Hej och välkomna, denna blogg kommer drivas av mig och jag kommer att hålla mig anonym. Anledningen till varför jag skapat en sån blogg som denna är för att jag har blivit inspirerad av mina systrar (nej, inte biologiska) att prata ut om mina känslor och tankar kring allt jag får höra dagligen av män.

Jag vill att världen ska se min värld ur mitt perspektiv, denna blogg kommer vara som en dagbok för mig men även andra tjejers och icke-binäras verklighet. Jag kommer skriva mycket om sexism, sexuella trakasserier, att älska sig själv, att älska sitt liv och sin kropp.

Jag kommer göra allt i min makt för att få den som av någon anledningen inte känner sig bekväm med hur den ser ut att älska sitt utseende. Jag kommer göra allt jag kan för den som mår dåligt, för ingen gjorde något för mig någonsin när jag mådde dåligt. Varför jag finns där för dig, även fast vi inte känner varandra är för att ingen ska behöva gå igenom det jag har gått igenom. Ingen ska behöva höra så vidriga kommentarer och ta illa upp, som vi faktiskt tyvärr behöver göra idag. Jag kommer finnas där när du vill prata ut.

Jag kommer att skriva om andras upplevelser, kommer besvara frågor och mycket mer. Välkomna.


Likes

Comments