View tracker
Senaste Nytt

Jajemen! Jag är verkligen sämst på att hålla det jag säger. Körde en timme extra i stallet imorse o gick o småplockade lite och fixade ner nytt hö och sånt. Sen fick jag nog, kanske för att jag klätt mig för dåligt (och har ett par urgamla skor som knappt sitter kvar på foten för de är så trasiga).
Borde kanske uppdatera min stallgarderob?! Men känner jag mig själv rätt så finns det sääääkert något att köpa till hästarna som är såååå mycket viktigare än ny jacka och nya skor till mig själv, ett schabrak eller ett träns till exempel!

Jag har fått en sån där "måstegenomföras-idé" igen.. Hur mysigt vore det inte att åka släde efter Ninja i vinter?! Hemma hos min pappa finns ju det mesta materialet och jag har två stycken timmerkälkar där som man kan utgå ifrån om nån av dom verkar användbar. Så imorgon ska vagnen målas klart och sen kan jag riva i det där och se vad man kan göra!
Jag har ju en snowracer som jag tänkte försöka mig på att åka på, men det känns tusen gånger mer stadigt att åka på en släde med riktiga skaklar.

Nu behöver vi lite mer snö bara!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Senaste Nytt

Hallo!

Nyss hemkommen från stallet och innan det pappa. Har pysslat lite hos honom och ställt upp vagnen som ska målas på pallar. Så i helgen ska det göras klart! Äntligen!

Stallet fick gå i hundraåttio, tyvärr. Men hade lovat vara tillbaka i stan klockan 19. (Kom en kvart sent..) Men hästarna såg ut att må bra iallafall, passade på att känna igenom Molly eftersom det inte blev något pyssel med henne igår. Molly är så go, så fort man börjar klia och känna igenom henne så slutar hon äta och nästan somnar.

Imorgon har jag utsläpp och ska försöka åka och handla på förmiddagen så det finns mat hemma. Kommer nog somna gott på kvällen sen. I och med utsläppet tänkte jag ta igen lite stalltid och ordna för helgen och nästkommande vecka. Och om det hinner bli ljust ute så ska jag tömköra Ninja en sväng!

Likes

Comments

View tracker
Askmolly, Humledals Narinja, Senaste Nytt

Hade nästan lust att skriva godmorgon.. Men klockan är ju sen eftermiddag så kanske inte så smart?
Har vilat mer eller mindre hela dagen, inte så skoj men behövligt. Nu sitter jag och laddar för att åka till stallet. Gillar inte dagarna när man först har utsläpp och sen dagen efter insläpp, det blir så lång tid emellan så det känns som en evighet sen man var där. Ett bra tecken på att man trivs där i och för sig!

Ikväll är det Syrror på tvn, enda serien jag följer för tillfället. Men det har gjort onsdagarna till veckans myskväll. Följer ni några bra serier? Tipsa gärna!

Idag tänkte jag fila lite på Mollys hovar och allmänt gå igenom henne och borsta lite på Ninja. Det tråkiga nu är att det är så fruktansvärt mörkt ute på kvällarna (och på mornarna) så man tappar lite fokus och inspiration. Eller är det bara jag som gör det? Känns lite tråkigt, men så snart snön kommer blir det lite ljusare och snart är vi inne i 2017 så jag ska väl inte gnälla. :)

Hittills gillar jag Nouw, det känns lite mer stilrent och så är det bra uppbyggt med många möjligheter!

Likes

Comments

Senaste Nytt

Godmorgon!

Snön är på återseende, jag jublade igår. Tills jag insåg att det började töa. Och det gör det med besked, så den här snön lär inte vara så långvarig. Har ju planer på att åka snowracer efter Ninja, men det verkar inte riktigt vilja sig än. Jag missade tyvärr förra vändan snö då framskidan på snowracern är trasig så den måste bytas ut innan vi ger oss på det där. Hoppas dock hinna fixa det innan nästa vända snö!

Kom precis hem efter att ha släppt ut hästarna. Ingen av dom hade direkt bråttom ut, Forysta stod och gäspade nästan ljudligt och Molly stod längst bak i boxen och filosoferade. Man vill egentligen inte tvinga ut dom då, men dom äter ju frukost ute så det är ju bra om de kommer ut i tid.

Idag blir det eventuellt lite fotografering i stallet, men först ska jag sova ett par timmar till! 😍

Förrförra årets snö, Molly när vi stod på Berga.

Likes

Comments

Senaste Nytt

God kväll... eller ja, natt. Blev väckt av något i panik och så kunde jag inte somna om så jag gick upp och fortsatte mitt pyssel. Som jag nu suttit med i en hel timme, tills materialet tog slut.. Ska försöka sova ett par timmar till innan jag ska upp och ta ut hästarna!

Det tog bara ett par timmar att få ordning på domänpekningen så nu hoppas jag alla ser det nya! Och detta är då första gången jag bloggar från mobilen. Är positivt överraskad av Nouws app, den är verkligen genomtänkt! Så jag kanske får fart på detta bloggande nu. Kanske.

Ninja får stå för bilden! ;)

Likes

Comments

Senaste Nytt

Övergår till Nouw som bloggportal. Det är Yrsa som lurat mig... Jag kommer styra om trafiken när jag är klar med design och sånt, så det visar sig när det händer! :)

Hoppas jag kommer vara nöjd där.....

Likes

Comments

Askmolly, Humledals Narinja, Senaste Nytt

Hallihallå!
Idag är det två år sedan mina tjejer flyttade hem till mig. Två långa år har gått och det känns faktiskt bara roligare ju längre tiden går.
Jag kikade efter jämförelsebilder och tänkte lägga upp, alltid kul att se vad som hänt sen dom kom hit men jag har alla mina foton på en usbsticka och den hittar jag inte precis just nu. Så en bild på Ninjan när hon kom hit för två år sedan får ni stå ut med. Visst såg hon riktigt bäbislik ut?!

Likes

Comments

Senaste Nytt

Äntligen tog jag tag i Ninjas stackars man och pannlugg! Så inga mer kardborrar nu, tack!!!! Nu är det bara svansen kvar... Puh!

Imorn är det upp tidigt, utsläpp vid 05.00 igen så det lär inte vara mycket till mockning! 😊
Sen måste jag försöka fota lite saker, så jag får iväg något. Har fortfarande panik över att mössen ska bygga bo i sadelkammaren!

Likes

Comments