Woman in The Woods är mitt mindre smickrande alter-ego. Hon föddes nyårsafton 2014/15 i rökrutan utanför klubben Marquee, New York, efter några timmars öppen bar. Jag var full och glad och vinglade runt i den småkyliga vinternatten. En minst lika full ryss fångade min uppmärksamhet och jag presenterade mig som Sam Buka-ka (pinsamt jag vet) vilket, på svenska, skulle betyda Woman in The Woods. Mycket övertalande.

Mitt sällskap filmade detta fylleslag och 'Bam' så var WITW född. WITW är festlig, alltid fullast och extremt flirtig. Inget att hänga i julgranen hos svärföräldrarna direkt. Tur för mig att jag inte har några.

Även om WITW har tonats ned något under åren så har namnet bestått på ett eller annat sätt. Jag flyttade till Stockholm, hon tog namnet Woman in the City. Jag reste i Kanada= Woman in the Rocky Mountains. Hon är flexibel.

Vem är jag då? Emelie, den riktiga personen bakom WITW. Jag vill se mig själv som en skön människa med båda fötterna på jorden. I själva verket är jag nog ganska rotlös, principfast och smått irriterande. Den osminkade sanningen liksom. Er egen uppfattning får ni bilda själva allt eftersom jag fyller denna blogg med mina innersta tankar och åsikter.

Väl mött!
WITW

Likes

Comments