Helluu, insåg just att det var ett tag sen (Igen???)
Men iallafall, har hunnit med såå mycket. Tira har blivit 6månader (+2dagar), jag har tatuerat halva underarmen, och Fick världens bästa besked ifrån skolan.

För det är nämligen som såhär, att jag kommit in och tillbaka på min linje!! Oavsett om jag klarar skolan eller inte, kommer jag läsa engelskan utöver skolan eller klarar jag den, så är det endast fokus på just linjen. SÅ jävla skönt!! Som en sten som lättade, verkligen.

Och tirisen har redan blivit 6mån, hur sjukt fort ska tiden gå? Hinner knappt med själv. 😫
Nu sover hon och jag hoppas på att få sova ordentligt denna natt, för igår natt mådde jag såå dåligt att mamma hämtade Tira klockan 5 imorse..💔

Bild på armen lägger jag ⬇️

Vad har nu gjort medan "uppehållet?"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, haft ett uppehåll igen.

Meen, har bra ursäkter till det. Tirisen har blivit döpt, massvis av tid och dagar har gått till bakning, och nu har vi varit hemma och gjort ingenting (utom igår). Just för alla intryck Tira fick, mycket människor på samma gång.

Har nu på morgonen börjat skrivit uppsatsen till engelskan, äter frukosten de gånger jag har tid och samtidigt försöka hålla Tiras humör uppe, en ganska lugn men behövlig dag. Får se vad vi hittar på efter. Kanske drar oss till Matilda och drar ut henne. ;)fina unge. ♥

Likes

Comments

Godis och serie, är vad min fredagskväll består av.
Ibland är det så himla skönt, att tira somnar halv sju och sover hela nätterna (väcker henne dock varje kväll innan jag lägger mig, för att ge henne mat).
Men denna ensamtid från ca 7-11 är så extremt skön, om man får säga så. Man inser att man behöver tid för sig själv, vad man än gör som duscha, äta eller bara vara.

Imorgon är det en hemma dag, bara vara. Göra lite skoluppgifter och tvätta & få ordning tror jag. Vad gör ni imorgon?

Likes

Comments

Tänk att där var en liten du.
Tiden går för fort, min sessa är redan över 4månader. Medans jag har knappt en månad kvar tills 18(!!)

Saknar faktiskt kulan enormt mycket, och jag ångrar verkligen mest av allt att jag inte tog vara tiden som både gravid och första tiden med Tira. Hamnade förmodligen i både chock och förlossningsdepression, vilket ledde till att jag mer eller mindre inte kände speciellt mycket, utan det kändes bara overkligt att jag hade barn. Mitt barn, mitt kött & blod?
Det var något jag knappt hade tagit in, och det tärde verkligen. Alla olika känslor. Men det släpper mer och mer. Allt som är kvar, är ångest. INTE någon ångest alls har med Tira att göra, men det kom i samband med att depressionen försvann.

I efterhand, är depressionen och ångesten något ingen ska vara med om. Hörde om vissa andra som hade fått det, men man kan aldrig sätta sig in i känslan, först man själv är med om det.

Nu ska jag pussa på Tiran och göra en kopp te inför att farmen börjar. Tira har somnat redan. ❤

Likes

Comments

Idag är det en riktig hemma dag. Var till kyrkan igår och gick igenom Tiras dop, och åkte sen till skolan för att hämta en engelsk bok, så jag kan göra klart uppgifterna jag ska lämna in inför prövningen i engelska. Därefter åkte vi till Gävle, sen hem och städade lägenheten.

Tira har varit ganska hängig och gnällig hela förra veckan och denna vecka. Tror att det är tänderna som irriterar lillan. 💞

Är faktiskt ganska positiv till prövningen i engelska ändå, klarar jag den så kommer jag in på linjen igen (transport) och då kan ingen vara nöjdare än jag. Så ska verkligen försöka nu. 💪

Likes

Comments

Hej på er, igen!

Idag är det en riktig tröttdag. Fixat igång datorn igen, städat, Tira kollar på barnprogram och jag får tid över.

Om exaaakt 42 dagar, är jag 18. Äntligen, sån jäkla frihet till allt. Ska försöka boka in risk 1 och risk 2an så fort jag har ork. Känns som det är ganska bra att fixa det så är det iaf två steg närmre körkortet, sköönt!

Idag är det inget speciellt som händer, bara vara tror jag. Varit ganska off med allt, kan bero på hur extrema "downs" jag har haft senaste månaderna. Men förhoppningsvis kommer det bli bättre, med tiden. Men inte alltid lätt. Man måste uppskatta dem i sin omgivning mer, och inse hur extremt fina dem är. Bildresultat för beautiful quotes


Hur mår ni?

Likes

Comments

Idag är en riktig seg dag.
Tira fick åka till mormor igår kväll, mådde inte bra alls och tira sov 10min sen vakna och vela att man skulle gå runt med henne vilket min mage inte klarade av.
Så det ledde till att mamma hämtade tira vid 10-11.. Och det uppskattas till 1000. ❤

Så idag har jag endast legat i sängen. Åt frukost och sen lika ont i magen igen. 😣
Kan ju bara hoppas det blir bättre.
Annars idag, ska jag väl kolla om värmen vill hoppa igång här hemma & vänta på att må bättre, och läsa böcker.. 😌

Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Godmorgon!
Tira sov hela natten vilket var superskönt! Däremot sov jag som en kratta.
Men nu är båda vakna och har ätit.

Och idag blir min stora tjej tre månader, det går så himla fort! Ibland önskar jag att jag tog vara på tiden i början mer nu i efterhand. Kan kolla på bilder och tycka att jag inte minns att hon va så liten? Samtidigt som jag minns förlossningen som det vore igår. Det häftigaste jag varit med om, trotts de glesa minnena.

Idag skulle vi åkt till bvc, men det blev inte av så vi fick tid imorgon. Då ska lilltufflan få sin första spruta. Vi får se hur det går.

Likes

Comments

Hejsan på er, sist jag la in ett inlägg skulle jag bli mer aktiv. Men nu, en månad senare kom nästa inlägg.. Bra där!

Alltså en månad sen sist och det har hänt så mycket så jag vet inte vart jag ska börja..
Idag var jag iallafall hos barnmorskan, efterkontroll och diskuterade preventivmedel vilket slutade på p piller mot alla odds. Dock en ny sorts, inte de jag hade sist.
Även fick ett kosttillskott följa med hem "allt i ett" enligt apoteket med alla bra vitaminer och tillskott. Får väl se om något blir bättre, som jag hoppas!

Nu har Tira precis ätit inför natten och förhoppningsvis får vi sova hela natten 😏 Inte ofta som hon inte sover hela nätter, men hon har varit ganska gnällig och mammig nu ett par dagar så vi får se.

Imorgon blir redan min stora tjej TRE (!!) månader, vart tar tiden vägen? Det går för fort nu ett tag 😣

Likes

Comments

Denna helg, mysig så det heter duga och än är den inte slut!
En otroligt bra och fin vän kom till mig och Tira, efter att inte träffats på några månader.
Så igår hade vi taco mys till idol, och Wallander. Och allmänt haft det mysigt, längesen det var "stress fritt". Men idag åkte hon, för bara ett tag sen.. Välbehövligt och så himla kul!

Men annars då? Jo, Tira växer dådet knakar tyvärr. Redan ca 10cm längre och kilo tyngre. Min stora tjej! 💓 Hur kul som helst att se hur hol utvecklas varje dag, att hon greppar saker sen om det är en sekund eller tio så är det så kul att se och ler mer kontrollerat eller hur man säger.
Och katten har börjat acceptera Tira mer, lägger sig bredvid henne i sängen och myser oavsett om hon buffar eller slår, som tur inte hårt.

Och vi tackar till tuusen av presenten Tira fick av Amanda och hennes mamma, såå himla fina! ❤️

Likes

Comments