​Heihei! Da jeg lagde denne bloggen trodde jeg at jeg skulle bli flink både med å oppdatere dere, men også for min egen del og bli sunnere enn det jeg har vært. Vi ser jo da at begge de målene ikke gikk så bra hahah! Men nå som et nytt år begynner, har jeg bestemt meg for å gi meg selv en ny sjanse. Dermed vil jeg rundt nyttår begynne å dele oppskrifter, treningstips, tanker og slikt. Så håper jeg at dere vil lese bloggen hihi!


xoxo

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Heihei! Dette er mitt aller første innlegg på bloggen, yeey, så tenkte egentlig bare fortelle om hvorfor jeg egentlig begynte å blogge og kanskje litt om meg selv haha. 

Å starte en blogg er noe jeg aldri kunne ha tenkt meg å gjøre, eller syntes det var en meget god ide når jeg var mindre og hadde tidenes drøm om å bli en toppblogger på blogg.no med den "syke bloggen", hadde selvfølgelig da alt fra dagens outfit til spørsmålsrunde. Men nå derimot synes de fleste, inkludert med selv, at det er litt småkleint med blogg. Så ja for å komme til poenget, hvorfor lagde jeg den da? hahah. Jo, jeg er en jente som er svært opptatt av trening og kosthold. Det siste året har vært en skikkelig kostholdendring for min del, jeg har gått fra å spise det jeg har følt for til å spise nesten bare sunne måltider. For mange har dette ført til spiseforstyrrelser i form av anoreksia og at man sulter seg ihjel, men for meg har det ført til at jeg ofte overspiser på kveldene. De få dagene hvor jeg har tatt noe som har vært litt usunt, som for eksempel at jeg har tatt et kakestykke i et familieselskap eller bare tatt en bit av kanelbollen til en venn, har gjort at har vært så utrolig sint på meg selv og virkelig hatt en av de dårligste selvfølelsene som er mulig. Det har ført til at jeg har blitt så utrolig lei meg og jeg har bare begynt å spise alt det usunne vi har hatt i skapet eller egentlig mat generelt, uansett hvor kvalm og spytvungen jeg har følt meg. Tankene mine var alltid "nå som du først har tatt noe usunt så kan du jo bare spise enda mer, for du får jo ellers ikke lov av deg selv å spise det", og det har endt med at jeg har bare spist og spist. I starten hadde jeg litt kontroll på dette og jeg greide å ta meg sammen ved å spise sunt og ordentlig i flere uker i ettertid, men de siste ukene har rett og sltett vært helt forferdelige og det har sikkert skjedd en til tre ganger i uken. Det har gjort at jeg har følt meg skikkelig depresiv og jeg har bare følt for å ligge inne, siden jeg har vært så sinnsykt mett og kvalm. Så for å faktisk prøve å gjøre noe med situasjonen selv lagde jeg denne bloggen, slik at jeg kan få ut litt tanker av hodet og også for å tipse litt om trening og koshold, for ja kanskje dere føler det akkurat likt hehe. Men jeg er ingen ekspert innenfor dette området, men jeg leser en god del om det (både internett og bøker) og føler jeg kan relativt mye om livsstil til å skrive litt om det. Jeg kommer heller ikke til å lage oppskrifter med så mye sunn kost-produkter, siden det er så mange som har foreldre som ikke gidder å bruke penger på det og som heller ikke vil bruke sine egne penger. 

Men håper dere liker bloggen, så skrives vi! hahah


- M

Likes

Comments