Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu håller jag på att sparar pengar till sommaren, för att jag känner att på sommaren så vill man ha saker hela tiden och det kan va från kläder till inredning, Godis, blommor... och såklart så vill man ju ha pengar till roliga saker typ grönalund, Lexandsommarland m.m.
Men det finns ett problem, speciellt som tjej och det är när man går affärer med en kompis eller mamma & pappa så ser man nästan alltid något man vill ha (jag syftar på klädaffärer) även fast man inte behöver det man vill ha så brukar man oftast tycka t.e.x att den tröjan är så snygg så man verkligen vill ha den.

Jag hittade en tröja som jag tyckte va jätte snygg som kostade 250kr tror jag, men jag struntade i att köpa den och nu i efterhand känns det väldigt bra för jag la undan pengarna som jag hade med mig den dagen till sparande istället. Men jag älskar att köpa kläder så det är ju inte så att jag kommer sluta köpa det jag vill ha men att jag har börja tänka lite mer på om jag verkligen kommer att använda vissa saker osv.. som tröjan skulle jag nog ha tröttnat på ganska snabbt.

Om ni har några kommentarer på hur              det är för er får ni gärna skriva det ♥

Nu när jag tittar på bilden så har jag redan tröttnat på tröjan den va inte lika snygg som när jag såg den första gången.

Likes

Comments

Nu har jag varit på Ikea och ätit igen och det är så himla gott där! Allt va super förutom choklad mossen för den smakade typ bara cakao.

Denna gång var jag med en kompis från min gamla skola som heter Isabel och vi hade det jätte trevligt. Vi pratade väldigt mycket om gamla minnen och det tyckte jag var jätte mysigt.

Just nu kanske jag inte kommer vara så bra på att uppdatera p.g.a att skolan precis har börjat och vi har ganska myckt i skolan just nu. Men jag ska försöka lägga upp nån bild i veckan iallafall ♥

             ♥ Hoppas ni mår super!! ♥

Likes

Comments

snart börjar skolan och jag ska verkligen slappna av så mycket det går.
Just nu ligger jag i min säng och äter godis och tittar på Youtube. Jag känner att jag inte orkar med skolan just nu för direkt vi kommer tillbaka så ska vi ha prov..
Så jag ska verkligen ta vara på den tiden som jag är ledig (4 dagar) !

      hoppas ni haft en bra dag så ses vi

Likes

Comments

2016 har varit ett bra år med mycket skratt och mycket roligheter. Men det kunde såklart bli mycket bättre....
t.e.x som i somras köpte jag aldrig den nya bikinin som jag ville ha, så jag var tvungen och gå runt men min utslitna bikini, och det var inte så kul. Och så skulle jag tacka ja fler gånger när vänner frågade om jag ville vara med dom den dagen. Jag kunde gjort dåliga dagar till bra dagar....

2017 ska bli ett superbra år, jag kanske inte kommer ha det så som jag vill ha det, men jag ska fortfarande försöka att få det till ett super bra år.

NYÅRS LÖFTEN:
1   Äta mer nyttigt
2   Spara undan pengar på mitt sparar konto
3   Börja blogga mer och bättre
4   Ut och gå mer
5   Plugga mer i skolan

Det kanske inte är så bra nyårsften men det är iallafall nånting.

Hoppas ni får en bra nyår.
Jag kommer säkert lägga upp något mer från denna dag.
      
                     ♥Puss & kram

Likes

Comments

Dagen blev precis som planerad, vi hade super roligt! vi tittade på film och gjorde tacos. Dagen kunde inte bli bättre.

I morgon är det jul och jag är super taggad.
Hoppas eran jul blir super bra !!

                Puss & kram!!

Likes

Comments

Idag ska jag fira jul med min bästa kompis Nathalie, så jag kände för att fixa till håret.
det tar ca:30 minuter att göra denna frisyr själv. Jag älskar när mitt hår ser ut såhär för jag får oftast komentarer om att det är fint.

Imorgon är det jul men jag och Nathalie firar jul idag för vi kommer inte hinna träffas i morgon. Det kommer förmodligen komma upp några fler bilder av denna dag !

               PUSS OCH GODJUL

Likes

Comments

Den här bilden tog jag för ett tag sedan men jag vill lägga upp den för jag tycker att den är fin.
Jag älskar att ätaIkea för maten är så god! Om ni inte har ätit på Ikea så gör de.

      HA EN BRA DAG .. SNART JUL!!

Likes

Comments

Vänner behöver man. Det tycker iallafall jag!
Jag har två bästa bästa vänner som alltid finns där för mig, Jag kan alltid prata med dom om allt, och vi har alltid jätte roligt tillsammans.♡♡

Isabel & Nathalie... det är dom som är med på bilderna. Nathalie är med på den där uppe och Isabel på den där nere

Nathalie har jag snart kännt i 9 år. Hon är rolig och älskar när vi är ute på ävdntyr t.e.x åker till en badstrand eller ut i skogen

Isabel har jag kännt i 1 och 1/2 år och vi är redan super bra vänner. Det är helt otroligt och jätte kul! Isabel skrattar åt nästan allt och vi hittar alltid på jätte konstiga saker tillsammans  t.e.x sminka oss fult och sedan ta bilder eller filma oss själva

Vänner är vicktigt att ha för annars har man ingen att prata och skratta med förutom sin familj ♡

                             puss!!

Likes

Comments