Jag är för blyg för att säga att jag älskar dig

Och för ung för att veta om det är sant.

Jag vet bara att jag alltid tänker på dig

Och hoppas att du tänker på mig med.
Likes

Comments

Blivit helt kär i Valentinos nya kollektion, älskar hur dom kombinerar färger och mönster. Bara att börja spara så man kanske kan få ha dom här två godingarna för sig själv i framtiden, faktiskt kommit en bit på vägen ;)

Puss Puss


Likes

Comments


Ja, det har ju då vart sportlov och lilla jag har glömt bort att jag hade börjat blogga igen haha.

Så vad har jag hittat på? Vart med Elza varje dag i princip, träffat kompisar, vart på massor av partaj och knappt sovit någonting, fullt ös alltså!

Här kommer lite bilder från veckan;


Puss Puss


Likes

Comments


Eftersom de var så fint väder i söndags så mötte jag upp en kompis och tog en promenad i de sol upplysta vackra Stockholm! Vi gick ända från Slussen till ut på Djurgården där vi även passade på att ta en vända på Liljevalchs.

Tyckte att utställningen, Utopian bodies hette den, var riktigt intressant och rolig, men en aning lång kanske. Tog knappt några bilder där inne så de här är dom ni får ta del av.


Likes

Comments


Igår efter skolan åka jag in med Becca till stan, skulle byta ett par byxor men kom hem med en bomberjacka istället, hehe.

Vi kollade runt lite och hade de trevligt!

Senare på kvällen drog jag och kolla bio, the big short. Den var så otroligt dålig, somnade nästan helt ärligt. Den slutade runt 12 så jag drog hem och tyckte synd om mig själv för att min fredagskväll hade vart åt spillo. Men men det kommer fler fredagar som tur är!


Ikväll ska jag bowla med några tjejkompisar, ska bli riktigt kul, inte gjort de sen jag var 10?

Inge turn up den här helgen inte men de kan väl va skönt de med ibland. Är sugen på semla så ska nog möta upp Elza och ta en fika!

Ha en fin lördag, trots de tråkiga vädret! ;)

Likes

Comments


​Halloj!

Sitter i skolans kafeteria med Claris och vi har tryckt i oss både havreboll och plopp... Sånt får man göra på fredagar!

Ha en fin dag! 


Likes

Comments


Halli hallå hela pressen!

Onsdag idag och jag har spenderat måndag, tisdag till att plugga och därav inte vart inne här och kikat. Men nu är jag här!

Tänkte berätta lite om min helg, inte in i detalj dock för de hände lite saker igår som gör att vissa delar kan uteslutas.
I fredags var iallafall jag och några vänner på Taverna Brillo och tog ett glas vin och prata lite skit, sen mötte jag upp Clara och Sofia för att gå hem till en vän till oss. Vi blev ett litet gäng och vi hade det mycket trevligt med massor av skratt!
I lördags var jag på audition, mer än så säger jag inte! Mötte upp Elza efteråt och tog en fika/shoppingrunda. Fick dock bara med mig en pälsboll som man hänger på väskan från Jackie, men jag var nöjd ändå!
På lördags kvällen drog jag, Elza och några till på födelsedagjippo, men de slutade med att vi hamna hemma hos Elza med lite vin istället. Sov där och åkte hem på söndags förmiddagen för att plugga matte med min kära kusin.
Ja de var väl min fabulösa helg, hoppas nästa blir snäppet bättre dock!

Kramisar

Likes

Comments

Tjenare!

Vart en seg dag idag, som alla andra tidigare torsdagar också. Börjar 8 och slutar 13 och har bara två 1 timmes lektioner, så man sitter bara i skolans cafeteria hela dagen och lökar :(

Efter skolan åkte jag hem för att plugga, gjorde jag det, nä, utan jag gick en promenad istället med en vän. Ska försöka med plugget nu ännu en gång och hoppas på att de går lite bättre, haha.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@olga.wollgard