MAT, SofiaI går så åt jag middag med Hanna och Oskar på K25, super mysigt och gott ställe. Rekommenderas :))

Nu ska jag träna, plugga och sedan träffa Emelie.

(Inte mina bilder, från Google)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jessica, NEW IN

Ovan: dagen i bilder

Onsdag i punktform:
• engelska 7 redovisning
• Fysik 2 prov
• Sushi Yama lunch (maki lax avokado <3)
• gymnasiearbete

Sen tog jag bilen och köpte lite presenter och passade på att shoppa lite på zara, bla tröjan ovan och ett par liknande grå byxor! (Dock utan slitningar) samt lite mysiga stickade tröjor på lager157.

Nu: kolla ikapp Jon Olssons senaste videobloggar och plugga samhällskunskap

Puss!! /J

Likes

Comments

Lyckan när man hittar dessa i frysen 🙌
(Tyvärr inte sponsrat ;)))

Likes

Comments

Så otroligt vackert ute nu, det gäller att passa på att njuta lite

Likes

Comments

SofiaHalloj, sitter just nu på bussen hem från Linnea. Ska hem plugga lite och sedan gör mig iordning för att se på bio och äta middag med Hanna och Oskar. Var så länge sedan vi alla sågs! :))

Igår (fredag) så spelade jag en match på Hagsätra IP (tyvärr så förlorade vi). Efter det så skjutsade pappa mig till Linnea där jag sov. Vi hade ett litet "minispa" då Linnea köpt en ansiktsmask som vi ville prova. Sedan idag så har vi bara pluggat käkat pannkaksfrukost och slappat. Perfekt start på helgen!

Sofia <33

Likes

Comments

Sofia, ÖVRIGT, MATUnderbaraste Linnea hade fixat en grillkväll åt mig och våra killkompisar. Det var super mysigt och lyckat!

Jag kom till henne runt sex tiden i lördags för att hjälpa henne lite, dock var hon nästan klar med allt. Vi fixade quesadillas och Linnea sminkade även mig. Sedan kom killarna vid åtta tiden och vi började grilla hamburgarna, åt quesadillas och bara myste/pratade. Sedan kom Jacob vid halv tio tiden och då började vi äta. Alla var skit hungriga förutom jag och Linnea som ätit konstant sedan sex tiden (typiskt oss). Efter maten så hade alla en grov matkoma så vi bestämde oss för att se den nog tråkigaste och sämsta skräck filmen som hette halloween, handlade om någon psykopat som dödade allt och alla. Sedan så badade vi jacuzzi och åt en cheesecake som Linnea bakat. Sedan runt ett / halv två tiden så bestämde vi oss för att se en mysig film så vi bestämde oss att se lol ( eller jag bestämde). Sedan somnade alla i en och samma säng typ!

Sedan vaknade vi runt elva tiden och gjorde de pannkakor. Alla sög på att vända pannkakorna då de bara förstördes så det blev typ en pannkaksröra. Men gott var det :))

Likes

Comments