Nu är jag hemma i Sverige igen efter att spenderat en tid i England sedan september 2016, bortsett från ett besök hemma under julen. Jag har inte känt någon särskild lust att skriva eller dela något på bloggen på ett tag av olika anledningar. De största anledningarna är att min dator gick sönder under höstterminen, så den lämnade jag hemma under julen. Alla inlägg har jag sedan dess gjort via mobilen som jag tappade i havet andra dagen hos familjen i England. Den har delvis varit skadad så jag har fått använda min kreativitet för att kunna använda den. Nu är den i alla fall på lagning men det blir antagligen en helt ny mobil då den var allt för skadad. Jag har dock kunnat skriva inlägg på mobilen men inte så långa då jag föredrar större skärmar för längre inlägg. För övrigt verkar det som om min blogg blivit en K-pop blogg då inläggen i stort sett bara handlar om mina senaste musikfavoriter. Det är inte så konstigt eftersom jag intensiv-nördar koreansk musik samt koreanska, japanska och taiwanesiska dramaserier. Det är självklart roligast att skriva om sådant som jag är intresserad av vare sig fler eller färre människor läser mina inlägg. Om jag inte minns fel kunde man inte märka särskilt tydligt något av mina intressen då min blogg fortfarande var ung. Jag skrev väl några receptinlägg, men mitt intresse för matlagning skulle jag snarare kalla för sub-intresse, om man kan säga så.

Det var den förklaringen.

Nu, vidare till syftet med inlägget. Mina bästa reserekommendationer i England. Om du besöker London är mina hetaste tips att på en vår/sommar kväll vandra runt på gatorna i områdena kring Piccadilly Circus, Leicester Square, China Town, Oxford street och Covent Garden. Otroligt mysig atmosfär med alla ljus och den härligt friska kvällsluften. Fortum and Mason tea shop är också ett hett tips. Andra städer som jag rekommenderar är Cambridge och Bath, mycket vackra byggnader där. Min favorit av dessa tre är Bath, ett måste att besöka om man är i England. Om du åker till Cornwall är mitt hetaste tips Chapel Porth. Jag var där när det var högvatten och synen var fantastisk. Jag hade kunnat stanna där och njuta av utsikten hur länge som helst. Det var otroligt fascinerande att studera alla surfare i de stora vågorna. Mitt sista tips är Durdle Door och Lulworth Cove. Det regnade när jag och syrran var där men synen var ändå hur vacker som helst. Den gröna vägen dit var också vacker och hade en rogivande effekt.

Nästa gång jag åker till England har jag kanske fler platser att lägga till på listan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det går att hitta grymma låtar inom alla slags musikgenrer. Det är därför jag älska att gå på upptäktfärd i musikens värld. Jag älska att bli överraskad av nya artister och musikgenrer. Ibland faller jag pladask för en låt vilket i sin tur leder till att jag intensivt nördar in mig på artisten/bandet/gruppen eller en viss genre. Läser man min blogg är det helt uppenbart att mitt största intresse sedan ett antal månader tillbaka är Kpopen. Trots det kan jag inte säga att jag har en absolut favorit musikgenre. Men måste jag välja kommer musik som får mig att känna sentimentala känslor på första plats. Jag är extremt svag för musik, böcker och filmer som får mig att fälla tårar. Och min senaste favoritlåt skulle jag vilja placera i den kategorin. Untitled, 2014 av G-Dragon, rappare och ledare i gruppen Big Bang.

Likes

Comments

Seventeen är en av mina biasgrupper och jag är så glad över deras vackra comeback. BTS måste nog vara min absoluta biasgrupp om man ser till helheten. Men Seventeen vinner nog över dem koreografimässigt eftersom de skapar allt själv med med Hoshi i spetsen som huvudkoreograf. Deras comeback kommer med nytt koncept, från tidigare glada härliga låtar till känslomässigare. Det är kul att hiphop-gruppen får chansen att visa sina fina stämmor men här glänser verkligen medlemmarna från sång-gruppen. Jag måste säga att jag blir lite gråtmild och känner mig som en stolt mamma när jag ser videon och tänker på att inte bara dansen är självkoreograferad utan även texten och produktionen. Den självproducerande gruppen är vad de är kända som inom Kpop kretsar.

Likes

Comments

Jag har följt A.C.E Youtube kanal ett tag eftersom jag tycker de gör bra danscovers och deras sångröster är också wow. Nu har de äntligen debuterat och jag hoppas att deras hårda arbete kommer löna sig. Jag hörde att de trändade 12 timmar per dag inför debuten, låter sjukt krävande. Men jag är inte förvånad eftersom det generellt är så att de jobbar mycket hårt i Korea. Om det är bra eller dåligt kan diskuteras. Här är i alla fall CACTUS. Färsök klura ut symboliken!

Likes

Comments

Hahaha, kunde inte fått en bättre beskrivning på mitt   "mycket" hälsosamma förhållande som det är i dagsläget. Host, host eller ska jag säga gift med Kpopen för att vara exakt. Ett mycket komplext förhållande. Jag älskar hur som helst SHINee men det här måste nog vara en av deras konstigaste musikvideor. Diggar dock musiken och deras vackra sångröster.

Likes

Comments

Jag vaknade denna morgon och var inställd på att fasta från Kpop. Kände att det kunde behövas eftersom jag varit helt Kpop beroende de senaste månaderna. Men tyvärr hade NCT släppt en ny musik video med en av sina medlemmar. Jag hade förväntat mig rap då han är en av gruppens rappare, men här visar han sin vackra sångröst istället. Men det jag genast föll för var soundet, vilket i och för sig alltid intresserar mig mest. Jag tycket att blandningen av modernt och traditionellt asiatiskt sound låter så vackert. Men så klart spelar också melodin och uppbyggnaden av låten stor roll. Utöver soundet är musik videon främst dansfokuserad. Väldigt artistisk och vacker dans!

Likes

Comments

Under dagens promenad kom jag att tänka på hur sjukt sant detta är om jag tänker tillbaka på tidigare erfarenheter.                                                                   ➡ Om du vill få svar på alla livsfrågor ➡ Bibeln ger svaret ➡ Sök och du skall finna, det kan jag utan tvekan försäkra dig om ➡ Ge inte upp om du inte hittar svaret direkt ➡ Bed Gud om hjälp ➡ Lita på att Gud vet vad som är bäst för dig även om du inte alltid gillar svaret. Gud bryr sig om just dig och älskar dig mer än du någonsin kan föreställa dig.

Likes

Comments

Det här måste vara en av de vackraste inledningar jag någonsin hört. Ibland leder random youtubeklickande en till riktiga guldkorn. Jag var genast tvungen att kolla in hans andra låtar på Spotify och blev helt blown away. Park Hyo Shin är nu tillagd till min lista över favoritartister.

Likes

Comments