​Ja nu har det hänt annat i Turkiet... Statskupp.. Alltså.. vad kommer här näst? runt 200 döda och 1000-tals skadade denna gången.. Kommer man våga resa längre? Europa är knappast säkert längre..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har många personer som kommit och gått genom mina 26 år.. Kompisar.. som inte längre är kompisar.. som man inte ens är bekant med längre. Ibland kan jag sitta och undra hur de har det och om de mår bra.. Om de sitter i ett hörn i soffan och funderar samma om mig. Det svåra är att man inte alltid känner att det är läge att ta kontakt igen.. Lappa ihop relationer som inte finns där längre. Är det värt det eller är det risk att det kommer bli likadant igen?

Jag personligen upplever att jag tappat många vänner när jag flyttade och sen fick barn.. Vänner/bekanta som tror man inte är samma bara för man fått en barn i sitt liv.. Är det så? Att man ändrar sig när man får barn? Eller är det bara en mini-myt som man kanske måste slå hål på? Bara för man inte kan festa som förr, shoppa som förr och vara vaken lika mkt som förr betyder det inte att man är en annan person.. Man har bara fått en extra titel som förälder.. Folk har nog svårt att acceptera det ibland.. Iallafall känns det som det .

Här uppe har jag tyvärr inte så många vänner som jag hade i Halmstad.. Vet inte om det har med mitt självförtroende att göra.. Eller att alla redan är så tajta och alla känner alla i denna byn. Det är svårt att komma in har jag märkt. 

Likes

Comments

​Ja.. Igår hände det som man inte förväntade sig.. Terrordåd i Nice, Frankrike. En lastbil körde in i folkmassan på strandpromenaden i Nice under nationaldagsfirandet.. 84 döda varav 10 är barn enligt uppgifter..  Många skadade med.. vet inte exakta antalet där.. Lastbilen var full med vapen och granater, och föraren blev skjuten till döds efter dådet. Många svenskar befinner sig där nere. Jag känner personligen inga som är där just nu men mina tankar går ändå till offrens anhöriga.. 
Detta är tredje attacken i Frankrike på 1,5 år..  Detta får mig att fundera.. Vart är liksom världen på väg? Kan det bara inte vara fred på jorden.. Alla ska va glada och inte slåss och bråka.. 

Inte mycket man kan göra åt dock..  Jag har suttit halv paralyserad och kollat på nyheterna nästan hela dagen.. Tillslut ville jag inte höra mer och stängde av. Att en sådan händelse kan få en att må så dåligt.. Det är bara en tidsfråga innan det händer här i Sverige. 


Likes

Comments

Ja Vi kör väl en omgång till.. Vad är detta?.. tredje gången jag startat en blogg? Aja i vilket fall som helst så kör vi väl igen.. ska bli bättre på att skriva.. det LOVAR jag mig själv.. Sen om ni läser är en annan femma.

Likes

Comments