Som det ser ut nu överlevde jag sista dagen i Johannesburg! Var ute på en citywalk och gick till botaniska trädgården innan vi tog en pizza och shake ett kvarter bort! Man vill inte gå för långt bort på den gatan dock... tro mig 😂 så pizza blev bra för den här gången 😉

Imorgon bär det av till Victoriafallen och Zimbabwe för en 21dgr overland tur till kapstaden genom Botswana och Namibia! Det ska nog gå bra det här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagen i kruger började med en timme Bush walk i skogen följd av en tur på 2-3h till Blyde river canyon! Världens 3:e största canyon!! Jag måste säga Gud vad jag önskar jag fått stanna där längre 😍

Tyvärr så hade vi bara 30min på utsiktsplatsen innan vi begav oss hem till Johannesburg. Så nu är jag här på hotellet. Heldag i joburg imorgon och på lördag väntar Victoriafallen!

Likes

Comments

Vad kan man säga hittils, vädret skiftar från solsken till åska och spöregn men hittils behandlar Krugerparken mig väldigt bra! Fått se lejon 3m ifrån mig och idag fick jag ett lyckotecken. Vandrade i afrikanska bushen i 3h, fick se bisarra saker som antilopskelett m.m. Men inte så mycket djur denna dag. Vi hoppar på bilen för att bege oss hem och efter bara någon minut så dyker sötnosen nedan upp. Den ökända noshörningen!! Guiden påpekade hur ovanligt det var och vilken tur vi hade då noshörningen är värsta man kan träffa på en Bush walk för dem är svårast att jaga bort. Inte ens i bilen är man helt säker då dem har en tendens att ramma dem... vilken tur att denna höll sig så lugn då 😅😅😅

Likes

Comments

Idag hämtade jag mitt senaste inköp! En klocka som kostade några hunkor kanske inte låter så värst men när den var nedsatt med 75% känner i alla fall jag mig fett stolt över detta klipp! Debut fick den göra idag efter att jag vridit igång den.

Likes

Comments

Burgare igen! Denna gång med syrran, planen var att gå på en pub nära hennes lägenhet på Kungsholmen men när den öppnade 15 och klockan var 12:30 vandrade vi nerför backen, upp likt en hägring i Saharas öken dök Phil's med sina stora vita inbjudande bokstäver. Vi dök in och det var en riktigt god klassisk burgare och milkshaken var riktigt Nice med en lite fluffig överraskning. Den här dagen blev bra!

Likes

Comments

Ny dag för en burgare! Flippin levererar, tack för besöket Mats!

Likes

Comments

Vet ej om håret blev mycket bättre eller om jag bara är snyggare utan skägg..? 🤔

Likes

Comments

Idag firade min systers 26-årsdag(jisses!! 😳) blev en femrättersmiddag med väldigt smårätter så inte lika mycket som det låter. SMAK var resturangen, och nog var det en lyckad kväll allt 😍

Likes

Comments

Tjena bloggen! Patches här!

Blir en midnattsrapport idag! Planen var en kvällsbio men när vi kom fram var allt uppbokat trots att jag tidigare under dagen såg att det var 237platser kvar. Well en lördagkväll går 237platser åt fort så man bör nog reservera till nästa gång. Hursom blev det andra planer och med lite donken och läsk så drog vi hem till Gärdet!
Blev en film om hur McDonalds utvecklades till dagens imperium som det är. Riktigt intressant att se faktiskt så kvällen kanske blev så bra den kunde bli. Min kamrat somnade visserligen efter 30min men jag fick se en riktigt bra film!

Likes

Comments

Nu var det återigen dags för Hammarby! Förra matchen jag var på vann dem och nu blev det ytterligare en seger. Men denna match.. det ni.. Gud vilken fotboll. Man njöt, stämningen var bästa på länge och segern välbehövlig, nu går vi mot nya tider!

Likes

Comments

Instagram@worldofpatches