hittade detta armbandet på rean?

Likes

Comments

Ja, vad ska man säga? Utebliven bloggning de luxe... Ibland finns tiden helt enkelt inte och även om våra följare och Er respons värmer hjärtat otroligt så har det funnits andra saker högre upp på prioriteringslistan.

Men hur fantastiskt är det inte med denna kickstart för 2017? Jag har hunnit fira en helt fantastisk jul med nära och kära, firat nyår på allra bästa sätt och inte tala om att jag har håvat in mitt drömjobb på ett helt fantastiskt företag. Nu ska jag hoppa i mina rosa fluffiga tofflor från Shepherd igen för att se klart andra perioden med Frölunda-Örebro.

Likes

Comments

Satans vad kul det är att vi har så duktiga bloggare som är med oss och att sidan faktiskt börjar ta form. Ni har väl varit inne och spanat? Om inte så hittar ni sidan HÄR!

Likes

Comments

Ja, det kan ha varit så att jag unnade mig något av en tidig julklapp för någon vecka sedan. En Twilly scarf från Hermes. Perfekt att vira runt halsen, knyta runt handleden till den vita skjortan eller knyta på väskan. Hur hade ni stylat eran?

Likes

Comments

Så kul att Ida har blivit en Bonanza och det skall bli superkul att följa henne. Ja, som ni ser på bilderna kommer det komma in betydligt mycket mer inredning, härliga matbilder och fina bilder på smycken. Ida driver tillsammans med en till tjej agenturen Nord Agency Sthlm och har varumärken som Anine Bing, Ragdodoll LA, Anni Lu, Blue Bilie och Sincerely Jules. Sa jag att power-kvinnan precis hunnit med att bygga hus sammtigt som hon startade agenturen?

Spana in alla våra Bonanza´s HÄR!

Likes

Comments