Nu har Benjamins musikvideo kommit ut och jag verkligen älskar den så mycket! <3 Hoppas du vinner på lördag på mello! Ni som inte har lyssnat på den så gör det!

Hoppas ni får en bra dag!

xoxo

Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev här nu, men tänkte skriva om att vissa människor är så falska och fega.


Varför kan inte personer bara stå upp och säga vad de tycker istället för och gå till mina kompisar och berätta det. Detta tycker jag är falskt och fegt att inte våga stå upp för sig själv. Visst det kan bero på att man kan bli ledsen och vill inte såra personen. Men man blir mer sårad när man hör det av sin kompis.

Jag träffade en kille för några veckor sen och han berättade att han har en tjej och så men han kysste mig och sa att han fick en good vibe för mig. Sen började vi snacka mera och jag fick verkligen känslor för denna killen och har det idag med. Det kanske låter konstigt och få känslor för någon som redan har en flickvän men han var speciell för mig. Men han vågar inte berätta för sin flickvän vad han gjorde och han vill inte såra henne. Till en början trodde jag att han skulle berätta för sin flickvän vad som hade hänt men tydligen inte. Han ville nog inte heller såra mig men det gjorde han. Jag säger bara att stå upp för er själv och säg vad ni tycker!

Alla som läser detta försök och säga vad ni känner och tycker och stå på er!


Xoxo

Hanna

Likes

Comments

Hej!

Jag har friat Jul som säkert alla har gjort och ätit god Julmat, fått julklappar och massa annat roligt och har haft väldigt mycket och göra.

På Julafton på morgonen så fick jag några julklappar i min Julstrumpa, fick blandat annat en mascara, en stor chokladtomte och ett mobilskal. Efter det så åt jag frukost med familjen och sen vid 10 så åkte vi till kyrkan och det var mysigt. Efter kyrkan så åkte vi till min mormor och morfar och åt jättegod julmat och spelade julklappsspelet och sen senare på kvällen så kom tomten och jag fick jättefina julklappar blev supernöjd.

På Juldagen så skulle vi åka och träffa min Farmor och äta med henne och det var också jättemysigt.

Igår så var jag först med Emelie och Debora på stan och fikade och det var jätteroligt, sen så hade jag släktkalas och det var supertrevligt vi fikade och mamma hade gjort ett Julquiz typ så det var jätteroligt.
Från mitt kalas igår💖​

Likes

Comments

Hej!

Igår hade jag en väldigt rolig kväll men fina vänner, ni betyder så mycket för mig!! Vi käkade pizza och spela Singstar och senare så körde vi julklappsepelet.. så roligt med stressigt, fick nästa det jag ville ha..

Ja fick superfina presenter också, tack så jättemycket!!❤️ Blev superglad!

Här under kommer bilder på vad jag fick i födelsedag av mina föräldrar, mormor och morfar och mina vänner.


Hoppas ni får en bra dag!

Xoxo
Hanna

De var en del av de sakerna jag fick av mina föräldrar och mormor och morfar ❤️

1. Så fick jag ljus, två hjärtan och en bräda från Emelie
2. Så fick jag en sminkborste från lollo och en Mascara från lina.
3. fick jag tvålar och en duschboll av Hilda :)
Tack så jättemycket tjejer igen!!❤️

Likes

Comments

Hej!

I torsdags så var det min sista praktik dag och jag fyllde 19 år, alltså helt sjukt hur fort tiden går. Fick sluta tidigare för de skulle ha möte och det var skönt. På kvällen så var min mormor och morfar här, det var jätteroligt. Fick jättefina presenter både av mina föräldrar och min mormor och morfar. (Kommer bilder på vad jag fick nån annan dag)

Ikväll så ska jag ha en fest för mina närmaste vänner och det ska bli superroligt och vi ska köra julklappsleken,Så det blir nice.

Hoppas ni får en jättebra fortsatt fin dag!

XOXO

Hanna

Likes

Comments

​Hallo!

Ihelgen så var jag i stockholm och jag och min syster fick en överraskningsresa av  mina föräldrar och vi skulle kolla på bästa Håkan hellström och jag är ett stort Håkanfan ochdet var första gången jag såg han så var supertaggad, Konsert var grym! <3 Sen så Julshoppade vi också och köpte ganska mycket och åt god mat på Vapiano, där har de jättegod mat som Pasta eller pizza.  

Hoppas ni hade också en bra helg och får en bra vecka!

Här under kommer det några bilder från helgen!

XOXO

Hanna

Likes

Comments

Hej!

Ska skriva lite om mina vänner och hur mycket de betyder för mig!

Jag har så många fina och bästa vänner som finns där för mig i vått och torrt och de är dem bästa människorna i mitt liv. Alla mina vänner betyder sååå mycket, kan inte beskriva de med ord men ni är helt underbara! <3

Kommer några bilder här under på mina bästa vänner!

Xoxo

Hanna

Likes

Comments

​Hej!

Idag så har ju jag dansat på torget och det gick faktiskt bra men var väldigt nervös bjöd in några fina vänner som betyder mycket för mig och mina föräldrar och mormor var där och kolla. Sen efter jag hade dansat gick jag, Emelie och hennes syster och fika och det var gött! 
Jag kom hem för en stund sen och nu lyssnar jag på musik och chillar.

Hoppas ni har en bra dag med!

xoxo

Hanna

Likes

Comments

Hallo!

Nu är det redan December herregud vad åren går fort, tänkte berätta lite vad jag har gjort den sista vecka nu hehe, har inte hunnit bloggat så mycket tyvärr på grund av min praktik och lite annat.

Denna veckan jobbade jag bara tre dagar och det var skönt, för i torsdags så var vi i gbg med alla vård klasserna och var på olika studierbesök som Dalheim och det är ställe som personer med funktionsnedsättning är på och sen så var vi på yrkes-SM sen så fick vi lite paus med att gå på stan och shoppa och det var nice! <3 Jag shoppade lite julklappar och en tröja och en body lotion till mig själv. Sist på dagen var vi på medicin historiska och det var intressant tycker jag.

Igår så jobbade jag till fyra och var ganska trött när jag kom hem men senare på kvällen så hade jag dans och det var roligt. Vi ska dansa på stan imorgon kl 15:00, kom gärna och kolla!

Idag så ska jag träna lite på dansen och kolla på någon bra film och bara ta det lugnt, det behövs ibland faktiskt!

Hoppas ni får en bra helg!

xoxo

Hanna

Bilden är från Göteborg! <3

Likes

Comments

Hej!

Jag har just nu praktik i sex veckor och denna veckan är jag på räddningstjänsten och jag tycker det är intressant och spännande att vara där hehe <3 Idag fick vi livrädda en person som kan sitta fast i en bil eller så och det var roligt men lite svårt. Efter praktiken var jag med min fina Emelie, vi bakade en kladdkaka ochmyste det var roligt, den blev supergod. 

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!

Xoxo

Hanna

Likes

Comments