View tracker

Denna fina klänning är min julklänning för i år och jag är helt och hållet kär. Den är svart och glittrar lite lagom, den sitter alldeles perfekt, den har ett skönt material och bäst av allt - den är öppen i ryggen. Fantastiskt fin klänning som verkligen är värd att visas upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag så har jag, mamma och min moster Sara varit och julshoppat till julen som närmar sig allt mer och mer. Vi åt en mysig lunch på Mocca Deli, sen trippade vi omkring på stan och på Tuna Park där det också var kupongrace vilket blev bra. Vi tog en mysig fika på Espresso på TP och myste. Sedan har vi lyssnat på julmusik, slagit in julklappar och lagt dem fint under granen. Supermys!

Likes

Comments

View tracker

Tjejerna och jag var och åt en myslunch på Waynes tidigare i veckan. Det var så himla mysigt, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ibland är det så himla skönt att bara prata ut och känna att alla lyssnar och bryr sig fullt ut. Mina tjejer är bäst.

Likes

Comments

I fredags firade jag och vännerna in lovet på bästa sätt. Vi fixade oss och klädde ut oss till olika saker, det fanns bland annat grekiska gudar, djävulstwins, black angels twins, supermario gubbarna (luigi, mario och waluigi), pirater etc. Det var väldigt kul!

Likes

Comments

Jag har så fantastiska vänner, familj och släkt. Efter min operation förra fredagen så har så otroligt många hört av sig, kommit och hälsat på och köpt en massa fint. Jag har fått tre olika (stora) gosedjur, choklad i massor, blommor utav dess like och massvis av kärlek. Så många som har hört av sig och brytt sig är helt otroligt, känner mig så otroligt älskad och omtyckt av alla. Kram på er!!!

Likes

Comments

Igår morse ringde klockan vid 05:00 och då var det dags att gå upp. Jag, mamma och pappa åkte mot Uppsala för min operation, vilket gick väldigt bra. Nu så håller jag på att bli bättre, men det tar ju sin tid. Men titta så fint Uppsala är, landskapet och naturen!

Likes

Comments

I fredags så var jag och pappa iväg till Björkvikring för att kolla på en bil som pappa och mamma kollat på till mig i 18-årspresent. Efter att vi varit där, provkört den på körbanan och åkt nedcabbat i över 200 km och lekt runt så grubblade vi i några minuter om vi skulle köpa den eller inte.. det slutade med att vi köpte den! Så nu har jag uppdaterat min gamla blåa moppe till denna fina cab och jag har blivit bilägare. Jag kunde inte ha varit mer glad och tacksam!!

Likes

Comments

Höstens mörker och kyla börjar ta sin stora form, så vad är inte bättre än att kunna känna värme och trygghet bland ljus och filtar? Jag har funderat ett tag på hur man skulle kunna göra för att ge mitt rum den mysfaktor som mitt rum faktiskt behöver och nu har jag kommit till skott. Lamporna har jag kopplat till en fjärrkontroll, så klickar jag på en knapp så tänds och släcks dem efter min vilja. Visst blev det bra? 😍

Likes

Comments

Grattis Martin och Sara Rydell till er dag och ert liv tillsammans. Jag är så otroligt glad att jag fick äran att vara en utav brudtärnorna, det var helt fantastiskt. Gårdagen var fantastiskt rolig och obeskrivligt galen. Det var allt från fin vigsel i kyrkan, nervositet och villkorslös kärlek - till party hela natten, fylleprat och att musiken och dansen aldrig slutade. Det var en storslagen kväll som man sent kommer glömma!!

Likes

Comments

Idag inköpte jag mig lite smycken inför morgondagens bravader. Jag är min mosters brudtärna och vi ska träffas redan 09:20 imorgon bitti för att göra i ordning oss, det ska bli så himla roligt. Somliga dagar får man fixa till sig lite extra och imorgon är en sådan dag.

Likes

Comments