Planen min i år var natur jul for det enkle er ofte det beste og hev syntes det er vel så delikat enn når det er overfylt.
Det er selvfølgelig smak og behag hva man liker og jeg kan godt ha litt forskjellig fra år til år, men min sønn på 10 hadde andre planer.

Her var det bare og kaste inn håndkleet for og bevare julefreden han skulle ha alt vi hadde av juletrepynt på treet ellers ble det ikke jul og da var det jeg som hadde ødelagt hele julen hans om ikke
🖤.

Man kan jo ikke ødelegge barns tradisjoner og jul, så da ble huset pyntet i natur jul og treet skikkelig « American style» et kompromiss man helt sikkert kan leve med.
Vår førstefødte har ikke lært begrepet enda «les is more».

Ja Ja treet er i allefall pyntet og det blir jul i år også selv om mor og poden er litt uenige i hvordan jule dekoren skulle være i år
.

Ønsker dere en fin førjuls weekend !!

-LW -

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen!

Dagen har gått i ett og det gikk plutselig opp for meg at det snart er bare en uke igjen til julaften, har hele tiden trodd jeg har hatt bedre tid, det er vel sånn når man vaser hjemme i permisjon hvor alle dager føles veldig like og rutine preget.

I dag har vi sanket gran og mose og hatt et lite juleverksted ved kjøkkenbordet, jeg elsker og pusle i ro og fred og lage ting har jeg fått inn med morsmelken da jeg har en mor som alltid har vært veldig kreativ og fingernem.
Alltid fra barndommen av lagde vi ting til jul og det er så koselig
🖤.

I dag laget jeg mini juletrær til dekor i heimen.
Ble egentlig ganske søte de « fine ble de» var det første mannen min sa da han kom inn døren og det er jo godt at de er godkjent da. Ha ha
Han skal alltid ha et ord med i laget:)

Fremgangsmåten er veldig enkel.

- klipp opp gran/edelgran/einer/sypress eller hva du måtte ønske i passe store biter.

- rens grenen du sitter igjen med fri for nåler.

- Finn frem ståltrå og pyntetråd.

- eventuelt kongler til pynt.

Jeg har funnet frem noen gamle lysestaker som jeg fylder med oasis som igjen ble dekket med mose.

Søte,og veldig enkle og lage de ble veldig fine på nattbordet mitt og kjøkken øyen!

Litt jul må det jo være i hele huset.
Da tar jeg kvelden, minsten har sloknet for natten og roen senker seg i huset har lovet og lese Donalds jul med eldstemann, så kanskje julestemningen kommer snikende til meg også.
God natt

-LW-

Likes

Comments

Da kan vi gå inn i julen med senkede skuldre og virkelig nyte vår siste jul i huset vi har tegnet og bygget selv.
Jeg er jo veldig fornøyd med hvordan det ble og liker utrolig godt planløsningen.

Vi er bare bitt av bygge basillen og elsker prosjekter og prosessen rundt det og bygge hus, egentlig kjeder vi oss litt når vi ikke har noe og drive med og alt er ferdig rundt oss.
Heldigvis så elsker mannen min og jeg og jobbe sammen ellers hadde ikke dette gått.

Første juli skal huset overleveres til en veldig hyggelig fyr som også blir vår nye nabo siden vi er i full gang med nytt hus på nabo tomten.
Det blir gøy og kunne lukke døren helt til dette huset og kun tenke på det nye😃 det er utrolig slitsomt og være i en visningsprosess hvor alt skal være prikkfritt til en hver tid, så jeg er glad det er over.
Vi hadde trukket huset fra markedet dagen før for og ta juleferie fra visninger og mas men vips dagen etter smatt det inn bud og salget ble avklart.

Romjulen går med til og spikre alt fra hvilken type takstein, innlisting rundt vinduer, panel, kjøkken, fliser m.m vi skal velge.
Utrolig hvor mange valg man skal ta men det er det som er gøy, det er mange som syntes det er en slitsom prosess ved og bygge hus men jeg elsker den.

Tenk og kunne plukke ut og sette sammen akkurat det du selv vil ha og syntes er fint, vi skal ha en litt annen stil på det nye huset, men jeg har ombestemt meg siden jeg la ut tegnings settet og vi går vekk i fra alt som ligner på sveitser stil og velger en mer moderne tolkning, kanskje ett litt mer Hamptons utrykk utvendig.
Vi får se hva vi ender opp med.
Det blir nok mange innlegg underveis i prosessen.

Uansett vil jeg ønske våre nye naboer velkommen til Nærsnes og gratulere de med kjøp av bolig.
En drømme bolig i mine øyne men jeg er ikke rett person til og uttale meg om det😊 He He


Ønsker dere alle en fin dag i snø været❄️ vi skal kose oss inne i dag og pusle med litt jule pynting og innpakking av julegaver.
Nyt dagen

-LW -

Likes

Comments

HEI IGJEN!

Da har vi avholdt en visning og et par privat visninger, det har vært en massiv og overveldende respons på boligen og det er utrolig gøy.
Men nå legger vi salg av bolig på hyllen for i år og julen får sakte men sikkert snike seg inn.

For meg er advents tiden/ førjuls tiden den koseligste, hvor man kan dekorere huset både inne og ute og kose seg med venner og familie og forberedelser.

Julen er ikke rød her i huset, jeg elsker og bruke det naturen har og by på og dekorer ofte med gran/ kongler/ mose/ einer og sypress.

Hvert år lager jeg kranser til døren, syntes det er så hyggelig at de som kommer på besøk blir ønsket velkommen allerede før vi åpner.
Vanligvis lager jeg kransen ved og kle halmkranser med div grønt.
Men i år tok jeg en spansk en da vi har lille Fabian som opptar mye av tiden vår.

Ikea hadde noen super fine kranser i plast som så veldig naturtro ut, så jeg brukte denne som base og bant inn ekte sypress og edelgran i tillegg og pyntet med sløyfe og mannen min sine fuler.
Det gikk utrolig fort og vips ble døren klar til både jul og visning.

Foreløpig er det bare litt grønt som er på plass i heimen men fredag pyntes treet og det tar noen timer.
En gang i tiden drev vi en blomsterbutikk og fra den satt vi igjen med store mengder decor til treet.
Så juletreet vårt sliter nesten med og holde grenene oppe så tungt som treet blir
🌲.
Vi blir jo tyngre alle mann i julen ha ha, med så mye god mat og drikke,håper dere alle nyter advents tiden og prøver og ikke stresse for mye.

-LW-

Likes

Comments

HEI OG HOPP

Det er lenge siden jeg har skrevet noe, men merket at motivasjonen var dalende på slutten av graviditeten og plagene var store.
Det er vel ikke da man er på sitt mest kreative, nå har minsten blitt over 2 mnd allerede og dagene flyr men vi passer på og nyte barseltiden sammen som en familie selv om prosjektene står på rekke og rad.

Nå er huset klart for salg og vi kan snart lukke en dør og si oss ferdig med dette prosjektet, og fremover legge all fokus i det nye huset.

Vi har kommet et godt stykke på vei allerede, tomten er utgravd og sålen til huset er støpt så nå står støttemurer utvendig for tur før vi kan fylle masser tilbake rundt kjelleren.
Det er jo nå det blir gøy fremover og se nok et hus reise seg og jeg skal prøve og være flinkere til og lage et innlegg for hver bit av prosessen.

Kjenner dere noen som ønsker seg en stor enebolig med en rekke kvaliteter og en fantastisk sjøutsikt i rolige og naturskjønne Nærsnes i snart Asker kommune er det bare og tipse
😉 kommer for salg før jul

Et lite bildedryss fra boligen!

Ønsker dere en fin november dag.

-LW -

Likes

Comments

Så utrolig koselig og bli overrasket med babyshower for lille Fabian!
Det hadde jeg virkelig ikke regnet med og til og med mannen min hadde klart og holde helt munn om planene, det er ikke ofte ting går meg helt husforbi.
Tenk å være omringet av så vakre jenter som virkelig hadde ordnet og fikset for meg.

Det var ingenting som var overlatt til tilfeldighetene, selv den nye spisestuen til Marianne Beate matchet temaet
😉

Utrolig rørende og uventet, fikk full oppvartning og masse god mat og kjempefine gaver til lillegull.
Et lite bildedryss fra kvelden som takk for oppmerksomheten er på sin plass💙


-LW-

Likes

Comments

Da har vi endelig gjort unna en del innkjøp man trenger til det kommer et nytt familiemedlem i hus.
Når eldstemann ble født hadde vi ikke forberedt noen ting, en stresset far løp rundt på Sandvika storsenter og handlet det vi trengte mens mor og barn lå på sykehuset.

Vi kan vel ikke si at vi er godt forberedt denne gangen heller, men det vi trenger skal i alle fall være i hus og barnerommet skal innredes neste uke
😉
Litt av hva vi har kjøpt inn til lille Fabian sitt rom, vi skal kombinere det med møbler vi har fra før også, bilder av ferdig resultat kommer senere.


Basen på rommet i dag er vegger malt i grå antikk, hvite gulv og koks grå vevde gardiner som dekker endeveggen i rommet.
Jeg tror det blir et maskulint og koselig baby rom til en liten gutt
💙.

Da er det bare vogn og barnesete som står for tur, så tar vi resten videre utover når vi ser behovet melder seg😊

Ønsker dere en kjempe fin sommerkveld

-LW -

Likes

Comments

Da vi skulle velge trapper i huset vårt, var valgene mange, jeg var helt inne i en industriell periode stilmessig og la min elsk på betong.

Da gikk vi for en stil på huset som innvendig var inspirert av new York loft stilen.
Vi fikk blankpolert sålen på huset og gikk for betong gulv med trapper i samme.
Jeg må innrømme at det ble litt mye grått og litt for industrielt etter min smak og vi valgte og flyte gulvene med kritthvit epoxy for at trappene skulle komme til din rett og bli et statdement.

Jeg angrer ikke en dag på at vi fikk forskalet og plass bygget betong trapper, de passer utrolig bra inn i stilen vi gikk for i dette huset og det er noe ikke alle har heller
😊.

Jobben og betongen var ikke prismessig avskrekkende heller men glasset dro opp kostnaden betraktelig da jeg ønsket minimalt med grønn skjær i glasset og min mann måtte krype til korset og bestille diamant glass.

Vi er veldig fornøyd med resultatet, og at det er tilnærmet uten grønnskjær gjør at det ikke legger føringer på fargene ellers.

Trappene er røffe og vi har valgt og pusse de ned til de sluttet og støve, vi har ikke satt de inn med noe for og bevare den lyse røffe stilen.

Lette og holde rene absolutt til og anbefale om noen ønsker noe annet enn tretrapp.
Det er vel noe av det jeg kommet til og savne fra dette huset.
Trappene mine
😊
I det nye huset blir det tretrapp da det passer bedre inn i stilen vi går for der.

Ønsker dere alle en fin dag i regnværet
💦🌪.

-LW -

Likes

Comments

Endelig!!

Siden jeg møtte mannen min for snart 13 år siden, har han hatt et lite avisutklipp i lommeboken sin av en Eikeli 21 sport.
Han har alltid ønsket seg den båten, men siden vi alltid har hatt så mange prosjekter har det ikke blitt prioritert.

Men nå kom vi over drømmebåten, det er ikke alltid de er ute til salgs, da det ikke bygges veldig mange av de.

Siden mannen min er snekker av yrke syntes vi det passet bra med innslag av tre på båten.

Jobb får vi men er ikke det litt av kosen da..
Nå skal vi bare nyte en hjemme sommer med fine båtturer og endelig utforske hva Oslofjorden har og tilby.
Siden denne sommeren er preget av starten på et nytt husprosjektet, ferdigstillelse av uteareal her vi bor og graviditet, blir vi hjemme denne sommeren .
Vi brukte opp ferien i februar da vi kjørte hele California og Nevada rundt og giftet oss i las Vegas så vi skal jo ikke klage.

Håper solen kommer snart☀️ vi får båten levert fra Mandal senere i dag og hadde vært gøy og fått prøvekjørt den!

Ønsker dere alle en riktig god pinse helg!
Nyt den

-LW -

Bildene er lånt, et tidligere innslag fra brum for noen år siden.
Vår båt er helg lik men heter ( lavita e bella ).

Likes

Comments

Stilen endrer seg hele tiden og denne gangen bygger vi litt mer tradisjonelt, et hjem som er lunt og koselig og som tåler tiden stand, selv om trendbildet endres i rekord fart.
Noen endringer på vegger innvendig blir det, men det tar vi på plassen når vi står der
😊 da er det lettere og se hva som blir bra.
Endelige tegninger av nytt hus prosjekt

Ønsker dere alle en riktig fin dag

-LW-

Likes

Comments