Dagen har spenderats på Romme Alpin tillsammans med mina föräldrar, min storebror och våra familjekompisar. Vi kom fram i Dalarna i god tid och var ute i backen redan vid fem över nio imorse, sedan har vi åkt massa åk under hela dagen. I skrivandets stund är vi påväg hem, trötta och kalla MEN glada. Superkul!

Likes

Comments

Min mamma har varit lite låg den senaste veckan och jag vet att hon älskar blommor så jag och pappa köpte först ett par lila tulpaner till henne i torsdags och igår köpte jag ytterligare ett paket blommor och det var dessa fina rosor. Hon blev så glad!

Likes

Comments

Igår var jag och mina main girls på Papas Tapas för att fira två i vårt gäng. Vi firade Mathilda som blev 17 och även vår första 18åring Agnes. Det var supermysigt och vi satt där och pratade, skrattade och åt god mat.

Likes

Comments

.. har min dag bestått av. Imorse vid 06:30 kom mami upp och väckte mig, det var dags att kliva upp för att röra sig mot Uppsala. Det var både goda och mindre goda nyheter som jag fick där uppe, men det är okej. Jag har världens mest professionella doktor som är så himla snäll och omtänksam att det bara känns bra att åka upp dit. När vi kom hem så slängde vi ihop en sallad tillsammans med en grillad kyckling, mums. Årets första mil är avklarat och det blev även ett aerobic pass på det. Dagen har varit bra i allmänhet, men den har varit lång. Nu ska jag äta lite ris och kött innan jag ska krypa i säng.

Likes

Comments

Imorse åt jag en bra frukost tillsammans med en bra serie, vilket ledde till en helt okej morgon. Två knäckemackor med smör och kaviar, en kopp mjölk och en skål med fruktsallad gjorde morgonen perfekt.

Likes

Comments

View tracker

Idag ser jag ut såhär:
Adidasskor //
Svarta denim //
Leviströja //
Kappa //
Handskar, Stockh lm //
Glasögon, Rayban //
Väska, MK

Likes

Comments

Nu är det bokat och klart. Efter min 18årsdag flyger jag och la familia iväg till USA - Florida för sexton dagar av grym semester med massa skoj. Jag ser fram emot det här så otroligt mycket. Det blir flera olika stopp på vägen och jag hoppas att varje 'stad' har mycket att ge!

Likes

Comments

Detta år har varit fantastisk på vissa sätt och mindre bra på andra sätt. Jag har aldrig haft så roligt, träffat så mycket nya och gamla människor som fått stor betydelse i mitt liv, rest till okända delar av världen och fått uppleva så mycket som jag fått gjort detta år. Det har varit helt galet. En summering av höjdpunkterna i år:

Romme med fina Erik med familj, uppvärmning inför sportlovet // Åre, sportlovet // Hammarby säsongspremiär // Picknick med en fin vän // Sverige EM // Håkan Hellström konsert // Grekland, Rhodos // Åhus Beachhandbollscup // Parken Zoo jobbet var bäst // Möhippa för min moster // Ett perfekt träningsår med massa nya fina vänner // Min mosters bröllop där jag var brudtärna // Halloweenfest med mina vänner // Massa fina fester och födelsedagar med vänner // Kinatjejen, Shanghai 2016 // Shanghai 2016 med kusinen // Pepparkakshusbakning och julmys med världens bästavän // Romme med pappa och farfar, värmde upp skidhjärtat inför 2017

Massa annat fin och kul har skett i år men nu är det dags att blicka framåt. Jag har mycket att se fram emot i år. Jag ska åka skidor, jag ska gå på femtioårsfester, artonårsfester, mamma fyller 50, jag åker till Cypern, jag blir arton och tar körkort och allt annat en artonåring får göra, sedan åker jag till USA med familjen. Massa kul har jag framför mig och jag är så taggad på 2017.

Likes

Comments

Igår var jag, pappa och farfar i Romme för att värma upp inför skidsäsongen. Det var bara tretton av trettio backar öppna och väldigt lite snö i backarna, så det var lite tråkigt men annars så var det fantastiskt roligt, så som det ska vara. Nu ska jag bara införskaffa mig en ny skidjacka, kanske nya skidglasögon och ytterligare ett underställ så blir det jättebra.

Likes

Comments