Det krävs verkligen mod och styrka att gå ifrån någon som du bryr dig om...men det är ett måste om det endast orsakar hjärtesorg.

Hitta dig själv i alla känslor av sorg, besvikelse och tomhet är nog det svåraste och allt har sin tid.

Ta hand om dig! Var ledsen men glöm inte bort att skratta också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Det kan kännas som en av det tuffaste tiderna i ditt liv. Du har vant dig vid en person som du trodde stod vid din sida oavsett vad. Kanske är det så att du måste tänka om - du kan aldrig tvinga någon att göra plats för dig i deras liv, för om det verkligen är kärlek och personen värdesätter dig så kommer platsen finnas där.

Du kommer att bli riktigt besviken om du tror att alla människor kommer att göra allt för dig så som du gör för dem. Alla har inte samma hjärta som DU.

Människor kommer att komma och gå i ditt liv men de rätta kommer alltid att stanna!

Likes

Comments

"Vi var båda så trötta på att kämpa, så vi slutade kämpa för varandra, vilket vi lovade varandra aldrig skulle hända. Men vad spelar löften för roll när verkligheten kommer ikapp?"

Likes

Comments

Du kommer till en punkt där du inte längre har ett val. Du väljer inte utan måste acceptera att situationen är som den är. Dina tårar hjälper inte, du står maktlös och ser på vad som sker. Ilskan väller inombords över att du inte fått välja. Ser på när den människa som du älskar är den som får dig att bli så ledsen och sårad.

Tankarna snurrar och förvirringen är total, hur kunde det bli såhär. Vi säljer ut vårat gemensamma hem, liv, drömmar och förhoppningar på "hemnet" - vårt liv är till salu. Högst bjudande får bo i ditt hem och skapa det liv som du en gång hade hoppats på och ville leva.

Tomhet och besvikelse, tilliten är sårad - så svårt att förstå, svårt att ta in för vi fortsätter inte tillsammans. Din vän, partner och livskamrat har lämnat.

Du är svag och sorgen brinner i ditt bröst. Du har tappat glädjen, lyckan och svårt att hitta kursen på din väg. Du är förlamad av uppgivenheten.

Letar efter något att säga som ändrar allt. Något mer än det som redan är sagt.


Likes

Comments

​Är kärleken alltid densamma eller förändras den med tiden? Även om kärleken förändras så behöver den inte nödvändigtvis försvagas. En förälskelse utvecklas sig till stark kärlek och det är upp till varje individ att vårda både sig själv och sin partner. I ett förhållande jobbar man som ett team och stöttar varandra och när du hittar den rätta kommer den personen att stötta dig till att hitta det bästa i dig. 

Att hamna i en obalans i ett förhållande är väldigt lätt. Ett missförstånd eller konflikt kan vara början på att första stenen till en mur byggs upp. Det går fort att rasera något som tagit lång tid att bygga upp. 

Du bär ett ansvar i att ta tag i, vara ärlig och stå upp för dina känslor. Riv ner den känslomur som du byggt upp själv och smaka på varje utsökt känsla som finns, både bra och dåliga. Det här är livet och du har bara ett - det går inte i repris.

Likes

Comments

Hoppet är det sista som lämnar dig. Att släppa taget över något eller någon du älskar är nog det svåraste som finns. Alla drömmar, minnen och kärleken som fortfarande finns kvar ligger som en svart slöja över hjärtat.

En relation som är verkligt kommer inte att vara perfekt, men om du är villig att arbeta på det och öppna upp, kan det vara allt du någonsin drömt om.Varje relation har sina problem, men vad gör det perfekt i slutändan är när du inte skulle vilja vara någon annanstans, även när tiderna är tuffa. 

Att säga att du älskar en person men inte visar det, då är inte orden uppriktiga och det finns inte något förhållande som är "rätt" om det inte är uppriktiga från båda hållen.

Det svåraste är att släppa taget om någon som du uppriktigt älskar, tänker på varje dag och velat spendera resten av ditt liv med. Stanna med i bra och dåliga tider. Hoppet kommer finnas där, ligga med i bakgrunden och spela dina tankar ett spratt.

Tanken säger; gå, var stark och bygg upp dig själv igen.

Hjärtat säger; stanna kvar, var stark och bygg upp er kärlek igen.

För att kunna göra det behöver förhållandet byggas på uppriktiga känslor - du ska aldrig behöva tigga om ömsesidig kärlek.


Likes

Comments

Det är bättre att prata och ta reda på sanningen, än att hålla igång och inte nå någonstans. Säg vad du menar och mena vad du säger. Förvänta dig inte att den viktiga personen i ditt liv ska kunna läsa dina tankar, spela inte dumma spel. Förhållandet bygger på kommunikation så det som allt för ofta skapar problem är när vi slutar prata med varandra, allt för ofta tar relationer slut pga. att förtroende och att engagemanget inte finns.

En relation är ett teamwork, vi måste mötas halvvägs.

Så var ärlig, engagera dig och kommunicera alltid. Öppna dig och var stark med den personen som du älskar, stå upp för den personen, stötta och visa att din kärlek är stark. Stå upp för dig själv, visa din vänlighet men stå upp för dig själv och de människor som du älskar.

Tänk på att vi inte kan tvinga någon att vara med oss eller älska oss. Vi bör inte tigga någon att stanna kvar när de vill lämna. Gå vidare och visa att du förtjänar lika mycket respekt som du själv visar för den du älskar och vill dela dit liv med.

Det är tungt att bli lämnad, att respektera ett beslut som inte är ens eget. Det smärtar att bli lämnad, sorgen och besvikelsen är fruktansvärd. Att älska någon av hela sitt hjärta och att förlora någon som stått dig nära, du förlorar inte bara din partner utan även din älskade vän och livskamrat. 

Saknaden kommer alltid vara där och det kommer finnas ett stor tomrum men även om det gör ont så kan du aldrig tvinga någon. Du måste leva ditt eget liv på ditt eget sätt, det är det enda rätta. 

Tyvärr väljer en del människor en enklare väg när de inte vågar se problemen, inte vågar ta tag i dem och hitta någon lösning. Att lämna någon för att de inte vågar möta eller engagera sig är att välja den enklaste vägen.Likes

Comments