Det här måste vara en av de vackraste inledningar jag någonsin hört. Ibland leder random youtubeklickande en till riktiga guldkorn. Jag var genast tvungen att kolla in hans andra låtar på Spotify och blev helt blown away. Park Hyo Shin är nu tillagd till min lista över favoritartister.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kpop, drömmen för musiktävlingsälskare. Sen flera år tillbaka har ett av mina största intressen varit att följa alla möjliga musiktävlingar i Sverige och engelskspråkiga länder. Men de senaste två-tre åren har intresset svalnat då jag tröttnar på koncepten. Tyvärr ledde nyfikenheten efter ny slags musik mig till världen av Kpop. För att inte nämna Kpopens underhållande musikvideor och grymma beats hålls det massvis av olika musiktävlingar vilket jag älskar. Det är alltid lika spännande att se om ens favoriter når ändå fram till målet. Sedan får jag inte sticka under stolen med att många Kpop artister ser bra ut. Men för mig är utseende irrehttps://youtu.be/NIld_iEc67slevant i mitt val av vad jag lyssnar på. Det är melodi, musik och sångröst som jag faller för. Tävlingen Produce 101 ska bli spännande att följa eftersom tävlingens koncept är att få fram en ny grupp. Kul! Jag får se om mina potensiella favoriter hamnar bland de lyckliga få av 101 tävlande.

Likes

Comments

Jag och Cecilia som hälsar på skulle bada Babby och byta hans blöja. Det visade sig att han bajsat ner sig fullständigt. Bajs hade hamnat utanför blöjan och lite var det inte. Hans kläder tog vi av vid badkaret med nyupptappat vatten. En av oss höll honom medan den andra drog av honom byxorna. Babby ville så klart hjälpa till så han sparkade av byxorna som flög rakt i vattnet. Bajs i vattnet och bajs på badkaret, det var bara att torka badkaret och byta vattnet. Smarta som vi var hade vi i kaoset lämnat bajsblöjan på golvet vilket också ledde till bajs på golvet. Naturligtvis trampade Babby vid ett oanat ögoblick i bajset och där blev det lite mer kladd att torka upp. 

Stackars lilla gossen har även fått dras med en känslig magmun vilket har resulterat i otaliga "torka upp kräk" tillfällen för min del. Men när Cecilia varit här har han varit en duktig gosse ändå tills i kväll. Vi hade precis klätt Babby i pyjamas och tvättat hans händer och ansikte. Cecilia säger "look at this cute face" och jag "all clean and fresh". I nästa sekund flyger kräket ur gossens mun, rakt på kläderna och golvet. Inte så "clean and fresh" längre.

Fräscha händelser men ett gott skratt fick vi.

Likes

Comments

Det blir bara musikinlägg nu för tiden, kan man tycka. Och jag har en känsla av att det inte blir det sista. Trevligt, trevligt för er som vill läsa om annat. Jag har lyckligtvis ett antal påbörjade inlägg av annat slag som jag får lägga upp när jag slutfört dem. Jag får ta mig i kragen. Men för tillfället är jag inne i en nörda sönder Kpop period utöver One Ok Rock som följer med på ett hörn. Jag känner att jag snart får Kpop fasta. Kan passa bra när fastemånaden närmar sig? Här är i alla fall BTS grymma nya MV, snart 2 timmar gammal.

Likes

Comments

Trevligt trevligt, musik video 1 av 2 på födelsedagen. Det är alltid lika spännande att höra och se vad BTS hittat på. Tyvärr får dansen vänta till 20e februari i "Not today". Förväntningarna är höga om jag ska jämföra med tidigare MVs så som Dope, Fire, Blood sweat and tears och Save me. Låten som redan finns på Spotify skvallrar om nice(ig) koreografi. Här är i alla fall vackra "Spring Day". Ska bli kul att försöka luska ut alla dolda budskap i den. 

Likes

Comments

Känner att jag bara tjatar en massa om ONE OK ROCK på bloggen. Kanske inte så kul för för er som främst läser den för att följa mitt au pair liv i England. Men som sagt, jag måste utreagera mina känslor för detta fetebra band. Jag vet att jag sagt det innan men de är utan tvekan ett av mina favoritband. De har hur många bra låtar som helst. Sättet de spelar på, melodierna och sångarens röst är så känslo-triggande. Och i deras nyutgivna album är inte bara musiken bra utan också budskapet. Alla kanske inte fastnar för deras musik men enligt mig är OOR amazing. 

Likes

Comments

Här kommer ytterligare ett musik-inlägg. Men, men tycker man något är bra vill man ju sprida det. ONE OK ROCK släppte 13 januari sitt nya album, asbra låtar som vanligt. Så grymt bra sound och Takas röst är så wow. Vilken känsla! 

Likes

Comments

Kpop nörden (sedan november) var denna kväll sugen på att göra grupperingar av några trevliga låtar (dock inte precis någon uppbyggande syssla). Här kommer lite låtar med grym musik/koregrafi/sång/rap. Vissa av låtarna har dock att dömma av fraserna på engelska inte precis ett budskap i min smak. Dansrörelserna och låttexterna är lyckligtvis barnvänligare (om man säger så) än många av de västerlänska artisternas låtar och musikvideor. En grej som får mig att uppskatta Kpop mer än västerländs pop är att de verkar få jobba hårdare. Gruppen Seventeen som exempel producerar sin egen musik och koregrafera sina egna danser. Dessutom skriver var och en av rapparna sin egen text. Jag gillar när artister och grupper framför sitt eget.Emotion

På gott humör

Asså.....sååå bra koregrafi/sound

Likes

Comments