Idag är nog den bästa dagen på en vecka. Jag mår bättre än vad jag gjort resten av veckan. Panikångest attackerna har avtagit och inatt har jag faktiskt fått sömn. Men jag fortsätter att ta mig samman så idag ska jag bara sitta på uteplatsen hos mina föräldrar, lyssna på en poddcast och dricka te. Sen när ,min bror kommer hem så ska jag fixa middag till oss två och sen ska vi nog bara kolla på film och ha lite mys tills mamma kommer hem.


Ha en fortsatt trevlig dag.

xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat här. Förlåt för att jag inte svarat på sms eller samtal. Förlåt för att jag varit offline på sociala medier. Självklart finns det en förklaring till detta.

Jag har inte mått så bra på sista tiden. Jag har haft pms och panikångest attacker. Efter att mannen i mitt liv blev tvungen att flytta till Göteborg i början av sommaren och jag är så illa tvungen att stanna här så har jag inte riktigt varit på topp. Jag har känt mig så fruktansvärt ensam och att inte kunna träffa honom när som helst hela tiden utan behöva vara ifrån honom längre perioder tär på mig då han är, inte bara min älskling, utan även min bästa vän.

Hoppas alla kan ha överseende med detta och stötta mig under tiden jag tar mig samman.

Godnatt.

xo

Likes

Comments

I skrivande stund är jag påväg till drivhuset. Jag gick upp klockan 8 imorse och blev överlycklig över att det var skitväder för det betyder att hösten har kommit och jag kan äntligen börja använda min fluff jacka. 😍😍

Ha en bra dag alla.

xo

Likes

Comments

Idag har jag haft mycket att göra och dagen är inte över än. I skrivande stund sitter jag just nu på tåget påväg till Lund för ett möte på Aleris Psykiatri och imorse, klockan 10 för att vara exakt hade jag ett annat möte på Drivhuset. Efter mötet i Lund ska jag vidare till Helsingborg för att bygga mina naglar och åka till mina vänner.

På den här bloggen kommer jag blogga om det mesta i mitt liv.
Jag är 21 år gammal, just nu har jag ett långdistans förhållande då han var tvungen att flytta till Göteborg därför söker jag själv just nu jobb i Göteborg så att jag kan flytta dit och vi kan bli sambos.

Ha en fortsatt trevlig dag.
xo

Likes

Comments