Mitt mål för året var att börja träna och äta nyttigt. Men detta gick inte enligt min plan. Efter jobbet har har haft annat för mig så som kompisar läkar besök och annat som gjort att jag inte orkat träna på eftermiddagen. Men nu har jag hittat min träningsrutin, och detta är morgontidning. började nu i måndags att åka med mamma på yoga på morgonen och det var så härligt. Därför skall jag träna innan jobbet och då har jag ingen större stress över att jag måste träna på eftermiddagen.

Vist om jag har tid att träna på eftermiddagen kan jag ju göra det med. men nu så.

skall nu gå på ett indoor walking pass som jag är grymt taggad på 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej nu är jag äntligen frisk. Det är 1 oktober och för mig blir det nya tag. Jag gillar verkligen inte att vara sjuk, för man känner sig aldrig frisk. Så idag blev det en 6 km promenad med hunden efter jobbet.

Jag har nu kommit fram till att på 92 dagar (årsskiftet) gå ner till minst 65 kg. Nu i början börjar jag med att promenera efter jobbet eller cykla till jobbet. Sedan har jag även skrivit upp mig på spinning med HCK. Detta har inte dragit igång ännu men kommer att ske tre dagar i veckan.
Vill bara komma igång nu, orkar inte med allt uppskjut.

Likes

Comments

Jag har tyvärr inte lagt in något inlägg nu på jätte länge då jag varit sjuk! Samt att mina dagar har upptagits av jobb. Det är det enda jag gör nuförtiden. Det tråkiga är att man inte kan träna på något sätt då jag fortfarande känner mig krasslig. Har nämligen varit sjuk nu i en vecka. Men börjar må mycket bättre.

Jag cyklade till jobbet igår och jag säger det var jobbigt. Hade ingen kraft kvar på all energi går åt för att stoppa förkylning. Men som sagt nu mår jag så bra att jag tänker ta en lugn promenad för att inte trigga igång förkylningen igen ❤

Likes

Comments

Man kan säga att min början inte går så bra. Efter redan två dagar så har jag ätit dumma saker. Igår blev det några godis bitar och idag en choklad cookie. Var är min vilje styrka när den behövs. Jag jobbar på cafe och där är jag dagligen runt godsaker så som kakor, bullar etc. Vilket leder till att suget alltid ligger där. Detta har gjort att mitt främsta mål nu är att fokusera på att sluta äta det onödiga godiset och fikat. Och istället äta något ordentligt när suget kommer. För mig är detta ett ganska stort steg då jag är en riktig gottegris. 

Träning där emot går desto bättre, igår var jag på MMX träning i skotsskogen i Göteborg. Det är en gruppträning som holt på i tre veckor nu. Tre dagar i veckan tränar man tillsammans i 75 minuter. Det är ett väldigt roligt samt nytt sätt att träna på. Idag blev det dock bara en kort springrunda på 30 min då jag inte känner mig riktigt i form. Men det är bättre att göra något än ingenting känner jag.  

Vist är mat och träning viktig men en stor byggsten för att må bra och klara av vardagen med dens nya vanor, är sömnen. Detta gör att jag satt upp ett mål på minst 8 timmar sömn varje natt. Vilket jag inte kommer ha svårt med. Jag älskar att sova. Då får man försvinna från vardagens problem. Vilket jag kommer göra nu!!! Så sov gott!!! Likes

Comments

Att komma igång med träningen kan vara både vara jobbig och svårt. Man struntar i det eller skjuter upp det till i morgon. Eller så tycker man det är lätt men så faller man tillbaka till gamla vanor efter bara en vecka. Jag har haft det svårt med att få igång träningen igen efter att ha varit aktiv men skadade knät för två år sedan. Vist har jag försökt att komma tillbaka till mina tidigare träningsrutiner, tyvärr har jag inte orkat sattsa samt att jag kännt mig bekväm med det lata livet som jag isag lever.

NU ÄR DET NOG!!! Jag vill komma igång på riktigt igen. Detta beror både på min hälsa och välmående, psykiskt samt fysiskt! Idag väger jag 70 kg har dåligt självförtroende. Detta skall ändras. Följ med min utmaning att förändra mitt liv till en friskare människa ❤

Likes

Comments