Seventeen är en av mina biasgrupper och jag är så glad över deras vackra comeback. BTS måste nog vara min absoluta biasgrupp om man ser till helheten. Men Seventeen vinner nog över dem koreografimässigt eftersom de skapar allt själv med med Hoshi i spetsen som huvudkoreograf. Deras comeback kommer med nytt koncept, från tidigare glada härliga låtar till känslomässigare. Det är kul att hiphop-gruppen får chansen att visa sina fina stämmor men här glänser verkligen medlemmarna från sång-gruppen. Jag måste säga att jag blir lite gråtmild och känner mig som en stolt mamma när jag ser videon och tänker på att inte bara dansen är självkoreograferad utan även texten och produktionen. Den självproducerande gruppen är vad de är kända som inom Kpop kretsar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har följt A.C.E Youtube kanal ett tag eftersom jag tycker de gör bra danscovers och deras sångröster är också wow. Nu har de äntligen debuterat och jag hoppas att deras hårda arbete kommer löna sig. Jag hörde att de trändade 12 timmar per dag inför debuten, låter sjukt krävande. Men jag är inte förvånad eftersom det generellt är så att de jobbar mycket hårt i Korea. Om det är bra eller dåligt kan diskuteras. Här är i alla fall CACTUS. Färsök klura ut symboliken!

Likes

Comments

Hahaha, kunde inte fått en bättre beskrivning på mitt   "mycket" hälsosamma förhållande som det är i dagsläget. Host, host eller ska jag säga gift med Kpopen för att vara exakt. Ett mycket komplext förhållande. Jag älskar hur som helst SHINee men det här måste nog vara en av deras konstigaste musikvideor. Diggar dock musiken och deras vackra sångröster.

Likes

Comments

Jag vaknade denna morgon och var inställd på att fasta från Kpop. Kände att det kunde behövas eftersom jag varit helt Kpop beroende de senaste månaderna. Men tyvärr hade NCT släppt en ny musik video med en av sina medlemmar. Jag hade förväntat mig rap då han är en av gruppens rappare, men här visar han sin vackra sångröst istället. Men det jag genast föll för var soundet, vilket i och för sig alltid intresserar mig mest. Jag tycket att blandningen av modernt och traditionellt asiatiskt sound låter så vackert. Men så klart spelar också melodin och uppbyggnaden av låten stor roll. Utöver soundet är musik videon främst dansfokuserad. Väldigt artistisk och vacker dans!

Likes

Comments

Under dagens promenad kom jag att tänka på hur sjukt sant detta är om jag tänker tillbaka på tidigare erfarenheter.                                                                   ➡ Om du vill få svar på alla livsfrågor ➡ Bibeln ger svaret ➡ Sök och du skall finna, det kan jag utan tvekan försäkra dig om ➡ Ge inte upp om du inte hittar svaret direkt ➡ Bed Gud om hjälp ➡ Lita på att Gud vet vad som är bäst för dig även om du inte alltid gillar svaret. Gud bryr sig om just dig och älskar dig mer än du någonsin kan föreställa dig.

Likes

Comments

Det här måste vara en av de vackraste inledningar jag någonsin hört. Ibland leder random youtubeklickande en till riktiga guldkorn. Jag var genast tvungen att kolla in hans andra låtar på Spotify och blev helt blown away. Park Hyo Shin är nu tillagd till min lista över favoritartister.

Likes

Comments

Kpop, drömmen för musiktävlingsälskare. Sen flera år tillbaka har ett av mina största intressen varit att följa alla möjliga musiktävlingar i Sverige och engelskspråkiga länder. Men de senaste två-tre åren har intresset svalnat då jag tröttnar på koncepten. Tyvärr ledde nyfikenheten efter ny slags musik mig till världen av Kpop. För att inte nämna Kpopens underhållande musikvideor och grymma beats hålls det massvis av olika musiktävlingar vilket jag älskar. Det är alltid lika spännande att se om ens favoriter når ändå fram till målet. Sedan får jag inte sticka under stolen med att många Kpop artister ser bra ut. Men för mig är utseende irrehttps://youtu.be/NIld_iEc67slevant i mitt val av vad jag lyssnar på. Det är melodi, musik och sångröst som jag faller för. Tävlingen Produce 101 ska bli spännande att följa eftersom tävlingens koncept är att få fram en ny grupp. Kul! Jag får se om mina potensiella favoriter hamnar bland de lyckliga få av 101 tävlande.

Likes

Comments