Hej alla fina som hittat hit ännu en gång!! <3

Som ni kanske har märkt i förbifarten, eller jag hoppas i alla fall att det har kommit fram lite, är att jag är extremt intresserad av fotografi och tycker att det är svinkul! Anser inte mig själv vara överdrivet bra på det, men det är något jag känner passion för!

Anledningen till att jag skriver det är för att mera utveckla varför jag gjort den här bloggen. För att ha någonstans att lägga upp alla bilder och utmana mig själv till att ta bättre bilder eftersom att det nu kommer vara folk som ser de! Under en vanlig skoldag kan det vara svårt att ta bra, speciella och kreativa bilder. Därför uppdaterar jag så dåligt här! :( För vill verkligen inte lägga upp några bilder jag inte känner mig nöjd över!

Så hoppas det ger lite svar på varför jag alldeles för sällan lägger upp någonting. Ska försöka bättra mig!

Imorgon är det dock en speciell dag!! Det är plåtning för Langaeble, och deras nya smyckeskollektion! Hur kul som helst! Dock börjar smink osv klockan 08:00, vilket är lite tidigt kan man tycka ;) skrev på modellreleasen (kontrakt) i veckan, så nu är det bara att tuta å köra :))) kommer försöka få med mig lite bilder från "bakom kulisserna" och visa er här i ett annat inlägg!

Men nu ska jag äta upp min mat och dra på träning
KRAM på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! Ledsen att det har tagit några dagar innan jag skriver igen. I skrivande stund sitter jag i ett omklädningsrum på Södra Latins gymnasium och håller på att byta om till träningen som börjar 19.00. Jag är nämligen tränare till P08 i Hammarby! :)))

Jag kommer direkt från frissan, jag hade tid klockan 15 och var där ca kvart i. Kvart i 6 var jag klar, haha så det tog sin lilla tid! Jag klipper mig hos samma tjej som jag har gjort i 100 år snart känns det som, på Hårsalongen som ligger i Hornstull. Toppenbra är det där!

Jag tänkte plugga den sista psykologin inför lektionerna imorgon, men det blev såklart inte av haha. Satt å snackade skit med Ann, min frisör istället! Mycket roligare ;) Min studieteknik och mina pluggvanor måste blir bättre!!

Likes

Comments

Jag antar att ni är intresserade av hur håret blev haha, men ville få med de andra bilderna och texten i det första inlägget så bilderna på håret får komma i det här inlägget istället!

Är verkligen SUPERnöjd!! <33

(Det som dock är lite vilseledande är att ljuset inne på salongen slog lite fel på bilden, så det ser ut som att min utväxt på bilden är nästan svart haha! Och det var den inte i verkligheten!)

Kram på er!!! Hörs av snart igen!

Likes

Comments

Har tänkt lite på att starta en blogg de senaste 2 veckorna kanske haha, så har gjort den. Men inte aktiverat eller gjort något inlägg. Så tänkte berätta lite kort vad jag har haft för mig de senaste 2 veckorna. Till å börja med har jag fyllt år, på bilderna ser ni hur det såg ut när jag var på picknick med Kristian, min bästavän, dagen efter min födelsedag! Hur mysigt som helst!

Efter några dagar var jag på Vapiano med min syster och vår vän Åsa! (Är en väldigt hungrig person av mig så såklart tänkte jag inte på att fota maten innan jag åt upp den) Ronja är min syster, eller Roonie som jag kallar henne. Hon är ett år äldre än mig, alltså 18! Vilket är lite jobbigt för mig haha för är så avundsjuk att inte jag är 18 också :(

Har också en hund, lilla Bambi! Eller rävis som jag också brukar kalla henne haha för hon ser ut som en liten räv.

Under helgen var jag med två jättebra kompisar till mig, Tobbe och FilleM! Vi hängde i Gamla stan och käkade middag tillsammans på en jättemysig restaurang, där åt vi hamburgare och kyckling souvlaki. Samma gällde här som på Vapiano, glömde fota till er haha! Tror faktiskt maten tog slut på under 2 minuter.

Igår var jag ute på en ganska lång promenad i skogen med hunden och mamma. Supermysigt. Något som jag älskar är även att fota, det kommer ni se mer av! Det kan jag lova :)))

Det va liten en början om mig och vad jag har gjort och brukar göra! Hoppas du kommer gilla det :)
KRAM

Likes

Comments