Header

Hej på er! 

Tänkte berätta lite vad som har hänt i veckan. I måndags så hade vi dom vanliga lektionerna, samma med tisdagen och onsdagen. Men i torsdag så var det prov i spanska, fick typ stress ångest så började gråta osv. För jag visste själv att jag skulle få "F" på provet, så ville inte göra den. Men idag äre fredag, hade 1 timme och 10 minuters matte på morgonen..Sen idrott. Vi hade fys på idrotten så nu har jag lite tränings värk i låren.. Men efter lunchen så fick jag dåligt samvete över något, vet inte vad. Kommer inte på vad jag har gjort, asså om jag har gjort något fel om ni nu ens fattar?..Men senare på kvällen va jag med mina underbara flickor Emelie,Johanna och Clara. Vi kollade på innebandy. Efter det så va vi ute lite, men det var så kallt så vi alla gick hem till sig utom Clara för hon var med mig. Men jsut nu sitter vi och messar med snyggaa booyiss❤ Hahhaah.

Men vi syns byyeeee😘

Likes

Comments

Hejhej igår så vaknade jag och Clara typ 11. Efter det så chillade vi bara och sen fixade vi våra naglar✋. Sen så var vi tvugna att gå hem till Clara för att gå ut med hennes hund😂 och jag när vi äntligen kom hem till henne så visade det sig att vi inte behövde gå ut med hunden för det hade hennes pappa redan fixat😂 men vi var så trötta så vi stannade där en stund sen när vi skulle gå så tog vi Claras cykel och märkte att det inte fanns nå luft i hjulen men de strunta vi i så vi fortsatte, lite senare insåg vi att de inte funka så vi fck cykla tillbaka och fixa det😪 

När vi tillslut var i centrum igen så blev det lite kaos för oss två😂 men orkar inte skriva om det nu för det tar för lång tid. När vi kom hem till mig igen så laga vi mat, tvätta håret, fixa oss osv. senare på kvällen gick vi ut och hade inget o göra så vi  gick runt med Mattias ett tag sen när han gick hem så gick vi förbi Nicoles hus och ringde henne haha. Så vi gick hem till henne ett tag också. strax efter 12 gick vi hem, låste alla dörrar, la oss i sängen och prata ett tag sen somna vi✌

Idag gick vi upp halv tolv typ så städade vi köket och nu ska vi städa o fixa lite mer så vi hörs senare! 😚
Likes

Comments

Har inte bloggat på evigheter men har ingen inspiration eller blogglust. Men jag har haft sportlov, förra veckan. Var med Clara nästan hela lovet haha fast vi va med andra också hehe. Men lovet var jätte kul, memories for lajf. Den här veckan har skolan bara rullat på som vanligt kan man väl säga, men jag fick en dator från skolan i torsdags som jag har med på alla lektioner osv, såå jag kommer troligen kunna blogga lite bättre då. 

Nu är jag med Clara, hon kom till mig efter skolan vid 20 över 4 eller nått senare åkte vi till stockholm o käka på Max heheh värt? ja! 

Men Clara ska stanna hos mig tills söndag YOLO. 

Vi hörs❤


Likes

Comments

Hej på er alla. Som ni nog vet så börjar mitt bloggande bli riktigt dåligt, verkligen jättedåligt! Har ingen blogglust. Så jag har bestämt att jag bloggar när "JAG" vill, så inte tvinga mig själv att blogga. Men det är kul och blogga, det äre. Aja skitsamma så bu vet ni det.
Imorgon blire Tandläkare, så missar Svenska och lite av håltimmen. Så får en liten sovmorgon. Jippie! Har inte gjort så mycket idag förutom att va med Clara ett litet tag och hämtat ut paketet. Är sjukt nöjd med Parfymerna. Luktar himmel💜Kollar på Paradise hotel. har så ont i magen. "Girlstime"
Bloggar mer imorrn om jag orkar puss💜

Likes

Comments

dag1 Du och någon klasskompis.

dag2 En bild på den personen som senast skickade ett kik meddelande till dig
dag3 En bild på något vackert
dag4 En bild som får dig att sakna just den tiden då bilden är tagen
dag5 En bild på någon vacker
dag6 En bild på din mobiltelefon
dag7 En bild på den kroppsdel som du tänder mest hos det andra könet
dag8 En bild på dig som liten
dag9 En Bild på något du är sugen på just nu
dag10 En printad bild på ditt skrivbord
dag11 En nytagen bild på dig, max 1 timme gammal.
dag12 En bild som du aldrig vill glömma
dag13 En bild som får dig att bli glad
dag14 Någon du umgås väldigt mycket med.
dag15 En bild på dig själv
dag16 En bild på någon i din familj.
dag17 En gammal bild på dig själv.
dag18 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
dag19 En bild som du aldrig lagt upp.
dag20 En person som du saknar.
dag21 Någon i din släkt.
dag22 Någon du tycker är väldigt snäll.
dag23 En person du kan berätta allt för.
dag24 En nyvaken bild på dig
dag25 En bild som påminner dig om gamla tider.
dag26 En person som du vill vara med.
dag27 En bild på en tid du saknar.
dag28 En bild från i somras.
dag29 En bild som du alltid skrattar åt.
dag30 En ful bild på dig. 

Likes

Comments

HEEJ! 

Har inte bloggat mycket idag, typ inget alls. Bara "Hiss och diss" grejen.  Men idag har jag bara tagit det lungt. Fixade lite frukt och satte på en film Catching fire. Den va sjukt bra, lovar att det kommer ut en 3:a. 

Annas har jag inte gjort något speciellt, hjälpt mamma med tvätten osv. Fixat rummet. Ska duscha senare och fixa kläder tills imorrn, och packa till skolan. Och har beställt lite saker från nordicfeel som jag tror ska komma imorrn. Kan vissa er imorrn då! 😏 Jätte taggaddd. Men nu ska jag fixa rummet lite till och sen duscha osv. 

Vi seesss beutiss💗
Likes

Comments

HISS:

Idag tänker jag hissa snygga killar och killar med magrutor. Det är sjukt snyggt med killar som har abs och även med vältränade axlar, armar och rygg då ser axlarna bredare ut och det är bara såååå snyggt😍 Sen om dom är sådär gyllenbruna också, asså det bästa som finns😍


DISS:

Dagens diss går tyvärr till nattstad appen. För att uppdateringen bara funkar till Iphone och inte till android.

Ni kanske sett i vissa inlägg när texten och bilden sitter fel? det är när jag bloggat från mobilen som det händer men jag brukar gå in på datan och ändra det sen dock. Men jag vill även att texten ska vara i mitten av inlägget och att texten ska vara med lutande stil vilket bara går att fixa på datan men inte med appen. Men nu funkar det till Iphone men inte till android telefoner? Jag har ingen Iphone men bloggat från en kompis Iphone så märkte direkt skillnaden. Dom som har Iphone fattar nog vad jag menar.  

Likes

Comments