Igår när vi var på Romme Alpin så testade jag för första gången Våffelstugan, en toppstuga utav två som finns i Romme. Supergott och supermysigt. Vi satt på uteserveringen i solen, drack läsk, åt chokladbollar och våfflor, snackade lite skit och lyssnade på musik. Rekommenderar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår drog Rekarnebussen iväg till Romme Alpin och det var så jäkla roligt. Strålande sol, mellan 5 - 10 grader, jättelite folk, ingen kö och mina vänner gjorde denna dag helt komplett. Galet rolig dag!

Likes

Comments

Vi har hängt i högzon efter lunch, vilket har varit riktigt härligt. Idag har det varit toppenväder med solsken, vindstilla och -1 grad ungefär. Livet lekte idag!

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt fin, solen sken och det var fantastiska förutsättningar för en bra skiddag. Det var även Eriks födelsedag så fredagen blev bättre än bäst. Vi åkte bra skidor, hade en fantastiskt mysig Afterski och åt riktigt god mat och drack Cava. Supermysigt!

Likes

Comments

Idag har vädret verkligen visat två sidor och visat fjällens olika kontraster. Så här fint var det på förmiddagen, trots blåst och kyla och vi hann åka otroligt mycket innan det var dags för lunch. Vid lunch hann vädret ändra sig och det blev snöstorm med en otrolig blåst vilket gjorde att jag valde att hålla mig inomhus, men några få tappra själar skulle ändå ut, men det tog 30 min innan dom kom in igen!

Likes

Comments

Igår när vädret lekte så passade jag och pappa på att åka lite offpist i högzon, man vet aldrig när den chansen kommer igen. Det var underbart med snö som puder och solen som sken solklart. Livet leker

Likes

Comments

Idag har skidvärlden levererat. Solsken, -5 grader och pistade backar. Det såg lite skevt ut i början av morgonen, men så fort man kom över molnen så sken solen starkt och varmt. Till och med kabinbanan och gondolen (högsta toppliftarna på över 1000m) var öppna idag, så vi hade en underbar skiddag!

Likes

Comments

Idag var första riktiga skiddagen och den har varit fantastiskt rolig. På förmiddagen så var det dock dålig sikt och väldigt stort snöfall, så det blev tungt att åka och svårt att se de olika konturerna. Snöfallet och sikten blev dock bättre på eftermiddagen och skidåkningen blev underbar. Nu börjar även himlen spricka upp och imorgon ska även solen skina klart!

Likes

Comments

Den första riktiga skiddagen i Åre är påbörjad och jag trivs som fisken i vattnet i backarna. Det är rätt dålig sikt, men det stoppar inte mig från att gå all in i backarna. Har äntligen fått testa provåka med min nya skidjacka som jag köpt från Ridestore och den är hur skön och snygg som helst!!

Likes

Comments

Fredagen den 17 februari, en bra fredag. Jag, Alice, Maja och Alva bestämde oss för att åka ner på stan och äta finmiddag och det blev grappa och där satt vi över två timmar. Där bjöds vi på goda drinkar och enormt god mat, jag valde en skaldjurspizza och den var riktigt god. Tjugofem minuter innan bion Slip började så bestämde vi oss för att se den, så vi fick snabbt betala för att springa vidare till nästa ställe! En underbart rolig, mysig och spontan fredagskväll!

Likes

Comments