Header

Igår så var det första dagen i skolan för denna termin, som dessutom är den sista! Jag fick även min studentmössa igår, och den var mycket finare i verkligheten än på sidan där jag beställde den ifrån, så jag är jättenöjd! Från torsdag-lördag så är det sista delen på Nose Worksinstruktörsutbildningen. På fredag så ska Lycka och Tyra göra doftprov och jag ska göra ett teoretiskt prov och på lördagen så är själva examinationen! Jag är taggad men samtidigt nervös, haha...


Likes

Comments

Äntligen så har jag hittat en lila sele som är snygg så jag kände att den var tvungen att följa med hem! 😄

Likes

Comments

Gott nytt år till er alla. Jag hade ett väldigt lyckat nyårsfirande igår🙂 Ikväll så tränade jag med Lycka för första gången för iår för hittade en helt okej upplyst fotbollsplan, jag kommer nu att tillbringa sista veckan i västerås innan jag åker hem till Forshaga igen nästa helg.

  • 21 readers

Likes

Comments

Idag så var det dags för ett spår för Lycka, passar på att spåra ofta när jag är hemma på lov eller liknande för det finns mycket fina spårmarker här.

Längd: 400m

Underlag: Åker

Liggtid: 40min

Apporter: 3+slut

Hur det gick: Det gick väldigt bra! Hon höll sig i spårkärnan hela tiden och hade ett bra tempo och visade ingen tendens att gå på vilt för fem öre ( det finns mycket vilt här i skogarna nämligen ) Ganska häftigt att se när man selar på så vet hon exakt vad hon ska göra så det är bara att skicka på henne! 😊

Hade med mig syrran som fotograf, blev många bilder som blev dåliga pga vädret vilket är tråkigt.

Likes

Comments

Tänkte göra en nystart med denna blogg och jag tycker att det passar ganska bra att göra ett inlägg om detta år, som det inte är så många dagar kvar utav.

Januari: Hände inte direkt någonting speciellt, hade med mig Mezzi i skolan och allt flöt på.


Februari:

Jag och mitt UF-företag deltog på mässan "Entreprenörskap på riktigt" och kom tvåa i tävlingen Hållbart företagande. Våran affärsidé var att vi tog vara på slaktavfall och torkade till hundgodis!


Mars:

Mezzi fick läggas in hos veterinären akut eftersom att han var jättedålig, han återhämtade sig som tur bra, men det var riktigt läskigt och märklig känsla att åka hem med bara kopplet...

April:

Träningen och skolan flöt på 😊

Maj:

Lycka fyllde 1år! Tävlade skol-sm i Rallylydnad och det värsta av allt var att Lycka blev diagnotiserad med kvalsterallergi mm..

Juni:

Mezzi fyllde 4 år! Och jag njöt av början av sommarlovet och hade praktik på ett hunddagis, en bra praktik enligt mig. Lyckas vaccin beställdes..

Juli: Mezzi tävlade rallylydnad på Kelpiespecialen och resultatet blev 92p med en 7e placering!

Var en vecka på Marma hundtjänstskola,det var jättekul!

Juli:

Var i Ljungdalen i lite mindre än en vecka, älskar verkligen fjällen och skulle lätt kunna bo i fjällen om det fanns jobbmöjligeter. Ett minus var dock alla knott!

Sommarjobbade i några dagar!

Augusti:

Lyckas vaccin kom och jag fick lära mig att ge henne sprutan själv då den ska tas en gång i månaden.

Hade två veckors praktik i Forshaga.

Lycka drog av sig klokapseln på en lydnadsträning genom att fastna i lydnadshindet...

September:

Skolan började igen och började i trean!

Studentmössa beställdes

Oktober: Nose Works instruktörsutbildningen startade!

Höll i en valpkurs.

November:

Var en helg på Marma hundtjänstskola med Lycka denna gång!

Tränat mycket Nose Work med projektekipagen.

December;

Åkte hem på jullov.

Återbesök hos hudspecialistsveterinären och det gick så bra så, inga konstigheter. Jag är så glad att Lycka svarat så bra på behandling!


Summan av kardemumman så har 2016 vart ett helt ok år med en del motgångar. Men snart så är det ett nytt år!

Likes

Comments

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!!

  • 31 readers

Likes

Comments

Idag så är det två år sedan jag hämtade Mezzi. Jag hittade en "annons" i en tollargrupp på Facebook och mamma hörde av sig till hon som hade honom på träning till diabeteshund och sedan dess så är han våran! Vi har hunnit starta på några tävlingar med fina resultat och många fler kommer det att bli! Älskade Mezzi-bus ❤


Den första bilden jag tog på Mezzi med kameran..💓

På våran första träning tillsammans!

Likes

Comments