Idag har varit en riktigt skön dag! slutade 12:30 och det är super skönt! Sen åkte jag in till Eskilstuna och lunchade med mamma lite fort. Sen åkte jag hem till Zandra (där jag bor helg vis) och tog det lugnt ett tag och sedan gjorde mig i ordning för att åka till Melina ,som jag inte sett på hela 3 veckor!! Vi har inte kunnat setts på 2 veckor och sen åkte hon till Kreta i 1 vecka och det har nog varit dom längsta veckorna i mitt "liv"😄 men ikväll har vi bara myst och käkat lite tjockis mat, och nu tror jag vi bara ska dricka något gott o bara ha det mysigt! Ska bli så sköönt med sovmorgon imorgon, när man gått Up 7 varje dag hela veckan! Ska också utnyttja imorgon bitti Melinas bubbel pool och sedan badkar!! Har inte badat badkar på hur länge som helst😩 så det ska bli så skönt att bara slappa imorgon! Vart ett väldigt hektiskt inlägg men eftersom jag inte skriver på datorn och inte är hemma i lugn och ro så hets skriver jag! Men jag hoppas att ni alla får en super mysig fredag🌹

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kan börja med att be om ursäkt för mina inlägg som inte har varit så utförliga. speciellt igår, var väldigt trött o ville göra ett snabbt inlägg o sen sova så det blev ganska rörigt! Men i denna rubrik står det träning ,varför? Jo för att på måndag börjar jag träna igen efter 1 år😳 och nu är det ett måste att börja träna. När jag ställde mig på vågen igår insåg jag att jag gått Up cirka 8/9 kilo mellan juni och augusti så där kom min panik. Grejen är att jag har ätit väldigt dåligt i sommar, antingen så har jag inte ätit alls eller så har jag tryckt i mig chips , godis , snabbmat, mm så nu känner jag att nu är det slut med det! Från och med måndag så börjar jag träna och äta hälsosamt, för mycket jag insett när man ätit dåligt är att kroppen mår verkligen inte bra dessutom att hyn blir väldigt dålig (och jag som brukar ha bra hy) menmen nu på måndag börjar "nya hälsosamma livet" 😄😄 det är vanligt att motivationen kommer fram o tillbaks o så har det varit för mig i 2 års tid. Men nu när jag bor i Köping så har jag inget annat att göra än att gå i skolan så då kan det vara bra att få mig sysselsatt med träning. Ska bli spännande o se om jag håller det jag säger nu om ett halvår haha!

Likes

Comments

​här kommer frågan som många som känner/bekant med mig undrar. jag gick inte i skolan på nästan 3 år pågrund av när jag började 7an så hamnade jag i en klass och jag valde att inte lära känna dom och sedan i efterhand så var ju det en självklarhet att jag hamnade i bakgrunden. precis under samma veva så tog det slut mellan min "pappa" och hans sambo och mycket bröts up, jag mådde dåligt över saker som hade hänt och hamnade i en depression, sedan gick det bara utför det att det blev helt enkelt en vana att inte gå i skolan det var liksom en vardag. under den här tiden blev jag också väldigt strulig och jag själv förstod nog inte hur jag betede mig men sen när flyttade jag till köping insåg jag att jag inte skulle komma in på gymnasiet för jag hade ju inga betyg? skolan fixade en assistent åt mig och hon hjälpte mig att komma på fötter igen med skolan och blev faktiskt motiverad. och idag kan jag faktiskt säga att jag är stolt över mig själv som hittade tillbaks motivationen och verkligen vill fixa up allt och få en framtid! sååå idag mår jag så bra över detta! 

Likes

Comments

Ja som i rubriken! varför har jag skaffat blogg? idag när jag satt på bussen påväg hem ifrån skolan började jag tänka att jag älskar o skriva o skulle ju vilja skriva ut om mina åsikter min vardag osv men vart skulle jag göra det tänkte jag då. jo så kom jag ju på att jag kan ju starta en blogg! så nu sitter jag här som en nykomling i blogg världen haha! som ni kan se på designen oxå så är den inte topklass men man får arbeta sig framåt! man har jul alltid drömt om att bli en stor och omtalad bloggare men det är riktigt svårt ju men man kan alltid ha drömmar haha!

Ni har ju ingen aning om vem jag är så jag tänkte berätta lite kort i det här inlägget vem jag är!Jag heter isabella wood (som ni nog redan sett) , jag bor i köping sedan 9 månader tillbaks och helg vis i eskilstuna där jag är uppväxt o bott hela mitt liv! jag har precis börjat plugga igen efter 2 och 1/2 år....... ( kommer komma inlägg om just varför)...... så min vardag består utav att plugga träna och sedan på helgerna åker jag in till eskilstuna och umgås med mina vänner! jag bor tillsammans med min mamma och min bonus pappa och våran katt! så ni kommer helt enkelt få följa med på min resa genom träning, pluggande, fritid , mina åsikter om mycket saker med mera!

Likes

Comments