Header

Jo det är såhär att jag känner att jag Inte hinner med bloggen och youtube kanalen samtidigt och det är ju inte kul om jag inte är så aktiv på bloggen ås det är ju bättre att ta en liten paus med bloggen just mu så får vi se när jag fortsätter att lägga upp mer inlägg! Jag kanske lägger upp något inlägg någon gång för att jag vill uppdatera er vad som händer i livet och sånt där!💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men det är svårt att hålla uppe både en youtubekanal och en blogg och samtidigt hinna ha en fritid. Men iallafall, idag så ska jag till tandläkaren och jag är lite nervös för det känns som att jag har något hål i tänderna, och jag har aldrig haft ett hål innan så vi får hoppas att jag inte har hål i mina tänder! ;) Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments


Här är lite bilder från när jag var på Råå. med min familj.Vi Campade på en camping.

Jag kommer inte ihåg vad den hette men det var en jätte bra camping!

Vi badade, cyklade, och mycket mer.

Vi var där i juli.​

Likes

Comments

Idag så cyklade jag och min mamma runt Råå och sedan stannade vi för att äta. Vi åt lasagne på en restaurang som heter Trivas! Det var super gott!

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare! Igår så var vi på Stranden i Ugglarp hela dagen. Det var jätte mysigt. Och såklart passade jag på att ta lite fina bilder!

Likes

Comments

Idag så åt vi riktigt goda hamburgare till lunch på en restaurant. Jag åt en älgburgare med någon slags svampstuvning. Den var jätte god.

Likes

Comments

För någon dag sen så hade jag ett släktkalas eftersom jag har fyllt år! Vi åt jordgubbstårta och spelade lite kubb och fotboll. Det var jätte roligt och mysigt! Vilken är er favorittårta min är jordgubbstårta.

Likes

Comments