Hallå, äntligen har jag rast. Nu sitter jag i soffan o läser lite tränings bloggar och bloggar själv haha. Kom på att de inte blir nån träning ikväll för jag ska på kalas, en kusin fyller år så blir väl lite mys me släkten och go mat på de! 😅 Hinner jag blir de nog lite jogging ikväll när jag kommer hem annars blir de ett riktigt gött pass imorgon, är så taggad på lite gym!

Och dessa två bilder ger mig sån motivation o längtan efter gymmet! 😆 för alla er som gymmar och vill börja gymma: kämpa på tills ni känner att nu har jag nått mitt mål, men ge aldrig upp för tidigt! 😘

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes, inte alltid vi skriver här men vi skall ta och skärpa till oss. Idag har de bara varit jobb, och lite träning. körde lite rygg och lite mage, känner att jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon haha. Nä men nu skall jag ta och lägga mig för imorgon är de jobb och träning, vi skall nog köra axlar och lite armar så det kommer bli ett gött pass. 

Godnatt på er. 

puss 

Likes

Comments

Tanken med denna bilden är att man skall få inspiration, känna att detta vill jag, de är de jag brinner för! Att alla kan få ett resultat bara man kämpar och inte ger upp. Allt går om man vill!
Puss 

Likes

Comments

Hade en kort dag i skolan och är nu äntligen hemma! Hade temadag idag och imorgon har jag sovmorgon till 10.45. Ikväll skall jag träna lite rygg och axlar så bilder kommer senare! Tänkte gå ut o springa men det regnar så mycket här så jag får la ta de på gymmet!

Puss 

Likes

Comments

Det hade ju inte varit fel att besöka dem länderna!! 😍

puss 

Likes

Comments

Bilder från gårdagens snabba armpass, igår körde vi lite armar efter man slutat jobbet blev ett snabbt och effektivt pass! Mer bilder på lite olika övningar kommer snart!

Idag blev det fokus på kondition för att vila musklerna lite, men avslut med lite mage. Imorgon för min del blir det crossfit i skolan på förmiddagen, och taekwondo på eftermiddagen bilder kommer. Nu blire sov dax natti

Puss 


Likes

Comments

Hallå där!
Kom nyss hem från skolan, de har varit en onödig dag om jag ska vara ärlig. Har bara haft två lektioner. Nu har jag gosat ner mig i sängen, tänkte kolla lite film och sedan kolla lite träning och tagga till ett hårt träningspass med min Bästii!
Ikväll blir de överkropp och kondition! 👌
Puss 

Likes

Comments

Hej och välkomna till våran blogg! Jag tänkte börja med ett kort inlägg där jag förklarar varför Vi gör detta.😄
Vi är som sagt två tjejer som älskar träning. Vi tränar dagligen och de är vårt största intresse, de är verkligen de vi brinner för. Vi kommer lägga upp inlägg där vi beskriver våra dagar och våran träning. De kommer även vara tips om träning och mode! Så jag hoppas att ni kommer tycka om de och även ta del av våran träning och våra tips till er! ❤️


Likes

Comments